Jillien Michaels-jdu do toho!

19.11.2013

Holky tak jsem se konečně odhodlala! Už dlouho sem to měla v plánu,ale sem prostě lenoch a výmluvu proč nezačít právě dnes jsem si vždycky našla. :(
Mám level 1. Zajímalo by mě kdy cvičíte? Jestli prostě když je čas nebo pravidelně třeba ráno na lačno? Já to u mě vidím na dopoledne,když si malej zdřímne. Taky by mě zajímalo jestli cvičíte i když máte tetu,nebo si dáte na pár dní pauzu? Omlouvám se,ale zajímá mě to. Případně pokud máte nějaký poznatky ohledně cvičení tak budu ráda když písnete.

Holky to je diskuze přímo pro mě. Nikdy jsem neměla problémy s váhou-naopak. Postava skoro modelky a 6 knedliků k obědu :n:
Ale udeřilo 35 let a vdala jsem se... Spokojeny život, společné vaření s manžílkem a dělamm v prácí, kde je pořád jídlo :r: mám o 10 kg víc a připadám si hrozně. Těžko se mě začíná s nějakými dietami když kolem mě v práci 3x denně všichni jedí.na cvičení jsem děsná lemra }:)
Třeba mě to s Vámi chytne a pujde lépe.... Najdu si taky nějaky svůj způsob... Začnu pisilováním břicha a zaďoura u večerníčku-pokud nepadnu na pusu unavou za cely den :s:
Přeju hodně uspěchů všem

Ahojky :a: já jsem dneska měla s Jill končit,ale omarodila jsem :( takže jsem ted měla dva dny pausu,ale dneska budu pokračovat a až to dokončím tak chci pokračovat s tím Ripped in 30 ;)
Mimo to chodím už rok a půl na zumbu a bokwu..to chodím 2x-3x týdně + jsem upravila stravu(dole -11kg,ale v cm o hodně víc,dvě velikosti)..
..přesto jsem po prvím dnu s Jill měla vyklepaný nohy a nemohla si pořádně dosednout na wc :s: tak jsem druhý den vynechala,ale od třetíh dne už jela ;)
Až 13tý den jsem začala pocitovat změny,začala jsem být taková pevnější,kalhoty trošku povolily..ted ke konci už jsou mi o dost volnější a těším se co bude po dalším měsíci..
Já doma váhu nemám(jen občas u dědy na ní hupnu,ale ted dlouho ne)tak na kg nevím jestli šlo něco dolů,ale cm určitě i když taky nevím přesně kolik,neměřila jsem..je by mě to znervoznovalo..
Je to makačka,ale opravdu ty výsledky po měsíci jsou..
jinak já cvičím jak odvedu malího do školky,tak se vracím domů a cca kolem 8:30h začínám..
To zvládneš :one:
Doporučuji pročíst:
http://mojetelo.blogspot.cz/2012/09/den-151-152-jillian-michaels-30-day…

In reply to by Lidussinka

Ahojky,tak to si vážně dobrá že takhle sportuješ. :one: Dnes mám taky problém dosednout nejen na WC. :s: Ale musím to rozhýbat,žádná pauzička. Radějc pojedu pomalejc,ale pojedu. Sama sem na sebe zvědavá jestli to dám,fakt nemám absolutně žádnou vůli. Už mě ale štve že mi je všechno těsný a chci s tím něco dělat. Díky za odkázek,zatím sem to jen tak projela,hned jak budu mít čas tak si ho pročtu.

In reply to by vřískoťáček

Děkuji :) a to jsem vždycky říkala,že já a sport nejde dohromady :s:
Já bojuju celý život s nadváhou,vždycky jsem držela jen diety,aby to bylo rychle,ale stejně tak rychle se mi ty kila pak vrátili,když jsem povolila,a ještě něco navíc :00:
hodně jsem přibrala při snažení o Daníka,i díky hormonům,20kg :( pak jsem otěhulila a přibrala jen sedm kg a to jsem po porodu měla hned dole,ale víc ani tuk.
a pak když jsem přestala kouřit a dostala se až na 104kg :00: tak už jsem s tím musela začít něco dělat a už pořádně,abych mohla jít i malýmu příkladem,aby on tohle řešit nemusel,proto jsem u něj co se týká zdravýho stylu začala hned,ale my s maželem jsme se rozhoupali až později + jsme přidali i sport ;)
Je fakt,že je to dřina a někdy mívám i období kdy se třeba i měsíc nikam nedostanu,nebo se přiznám,že se mi i nechce(a naštěstí tím,že dodržuju aspon tu stravu,tak se mi nestává,že bych přibrala)..ale vždycky už se pak zase těším až budu moci jít.
Domácí cvičení mě moc nebaví,raději jdu mezi lidi a ještě kort takový silový cvičení,já radši tanec,ale tu Jillian jsem si vzala jako osobní VÝZVU :one:
a zjištuju..už ted skoro po měsíci..že na tom začínám být zavíslá,tak snad mi to vydrží ;)
Držím palce at to dáš :one:

In reply to by Lidussinka

Tak to si říkám pořád že sport a já nejde dohromady. :s: Stravu se ode dneška budu aspoň trochu snažit dodržovat. S miláčkem si rádi dáme u telky brambůrky,oříšky,tomu nikdy neodolám,ale budu se snažit krotit. Už se na to dnešní cvičení docela těším,i když mě všechno bolí. :s:

In reply to by vřískoťáček

Ona ta strava jde ruku v ruce s tím cvičením,holt bez jednoho nebo druhýho to nebude nikdy úplně ono :00: ale každá snaha se počítá :one:
Já začala tím,že jsem se donutila snídat,po čase jsem zařadila i svačiny..dopili jsme štávu co jsme měli doma a už jsem novou nekoupila a pijeme vodu,čaj s medem nebo stévií,občas džus..snažím se mít každý den ovoce,zeleninu(i když třeba jen v obložený housce),jogurt..časem jsem začala i vařit zdravěji a do všeho cpát co nejvíc zeleniny..ale všechno to přicházelo postupně a ještě to stejně není úplně ono,ale zase o 100% lepší než to co jsme se sebou prováděli předtím :00: Ono stačí jen začít,maličkostma..a pak to třeba přijde samo,že ti to jako mě přijde jako blbost se tu dřít a pak to zatláskat ;)

ahoj :)zítra začínám 2. level na jedničku jsem si ale ještě nezvykla a sem tam ju flákám :D cvičím každý večer až malá usne takže kolem osmé, ta půl hhodka celkem uteče...jeden den jsem vynechala, protože malé se nechtělo usnout a já byla pak unavená...jinak jednou týdně chodím na zumbu, tak to pak už necvičím...k tomu všemu jím zdravě a počítám si kalorie...můžu doporučit kaloricketabulky.cz...no ale co mi vadí váha jde strašně pomalů dolů spíš jakoby stála a to mám nadváhu .) strašně mě to štve nesnáším svě tělo ikdyž bych se samozřejmě měla mít ráda..jo před otěhotněním jsem byla dietářka a vždycky šlo všechno lechce :(

In reply to by Novomamina

Ahoj,tak jsem se právě zaregistrovala na ty tabulky. Díky za odkázek. :) Tak ono by to s tou váhou prej tak mělo bejt. Váha by měla zůstat akorát ty tuky by se měly měnit na svaly,ale zase když si hlídáš jídlo tak by to snad dolu mělo jít. No nevím nevyznám se v tom,jsem sama zvědavá.

Ahoj, já jsem začala taky cvičit s Jill, 30 Day Shred, jsem právě ve 3.levelu, dnes 3.den, je to teda záhul pořád. Jdu na to vždy dopol. když si malá zdřímne. A cvičím tedy ikdyž dojede "teta", nijak mi to nevadí. Cvičím ale bez bot na koberci, nemám bohužel jinde moc prostor.

In reply to by Zdenni

Ahojky,tak to si taky dobrá. :) Zatím nemám představu že bych se mohla dostat na 2 level. :s: Bez bot bych to já neryskovala,já zase můžu jen na dlažbě a částečně na plovoučce a to by mě asi bolely nožičky. :s: Někde sem četla že by se na břicho při tetě cvičit/posilovat na břicho nemělo,tak mě zajímalo jak to máte vy ostatní.

In reply to by luciekres

Ahoj,já chci cvičit celý měsíc 1 level a pak případně skočit na 2. Četla sem že jeden level se cvičí 10 dní a pak 2,odrovnat se opravdu nechci. Na kolena si taky musím dát pozor. Když sem skoušela jezdit na rotopedu tak sem po 3 tejdnech musela skončit,protože mě hrozně bolely,mám s nima problém už dlouho. Nedokážu si představit že bych měla cvičit až takhle večer,ale když ti to vyhovuje. :)

In reply to by vřískoťáček

no hele na ty kolena bacha,ty mě teda občas bolívali,je to docela záhul na ty kolena.Nejdůležitější je si dát pozor,abys je neměla přes špičky nohou,to jsem neměla,ale stejně i tak mě občas boleli... teď cvičím ten 6weeks a tam mě nebolí,je to víc na břicho než to aerobní poskakování a to mi vyhovuje víc.Takže,kdyby tě 30days nevyhovoval můžeš zkusit to ;)

In reply to by vřískoťáček

no ja ani pres den drive nemuzu,cekam dycky na pritele az dorazi po 16h z prace protoze kdyz malej treba v postylce mrčí tak k němu on zaběhne a nemusím já...a dycky se na tu svou 18h těším :-D pres den by se me ani moc nechtělo,nevím no zrovna ted byhc mohla bo malej spí ale nechce se mi ještě :D

In reply to by vřískoťáček

:D coo to jako fakt jo no ty jo tak to máš dobré, tak muj 6měsíční je taky hodnej ale problém je v tom ze kdyz nespí tak se mu někdo musí věnovat, vydrzí chvíli sám na dece si hrát ale po 15minutách ho to uz nebaví a začne brečet no a já odbíhat od cvičení nechci právě tak musím takto no..no vůli to jo to mám, az se sama sobě divim bo na cvičení jsem byla dycky lempl, ale mě to hlavně baví ta jill a kdyz nechci cvičit ji tak si dám tiffani a ta mě baví ještě více... :dance:

In reply to by luciekres

Nojo on je takovej pohodář a hodně si vyhraje sám. Je zlatej,teď mi spinkal 2 hodiny na balkoně v kočárku. :) Na zemi na dece taky vydrží,vzteká se jenom když se nemůže přetočit na záda,ale na bříšku vydrží klidně půl hodiny,takže pohoda. Odpoledne pokud nespí tak už to s ním je horší,je už protivnější asi jako každý dítko,takže dopoledne je to ok.

Ahoj , já začala znovu cvičit Jill před 14-ti dny.Cvičím Ripped in 30, takže cvičím 5 dní a o víkendu ne, jak máí v ,,návodu".Jinak cvičím jak se mi chce a jak to výjde přes den.

tak ráno určitě ne,místo cvičení mám běh do školky :///: spíš cvičím večer,když jdou spát,občas i odpoledne,když manžel hlídá... Jill je super,já jí začínala rovnou,když jsem tři roky nic,ale fakt nic nedělala a dala jsem jí :s: sice těžko,ale dala :///: ale necvičila jsem každý den,dala jsem jí obden a stačilo to,super se mi nastartoval metabolismus,má to geniálně poskládané ;)

In reply to by vřískoťáček

no hele,mě to šlo v pohodě-teda byla jsem zpalvená a pěkně jsem jí nadávala,ale dala jsem to :s: :s: ale přemýšlím,že jsem možná měla tu výhodu,že jsem hodně cvičil až do porodu,prakticky celoživotně,takže jsem tak nějak věděla co snesu,do čeho jít a co už je příliš... takže jsem určitě neměla problém,že bych si vytlačila kýlu nebo oddělala záda,každý totiž musí znát svou mez ne jít bezhlavě do něčeho,co neví,zda zvládne... jenže to není jen u Jill,ale i v posilovně nebo u kteréhokoliv skupinového cvičení.Takže na to pozor,je důležité cvičit správně ajen to,na co máš.Ono třeba ze začátku nedáš všechno,ale určitě to nezatracuj,ono po týdnu ucítíš obrovské zlepšení a touhu jít dál a dál.Já momentálně cvičím to 6weeks,je to na břišní svaly a je to parádní,sice plivu krev po konci,ale na břicho je to jedno z nejdokonalejších co jsem kdy cvičila a to říká i manžel,který chodí do posilovny už patnáct let :///:

Ahoj, jak píšou holky, začínej opatrně, klidně s Jill, ale nepřepínej se a ono to půjde.
Já cvičím nebo běhám prakticky denně, v létě i 2x, takže i během MS, nijak mi to nevadí. A cvičím večer, když jsou děti ve vaně nebo - ale to jen v létě, když je světlo - po uložení dětí do postelí.

In reply to by vřískoťáček

Ono to ani tak o "víckrát za den menší porce" není, to přišlo z kulturistiky, kde jde primárně o maximální budování svalů. Stačí jíst rozumně a zdravě - tj. snídat vydatně, obědvat, večeřet, mezitím svačinu podle potřeby. Když jeden den nic neděláš, nepotřebuješ jíst tolik, jako když jsi furt na nohách a makáš. A naopak. Dostatek tekutin, zeleniny, ovoce. A stejně tak dostatek kvalitních bílkovin, tuků a sacharidů (třeba brambory, obilniny, ovoce, zelenina; ne čokoláda a sušenky :D ). Ale i ty sušenky si můžeš s klidem dát, když jich nesníš kýbl na posezení ;) Důležitý je poslouchat tělo, co mu vyhovuje ;)

s Jill vážně opatrně!!!já jsem si vytlačila břišní kýlu a to jsem začala cvičit asi až rok po S.C.!!!co mi opravdu fungovalo na hubnutí a hlavně na tvarování postavy byl běh a to při hlídání si tepové frekvence!!!

In reply to by vřískoťáček

já běh vždycky taky strašně nesnášela-prostě jsem umírala :s: ale to bylo právě tou špatnou tepovkou!!!pak jsem si to začala hlídat a pohoda-strašně mě to chytlo!můj běh se totiž rovná asi tak velice rychlý chůzi :s: jak je člověk netrénovanej tak mu ta tepovka strašně rychle vyletí nahoru!!!no a právě naopak-nikdy v životě se mi nepodařilo cvičením břišáků schodit dolní špek jako tím během!!!!chce to ale běžet min.30 minut!!!teď je prostě jen v háji to počasí a že je brzy tma

Ahojky, tohle cvičení je super, ale pokud jsi dlouho necvičila, tak se do něj radši nepouštěj. Já jsem před těhu jezdila denně na kole, ale potom nic. Asi v půl roce Klárky jsem se do toho pustila a odrovnala si záda. Trošku jsem si to zavinila tím, že jsem 3 dny cvičila bez bot, ale největší chyba byla podle fyzioterapeuta v povolených svalech na zádech a břichu.
Takže za mě, napřed trochu zaposiluj a potom se do toho opři.

In reply to by janca.zao

Ahoj,já sem nikdy necvičila. Občas kolo,lyže a před těhu sem asi půl roku chodila na břišní tance. Minulej měsíc sem cvičila 14 dní 30ti denní výzvu na břicho,ale když sem to dostala tak sem si dala pauzičku a znova sem už bohužel nezačala. :( Bez bot bych teda necvičila,dělala sem si dneska pauzičky,nechci to přehnat a odrovnat se.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky