??????????????????????????

21.05.2008

Jak asi víte, dne 20.6. (23.6.) jsme měli s Filípkem termín porodu. Jenže všechno je jinak. V neděli 11.5. jsem se od rána necítila dobře. Těsně před cestou do Ostravy jsem si změřila teplotu (37) a ignorovala menší zimnici. Jenže když jsme potom dorazili k mamince domů, měla jsem už přes 38. Tak mi mamča uvařila heřmánkový čajík a já jela za tři hodiny domů s teplotou 37,3. Jenže doma před spaním jsem měla 38,5, tak jsem si vzala půlku paralenu a šla spinkat. Ve tři hodiny v noci jsem dostala bolesti do podbříšku…..jakoby vaječníky. Jenže bolesti přicházely nepravidelně a někdy byly menší. Toma jsem v klidu poslala do práce, s tím že to přejde. Trošku jsem se mizítím prospala, ale ve 12 hodin jsem sestře brečela v telefonu od bolesti, tak mi ho zavolaly domů a jely jsme do porodnice.
V porodnici mě daly na pas, na kterém houby zjistily….kontrakce to nebyly. Doktor na UTZ taky nic nezjistil a málem mě poslal domů. Jenže mi pak praskla voda a byla jsem otevřená na 3cm. Tom jel domů pro věci a já na porodní pokoj. To bylo krátce po 14 hodině. O půl šesté jsem byla stále na 3 cm a bolesti, které na kartiotogramu vůbec nebyly se po čtyřech minutách vyhouply až na co 10 minut. Porod se zastavil….ale bolesti jsem měla pořád. Po desáté nám doktor řekl, že miminku se v děloze nevede dobře a pojedu na císařský řez. Pamatuju si 22:56 kdy jsem jela na sál.
Filípek se narodil ve 34+2 tt 12.5.2008 ve 23:13 hodin, měl 2310 g a 45 cm.
Tom za mnou pak přišel na pokoj, že je malý nádherný a že je moc šťastný. To mi pak psal i v jednu hodinu z domu, že je nešťastnější chlap na světě. U porodu byl skvělý….držel mě za ruku a podporoval jak jen mohl.
Na druhý den v úterý malého převezli na novorozeneckou JIPku z Opavy do Ostravy. Přivezli mi ho sice ukázat, ale protože jsem byla po císařském řezu, nemohla jsem se zvednout, tak jsem ho neviděla. Tom odpoledne přijel, tak jsme se radovali a rozhodl se, že se zajede podívat na malého do Ostravy. V 19hodin přijel znovu za mnou, že je malý na tom špatně. Má virózu a mají strach, že to jeho srdíčko nevydrží. Měl slzy v očích a já ho uklidňovala, že je Fífa velký a že to určitě zvládne. Volal tam o půlnoci a v šest ráno. Jeho stav se nezlepšil ale ani nezhoršil. V deset už jsem tam volala já. Jenže ve 14 hodin už mi paní doktorka řekla, že se stav zhoršil………..Filípek dostal krvácení do plic. Tenhle stav už je natolik vážný, že se s ním máme přijít rozloučit. Tom tam jel Za mnou přišli lékaři, jestli chci tam jet. Já jsem teda volala Tomovi, aby pro mě přijel. To už brečel v telefonu, že je zle. Z nemocnice mě propustili, s tím, že mě přijmou hned v Ostravě. Hned jsme jeli za malým.
Filípek byl krááááásnýýýý kluk, bohužel půl hodiny poté co jsme přišli zemřel. Brečeli jsme oba dva. Je to strašné dodnes. Syna jsem si pochovala v náručí teprve až zemřel.
Zůstala jsem v nemocnici až do pondělí, tedy předevčírem, kdy mě pustili jen díky tomu, že měl prcek pohřeb. Já jsem tam nebyla, nikdo mě nechtěl pustit a Tom si to nepřál. Tak jen kvůli němu jsem zůstala doma. Vidět svého muže oblékat se na pohřeb vlastního syna je něco hrozného…..
S Tomem bojujeme a věříme, že co nejdříve budeme moci mít další miminko. Zítra se tam chystám i já. Pak nás čeká kamenictví a udělat Filípkovi krásný hrobeček. Vám Všem kdo jste to dočetli přeju jen to nejlepší. Miminka přejeme a těšíme se na svoje. Takže hodně zdraví a važte si těch prcků…..je to to nejkrásnější co můžete mít.

Je mi to moc líto , z celého srdce přeji, aby jste měli ci nejdriv miminko a bylo vše v pořádku!!! DRZIM PALCE!!!!

Kačenko,teprva teď čtu tvůj příběh a slzy tečou co tečou valí se.Je to strašná rána a já ani pořádně nevím co napsat!!!Je mi to moc líto!!!
Drž se holka!!!

AHOJKY KAČI, ČTU SI TO AŽ TEĎ A NECHCI V TOBĚ VYVOLÁVAT TEN POCIT SEVŘENÍ A ÚZKOSTI.... JEN CHCI ŘÍCT JAKO VŠICHNI , ŽE JE MI TO LÍTO.... ALE TAKÉ SE CHCI ZEPTAT CO JE NOVÉHO .... TŘEBA PRÁVĚ S NOVÝM SMYSLEM ŽIVOTA , KTERÝ BY TI DAL NOVÝ ČLOVÍČEK...
NIC SE OVŠEM NEMĚNÍ NA TOM , ŽE FILÍPEK BYL A POŘÁD JE VE VAŠEM SRDÍČKU....
JEN NĚKDY ČLOVĚK POTŘEBUJE , ABY MU NĚKDO ŘEKL TU PROSTOU OTÁZKU: JAK SE MÁŠ??? ( A JE LEHČÍ ODPOVĚDĚT NĚKOMU KOHO NEZNÁŠ A TŘEBA SE I VYPOVÍDAT ) TAK POKUD BUDEŠ CHTÍT BUDU RÁDA , KDYŽ NAPÍŠEŠ.... ZATÍM PAPA PAVLA
JÁ SAMA DĚTI NEMÁM, SNAŽÍME SE S PŘÍTELEM CCA 5 MĚSÍCŮ , ALE VĚŘÍM ŽE SE NÁM TO BRZO PODAŘÍ. VÍŠ, JAK SI TAK ČTU CO JSI NAPSALA , UVĚDOMUJI SI ,ŽE JE TO OPRAVDU STRAŠLIVEJ DAR PŘIVÉST NA SVĚT ZDRAVÉ A KRÁSNĚ MIMČO , DŘÍV JSEM TO TAK VŮBEC NEVNÍMALA I TO JAK TO VŠECHNO MŮŽE BÝT POMÍJIVÉ , NADRUHOU STRANU, ČLOVĚK I PO ZLÉ ZKUŠENOSTI A KOPANCE OD ŽIVOTA DOSTANE I JEDNU VELKOU ZKUŠENOST... NESMÍ SE VZDÁT .... UŽ SE MOC TĚŠÍM , ŽE MI NAPÍŠEŠ , ŽE ČEKÁTE MRŇOUSKA... :) :) DRŽ SE..... VLASTĚ OBA !!!!!

In reply to by 22paja

nevím...stýská se mi víc než kdysi. Těšila jsem se na léto a teď nemám nic. Vidím svého partnera a uvědomuju si jakého krásného syna jsme mohli mít. Mám v paměti jeho malý nosík, rty a jazýček. Pamatuju si jak jsem ho hladila na ručičkách a nožičkách. Měli jsme teď mít křtiny místo toho za ním chodíme na hřbitov. Mám teď zlomenou ruku, tak ani to není fajn. Ale o proti bolesti srdce to je maličkost. Měli jsme se teď starat o Filípka a místo toho se Tom stará o mě, vaří, uklízí a myje mi vlasy. Kdo ví kdy se budeme moci pokusit o další mimi, rodila jsem císařem a letos to určitě nebude a kdo ví, jestli nám to půjde hned. Je to někdy hrozné. Brečím když vidím malé děti, protože si moc dobře uvědomuju o co jsme přišli. Těším se na těhotenství a přitom vím, že už ho neprožiju tak uvolněně jako to první, ale se strachem. Přeju, aby se Vám miminko podařilo co nejdříve. Těhotenství je nádherné...a všechno to k tomu patří. A díky, že jsi napsala.

In reply to by kac.kaa

KAČI,NEBYLA JSEM TEĎ DLOUHO NA NETU , TAK SI ODPOVĚDI ČTU AŽ TEĎ... STEJNĚ TAK JAKO U TEBE , TAK ANI U MNE NEDOKÁŽU POPSAT CO SE V ČLOVĚKU ODEHRÁVÁ ( U MNE KDYŽ SI ČTU CO PROŽÍVÁŠ A U TEBE JAKÉ TO MUSÍ BÝT ) .... ČLOVĚK SI ŘÍKÁ , KDE JE NĚJAKÁ SPRAVEDLNOST, PROČ SE TO TAKHLE STALO , ALE OTÁZKU NÁM NIKDO NEZODPOVÍ , VŽDY ZA NÍ ZŮSTANE OTAZNÍK. TAK TO PROSTĚ JE A SAMA OD SEBE VÍM, ŽE POMÁHÁ ČAS ( KAŽDÝ TI TO JISTĚ ŘÍKÁ ....... NEZAPOMENEŠ NA FILÍPKA, TO NIKDY , ALE NĚJAK SE NAUČÍŠ S TÍM ŽÍT , S VĚDOMÍM , ŽE JE POŘÁD STEBOU) KAČI STRAŠNĚ TI PŘEJI , ABY SE TI MIMI ZNOVU PODAŘILO A ABY BYLO VŠE "TAK JAK MÁ BÝT" ...... TAKY MUSÍM ŘÍCT, ŽE KDYŽ SI TO TAK ČTU , TAK SI MYSLÍM ( I KDYŽ VÁS NEZNÁM ) , ŽE MÁŠ JEDNO VELIKÁNSKÝ ŠTĚSTÍ A TO BYL OKAMŽIK , KDY SE DO TVÉHO ŽIVOTA PŘIDAL TOM .... MYSLÍM , ŽE SE SNAŽÍ TO ZVLÁDNOUT ZA OBA A ODLEHČIT TI JAK JEN UMÍ........JAK SI TAK ČTU CO O NĚM PÍŠEŠ TAK KDYBY MOHL, TAK BY TU BOLEST VZAL VŠECHNU NA SEBE JEN ABY JSI SE NETÁPILA .....
A JE VDĚČNÝ ZA KAŽDÝ TVŮJ ÚSMĚV....POKUS SE MU HO UKÁZAT KAŽDÝ DEN...S KAŽDÝM TVÝM ÚSMĚVEM BUDE DEN "LEHČÍ" VĚŘ MUSÍŠ TOMU UVĚŘIT.....JSI VELIKÁ DUŠIČKA A TY TO ZVLÁDNEŠ..............A NĚDĚKUJ ŽE JSEM PSALA, KDYBYCH NĚCHTĚLA NENAPÍŠU A ZAJÍMÁ MĚ JAK SE TI VEDE....A I TY NAPIŠ....BUDU ČEKAT.....:) :) NEZNÁM TĚ, ALE URČITĚ JSI SLUNÍČKO !!!!!! :):) PA PAVLA

In reply to by kac.kaa

Kacenko,
moc promin, ze skacu do odpovedi pro nekoho jineho, ale nejak sem o to zavadila ocima a precetla si to. Priznam se Ti, ze me Tvoje osobni tragedie tenkrat docela zasahla a obcas si na Tebe vzpomenu - jak se asi mas a hlavne jak se citis a tak ... ale netroufala sem se
Te na to primo optat - aby to jeste vice nebolelo.
Clovek si vazne uvedomi jake jsou priority v zivote - az se stane neco podobneho. Je to moc smutne, ale je to tak!!!!!
A prave proto je nejaka kolegyne z prace na uplne poslednim miste v zebricku priorit.
Jak uz sem napsala v jinem blogu - preju vam obema co nejdrive male miminecko a hlavne - at vse tentokrate dopadne jako ma!!!!!
Drz se - myslime na Tebe. Porad.
SHARANE+LUCINKA :h: :h: :h:

In reply to by sharane

Lucinko, souhlasím s Tebou....i mě Kačenky a jejího muže tragédie hodně zasáhla a často na Kačku myslím :h: :k: :h: :k: :h: :k: Tak se držte oba a hlavně ať se dáš brzo do kupy amůžete pracovat na miminečku :h: :k: :h:

In reply to by sharane

Ty vidíš Lucinku a víš co pro Tebe znamená. Já měla Filípka dva dny a cítila jsem k němu to samé co Ty, do poslední chvíle jsem věřila, že se z toho dostane, že jsem ho nemohla cítít vyrůstat a hýbat se osm měsíců, abych o něj hned přišla. Můžeš přijít o práci, o majetek, ale to dítě je všechno. Vždyť jsme si to tenkrát psaly, tak víš.

In reply to by kac.kaa

Kaci,
cim dal vice si uvedomuju jak silna jsi osobnost - kdyz vezmu v potaz, ze to takhle zvladas ... Ja vim - nic jineho nezbyva, ale i tak. Urcite neni pro Tebe lehke koukat na to, jak tu piseme o miminkach a starostech kolem nich. Nicmene ja citim, ze Ty to pres vsechny dosavadni bolesti na dusicce zvladnes. Jsi obdivuhodny clovek a taky mas vedle sebe muze s velkym M, ktery Ti je jiste velikou oporou .... A to je moc dulezite.
Kolikrat zustava rozum jenom stat, kdyz si uvedomim co vsechno za nepodstatne malickosti se probira se vsi vaznosti na techto strankach. A pak je tu Tvuj pribeh. Pribeh, ktery napsal skutecny zivot. V porovnani s nim jsou vsechny ty nepodstatnosti uplne nicotne a clovek si opravdu srovna priority a uvedomi si, co je a co neni v zivote dulezite....
Proto vam drzim palecky - jako nikomu jinemu. Doufam, ze se vam vas sen vyplni.
Dobrou noc a kdybys kdykoliv citila potrebu, tak napis.
Myslime na Tebe.
SHARANE+LUCINKA :h: :h: :h:

:a: :a: :a: ...já nevím co říct..je mi tě hrozně líto..neumím si představit,že by se to stalo mě.přesto,že mi doktorka řekla,že malý se narozdil téměř mrtvý a nevěřili,že se ho podaří oživit..Ještě další den mi nedokázali říct,jestli to zvládne,takže "svým způsobem" vím jak ti je..i když mi měli to ohromný štěstí a Míša svůj boj o život vyhrál....teď když to tu čtu a vidím tu fotečku,hodně mi to ten můj den po porodu připomělo a vím, že teď momentálně nikdo nedokáže říct ani napsat nic,co by mohlo pomoct...Přeju ti, aby jste to s manželem oba zvládli a co nejdřív se těšili na nového drobečka..to je jediná možnost jak tu bolest zmenšit,i když už tu bude nejspíš napořád :r: :r: :r: :r: :r:
...kačátko :c:

precetla jsem si to az ted, ani nevim co k tomu napsat. jenom tolik ze je mi to hrozne lito. preju hodne sil, hodne stesti, hodne lasky. vzponika zustane naveky ale cas zahoji vsechny rany.

precetla jsem si to az ted, ani nevim co k tomu napsat. jenom tolik ze je mi to hrozne lito. preju hodne sil, hodne stesti, hodne lasky. vzponika zustane naveky ale cas zahoji vsechny rany.

hrkly mi slzy do očí když jsem to četla , takovej krásnej chlapeček!!!!

vím že Ti teď asi nic nepomůže, všechny těhulky a maminky Tě určitě chápeme a zároveň si tu bolest neumíme představit..

nejsem věřící, ale nějaká 3. dimenze určitě existuje (ať v ráji nebo ve vesmíru) a Tvůj andělíček Ti určitě drží pěsti abyste to zvládli

tak vám moc přeju, až to půjde abyste na tu bolest byli 3 !!! budu na vás myslet-

Kačko,moc mě mrzí,co se vám stalo. Je mi to opravdu moc líto....Přeji vám hodně štěstíčka do budoucna a brzy krásné zdravé miminko :k:

Kačko,nevím co na to říct.Je to něco hroznýho co jste si s Tomem prožili.
Držim palečky,ať se brzy radujete z miminka.
Hodně štěstí,Kačí!!!

Kačko, to je něco strašného..pláču..a kdo by tu z nás taky neplakal..moc vám držím pěstí, aby se vám miminečko znovu podařilo! Přeju vám hodně sil do dalších dní, které jistě nejsou lehké!! Nevím co víc říct...

Kačenko, je mi to moc líto, je děsivé jak ten život dokáže otočit ty nejšťastnější okamžiky v nejbolavější, Filípka vám nic nenahradi, ale přeju ať se tak bolest aspoň zmírní příchodem nového človíčka, moc sil přeju....

Zivot je nekdy krutej ,ale musime jit dal a bude lip!!prejeme brzke dve carky na tehotenskem testu!!!!!

Je mi to moc líto přeju vám upřímnou soustrast!A hodně síly!Určitě až přijde čas budete mít své miminko které vám tuhle bolest vynahradí.Budte oba silní!!!Držím moc moc palečky!!!

Kacko.......Preji uprimnou soustrat,nevim,co na to psat, jen vam preji v zivote vic stesti,nevidim na klavesnici jak u toho rvu,mos moc moc me to mrzi,ale jednou......se budete mit opet dobre,posilam hodne sil,zvladnete to,jsi nesmirne silny clovek!!je ten zivot ale krutej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :§)

určite uprimnou soustrast a hlavne hodne sil.Drzim vam pestičky aby se vam
brzy zadarilo :girl: Jsem z toho fakt na měkko a nevim co psat.

Ani nevím co napsat. Úplně mě to vyděsilo :r: :r: ... Přeji moc moc sil k zvládnutí a snad se brzy zadaří a budete mít zase důvod se radovat....

Vůbec nevím, co na tohle napsat.Moc vás obdivuju, jak ste silný. A držím vám palečky, aby ste se za chvíli radovali z miminka. Upřímnou soustrast :§)

Kačenko,oba se s Tomem držte,buďte silný!!je mi to strašně moc líto,brečela jsem u toho,je to nespravedlivý.přeju vám strašně moc síly a brzo dalšího mimíska.je mi to líto

Přečetla jsem to až dnes, včera jsem tu nebyla, vůbec nevím, co říci, pláču s vámi....... je mi to moc líto..... :-((( hodně síly......

nevím co na to říct, je mi to moc líto.... Musíš být teď moc statečná, jsi statečná, protože jinak bys o tom nemohla psát.. Já bych to asi nezvládla. Přeji Vám, ať máte co nejdřív nového drobečka a jste moc šťastni. :h: Opravdu se držte. :k:

upřímnou soustrast pláču s vámi :r: a držím palečky aby to rychle přebolelo a brzo se znovu zadařilo

Proboha, to je strasne, do pulky textu jsem verila ze to zvladne dokud jsem neprecetla ze zemrel :§) to mi naskocila husi kuze a nedali se zastavit slzy a kdyz si uvedomim ze jsem to mrne co ted nosim nechtela o to vic ho chci a vidim ze prani "hlavne at je to zdrave" neni jen otrepana fraze ale fakt!Preju ti at vam pokus o dalsiho krasneho potomka vyjde a at je to stejne krasne miminko a hlavne zdrave a hodne cile at vis ze ho mas a nemyslis jen na nic jineho!Jinak te hrozne obdivuju ja tak silna rozhodne nejsem, nedokazala bych o tom mluvit, je dobre ze to ze sebe vydas ven, protoze ja se vzdycky uzavru kdyz se neco stane a pak se jen trapim...takze Hodne stesti! :j)

Je mi to taky strašně moc líto.... :r: Neumím si představit nic horšího, co člověka může potkat.... :n: Myslím, že všechny si teď všechny začneme ještě víc vážit to, že máme zdravé děti a nebudeme to brat jako samozřejmost... :\\: Držím moc palečky a přeji hodně síly do budoucna.

To je strasny, to je mi moc lito...uplne je mi z toho blbe...Kdyz jsem byla s malym na jipce a nevedeli co mu je rekli ze to muzou byt metabolicke vady a ze nektere jsou slucitelne se zivotem a nektere ne ..naznacili mi tedy ze by mohl i zemrit .. citila jsem se strasne ale malej je dobrej mame ho doma a tesime se z nej..i kdyby byl nejak postizeny ted si z toho po tom co jsem cetla nic nedelam...Je mi to tak lito nedokazu si predstavit co ted prozivas..neznam te ale kdybych mohla tak bych ti pomohla kdyby to slo...hrozne me to mrzi ... Jinak moji svagrove holcicka umrela ve trech letech nestastnou nehodou doma..a ona ji nasla mrtvou,obesenou bylo to strasny...byla to moje neter a ja se citila desne..takze pri predstave..co ted prozivas na to nechci ani pomyslet...Kdyby bylo neco co bych mohla udelat..rekni..snad to nezni blbe kdyz me vubec neznas ale citim proste s tebou...

vím že to ti moc nepomůže,ale jsme všichni s vámi,budeme vám držet palečky ať se vám brzo povede miminko,přeju vám hodně síly ať překonáte tu obrovskou bolest co jste zažili.Je mi z toho smutno a přes slzy nemůžu ani psát. :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: Ještě jednou,jsme s vámi.Sim

Tak jsem to přes slzy skoro ani nedočetla, je mi to strašně moc líto :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: Nevím co na to říct, snad jen snaž se dát trochu dohromady, vím, že je to hrozně těžké, ale zkus to a neboj určitě vám to vyjde příště!!! Drž se !!!!

co na to napsat :r: :r: :r: ,pres slzy nevidím. Je mi to hrozne moc líto,preji Tobe i manzelovi hodne sil a co nejdríve dalsí miminecko. Drzte se! :(

K tomu se nedá nic napsat :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) A pak že je bůh??? Tohle by nemohl dovolit :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: Je mi to líto. Upřímnou soustrast :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r:

já z toho nemůžu ani dýchat...upřímnou soustrast.hrozně mě to mrzí,neumím si představit,že by to mělo za 2 týdny potkat mě. :-( držte se. :§)

Kaci, mate jeden druheho a kolem sebe jeste urcite spoustu dalsich lidicek, co vas podrzi. Drzim pesticky, at tu ranu ustojite co nejlip :k:

Ahoj Kačenko a Tome,
vím, že v téhle situaci jsou jakákoliv slova zbytečná. Upřímnou soustrast. Je mi to velice líto a přeji vám oběma mnoho sil, aby jste to mohli společně překonat. Život si prostě nevibírá a je to nespravedlnost.

v srpnu tomu budou dva roky co mi zemřela dcera,taky se narodila ve 34tt, zemnřela bez jakekoliv příciny, vše bylo v poradku.
Bylo to hrozne, myslela jsem že nepřeziji den natož rok.........ted už je líp, o malinko a není dne kdy bych si nevzpomnela.
Vyplakej se a uvidiš, že cas trochu tu ranu zahojí

Nevím co psát. Je mi to moc líto. Vůbec si neumím takovou situaci představit a moc vás oba obdivuji! Moc a moc vám přeji co nejdřív krásné a zdravé miminko! Držte se! :r: :r: :r:

nevím co napsat, je to hrozné a slova útěchy teď nepomůžou. Budete potřebovat hodně sil a času, než to překonáte a pevně věřím, že vám to vyjde později a co nejdříve a vše si vynahradíte. je mi to moc moc líto.

:\\: :\\: :\\: Přeju Vám hodně síly k překonání a držim palce, aby přišlo brzo další miminko. Upřímnou soustrast :\\: :\\: :\\:

fakt nevím, co na tohle říct, je mi to strašně moc líto, brečím u monitoru a říkám si jak jsem šťastná máma, že čekám mimčo a mám zdravého syna. vám, i když vůbec nevím, jak strašně vám je, protože kdo to nezažije nepochopí, přeju aby se rána ze ztráty vašeho miminka brzo aspoň trochu zacelila a vám se podařilo přivést na svět zdravého potomka co nejdříve. je mi to moc líto. upřímnou soustrast.

Přijměte mou nejupřímnější soustrast,život je někdy moc těžký a krutý.Budete potřebovat hodně sil a podpory Vašich nejbližších.Je to rána pro celou rodinu i blízké.Musím Vám říct,že to co teď prožíváte jsme si s manželem byli nuceni prožít minulí rok v červenci.Jen s tím rozdílem,že maličký se už mrtvý narodil.Moc dobře si dokážu představit,jak Vám je.Můžu jen popřát mnoho sil a víry,a doufat,že budete opět brzy ve šťastném očekávání s radostným koncem!!!Kdyby jsi si potřebovala o tom promluvit,kdykoliv mi napiš!!!Moc se opatrujte a držte se!!!

Tak jsem si rikala s cim to zase nekdo prehani ale ve finale mam husi kuzi a bulim taky.Je me to strasne lito.Tohle je poradnej kopanec od zivota.Preji ti i kdyz vim ze tohle se nikdy nemuze zahojit ,hodne stesti a hodne sil na pokus o dalsiho tvorecka.Doufam ze priste uz to dopadne dobre :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r:

to je strašný....je mi to moc líto.... :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: ....držte se oba ať to nějak překonáte......bulim tady jak želva ani nevidim pořádně na monitor......... :r: :r: :r: :r:

Je mi to strašně moc líto!!!Je to to nejhorší,co se může na světě stát,jít vlastnímu ditěti na pohřeb!!!Tom je silný chlap a ty jsi silná holka!!Přeji Vám to nej v dalším životě a snad si brzy budete moci pochovat v náruči své zdravoučké miminečko!!Myslím na Vás a držím pěstičky!!!
UMŘÍMNOU SOUSTRAST :\\: :r:

To je hrozně smutné, moc mě to mrzí, že to tak špatně dopadlo, přeju pevné nervy a spoustu štěstí při dalším sanžení se o miminko a držím moc palečky, abyste to překonali. Jsi moc statečná :k:

tak to je mimoc líto :r: . Přeju ti aby jste se z toho co nejdřív dostali a narodilo se vám zdravé miminko :cc): :k: Hodně štěstí a držte se.Vendula

strašně líto :\\: :\\: ,čas snad rychle velkou ránu zahojí a brzy se vám poštěstí,moc vám to přeju :h: :k:

jsem smutná z toho,jak je život těžký....přeju vám oběma,aby jste to spolu zvládli a stále stáli při sobě a snažili se jít v životě dál...byl to osud?..snad?...zapomenout se nedá....

:r: :r: :r: To je opravdu smutny konec. Moc vam preju, aby vase bolest rychle odeznela a dalsi miminko na sebe nenechalo dlouho cekat. :h: :h: :k: :k: :k:

ahoj tak to je mě moc líto až mi to vehnalo slzy do očí ale věř že budu držet palečky a brzičko se budete radovat z dalšího mimča :e):

kac.koo,
ani pořádně nemůžu najít slova útěchy a podpory a jen těžko si si dokážu představit, jak Ti musí být. Ale přeju Ti, ať se brzy cítíš co nejlíp! A Vám oběma, ať ani tento strašný zážitek Vás neodradí od života a hlavně od touhy dát další život.

Kačko, to je strašné. Nečekala jsem, že tu budu číst něco tak smutného. Přeju tobě i manželovi, ať se rána v srdíčku brzy zahojí a co nejdříve se radujete ze zdravého miminečka!!!!!!!!!!!!

ti nepomůže a ani nic podobnýho...Celý těhulovství jsem neměla důvod plakat-až teď. Nevím co říct! Drž se holka, máš báječnýho chlapa. A ať je ten další prďolka zdravej......................

Ahoj Kacko,
prave sem docetla Tvoje radky a nemuzu tomu absolutne uverit!!!! :jawdrop:
Vzdyt jeste nedavno sme si spolu psaly - coby tehulky ... a ted??? :?
Mam ten nejvetsi knedlik v krku, ktery jde vymyslet. :r: :r: :r: Se slzami v ocich mi dovol vyslovit Ti tu nejhlubsi soustrast! :(
Nedovedu si vubec ani predstavit jak se asi citis ... :r: :r: :r: :r: :r:
Je to strasne moc smutne - Boze muj, takove veci by se nemely stavat!!!!!!!!!!!!!!!
Nezbyva nic jineho, nez Ti poprat hodne sil a odvahy do dalsiho snazeni. :k: :k:
Z celeho srdce Ti prejeme, aby se vam s Tomem opet brzy zadarilo a aby jsi drzela co nejdrive v naruci krasne zdrave miminko !!!!! :cc):
SHARANE+LUCINKA :h:

ahoj kacko. je mi to moc lito a nevím, co říct. je to snad osud... ale velmi krutý :r: . upřímnou soustrast. čas to spraví. přeju vám, ať se vám brzy zadaří s miminkem. :k:

Nevím co Ti napsat,na tohle slova asi nestačí.Je mi to moc líto a přeji hodně sil a ať se Vám brzy zadaří a máte zdravé mimi.pa

:r: :r: :r: :r: je mi strašně líto co vás potkalo, nedovedu si ani představit jakou bolest prožíváte, držím vám moc palce aby jste to všechno zvládli, a za nějaký ten čas měli u sebe miminko, moc vám to přeju, držte se :w: :k: :k: :k:

Vám oběma hodně syl a upřímnou soustrast.Uvidíš že se za chvíli budete zasa radovat znového miminka......Ted mám otoho našeho drobečka ještě větší strach,doufám že bude vše v pořátku....

Ivulka
:-(((((((((((( píšu a přes slzy ani nevidím, to je opravdu to nejhorší, co může člověka potkat, respektive dva milující rodiče. Život je opravdu strašně nespravedlivý a velice Tě obdivuju, že o tom dokážeš psát. I když asi jak se říká, sdělená starost, poloviční starost......Z celého srdce vám s Tomem přeji, aby tohle byla poslední rána, kterou vám život přichystal a vy už zažili jen krásné chvíle. Máte jeden druhého a věřím, cítím to ze tvého článku, že společnými silami všechno zvládnete. Moc na vás myslím a držím pěstičky...

:h: Kacenko a Tome uprimnou soustast..Obema preju hodne stesti.To co vas potkalo je strasne smutny,musite byt silni a verit v dalsi zivot.Drzim pesticky :h: a citim s vami :r:

Ahoj, panebože, vůbec nevím co ti na to mám říct. Jsem z toho pěkně zaskočená. Vůbec bych si nikdy nepředstavila, že se něco takového může stát, hlavně v době, kdy umějí zachránit i 500g miminka. Nepřála bych to ani svému nejhoršímu nepříteli. Obdivuju tě, já bych asi skončila v Bohnicích :r: :r: :r: Je mi z toho drobet ouzko

JENOM MÁMA DOKÁŽE V PLNYM SLOVA SMYSLU CÍTIT TU HRŮZU CO TĚ POTKALA, PŘEJI TI ABY SIS UŽ TO ŠPATNÉ V ŽIVOTĚ VYBRALA TIMHLE NEŠTĚSTÍ A DÁL UŽ SE JEN RADOVALA Z BUDOUCNOSTI.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka