holčička X chlapeček aneb jaké je vaš přání

11.03.2012

Ahoj holky a maminky,
jsem tady nová,jsem maminkou už 3-létého chlapečka Viktorka a teď v září čekáme další :€s€: zatím je pro nás velkou :? co v bříšku nosím,ale hrozně si přeju cácorku,už při prvním těhu jsem doufala,že se nám narodí holčička , o které jsem snila už jako malá a upřímně přišla vlna zklamání,když mi dr oznámil,že máme malého čertíka,ale jsem samozřejmě ráda,že je naše prďátko zdravé a jsem za něj šťastná :h: nyní prožívám totéž,jen si přeju z celého :h: aby nám tentokráte vyšla princezna.A opět se bojím zklamání...
Měla jste některá taky takové vnitřní přání?
v první řadě je pro mě samozřejmě zdravíčko té fazolky ve mě,ale...nejde tu touhu ukočírovat.Každopádně ať je ve mě,co je ve mě,hrozně se na něho/ní všichni těšíme. :kiss:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

manžel chce taky víc holku...Kluka by prý bral uplně jinak a s holčičkou se pomuchluje...Ono záleží jaký mají tátové vztah k synům a on ke svýmu má trochu odstup a přenášel by to asi na něho...No jsem zvědavá co budem mít

To se nám ta debatka pěkně rozjela :s: to pročítání je pěkné a jsem neskutečně ráda,že tyhle pocity nesdílím sama ;) držme si palečky a hl.buďme zdraví a pohodoví :€s€:

Ahojky,tak ja mam 2 raubire.U prniho mi to bylo celkem jedno,ale radsi jsem chtela chlapecka,pritel tedy holcicku.U druheho mi to uz bylo jedno,ale zas jsem si rikala,ze by to tam holcicka mohla byt,kdyz ja mam uz toho svyho chlapecka.
No holt priroda to zaridila takkto a kdyz vidim jak se decka maji radi,tak jsem stastna.Ono az je to venku,tak da se rict, ze hned zapomenes.Ale znam i takove extremy, ktere proste budou vyrabet a vyrabet deti jen kvuli pohlavi, to uz je holt na uvazeni kazdeho :a:
Tak me jeste napadlo, ze je fakt ze nevim co bych rikala, kdybych anijednoho kluka nemela, znamy treb astrasne chteji holku a maji dva kluky, obreceli oba dva, druzi znami maji dokonce uz tri kluky, taky chteli holcicku, je to opravdu tezke.at to dopadne jak si prejes :one: :a:

My jsme si strááášně moc s manžou příli chlapečka, na holčičky jsem nikdy nebyla nijak vysazená, možná i tím, že sama mám 2 bratry a alespoň mi nebrali hračky :D a když nám dr řekl, že čekáme chlapečka, tak mi manža radostí málem rozdrtil ruku :))))

Měla jsem to stejné jako ty, přála jsem si vždycky tajně holčičku a první miminko byl chlapeček :) U druhého těhu jsem zase tajně doufala v holčičku a vyšlo to :h: :) Zítra bude mít měsíc :k: Teď jsem šťastná že mám páreček ;) A hlavně že jsou oba zdraví ;)

Ahojky :) , já měla vždycky představu že první bude kluk-raubíř, druhá bude princezna..u nás to je zatím tak, že máme první dítko 16měsíční holčičku..takže jsem poprvé byla trošku vykolejená,že teda kluk první nebude :-DD ale protože jsem stejně vždycky chtěla i tu holčičku,tak jsem samozřejmě za ni byla pak strašně moc ráda. V září tedka čekáme druhé..nemám ani tucha,co se nám v bříšku skrývá..a ikdyž jsem si říkala, že manžel by si toho parťáka zasloužil,at doma není tak přebabíno :s: Ale já si tak nějak přeju aby druhé bylo taky holčička..takže jsem v podstatě úplně změnila názor..ale když bude kluk, tak samozřejmě taky budu štastná, tatínek si přeje kluka,takže budu štastná dvojnásob :s: ..řekla bych to asi tak..je normální mít taková vnitřní přání..ale stejně nám všem nic jiného nezbývá, než se pak vyrovnat s realitou :€s€: kluk nebo holky..hlavně at jsou zdraví..kamarádka má dvě holky a urputně se snažili o kluka,málem stáli oba dva stojky aby jim ten kluk vyšel,objezdili pulku republiky za nějakýma numerologama atd atd..a kluk se jim opravdu povedl, bohužel ale není zdravý, skoro každý měsíc ho mají v nemocnici :( ..příroda si to stejně zařídí podle sebe, tak hlavně at jsou prcínci zdraví ;)

Ahoj!
Já si vždycky přála princezničku:girl: , ale jakmile jsem otěhotněla, tak mi to bylo úplně jedno, a ke konci těhotenství, jsem byla na 120% přesvědčená, že to bude kluk. Všichni okolo mi to totiž říkali, jediná moje babička mi tvrdila, že to bud holka. A měla pravdu, je to holka jako lusk :) .
No a u druhého (jestli teda nějaký bude - nedávno mě tchýně překvapila prohlášním, že my dva už druhé mít nebudeme :? :O ), mi to bude asi taky jedno, beru oboje ;-). Z praktického hlediska by byla lepší holka - schovávám si věci, tak by se aspoň unosily, ale klučinu bych taky brala. Hlavně chlap by chtěl :) .
Důležité je, abychom byli zdraví, ale to člověk většinou do slova a do písmene pochopí, až když o to zdraví přijde..... :a:

In reply to by Barče

to si u mojí kámošky taky všichni říkali,včetně jí,že bude mít jen jedno,o první se snažily dlouho a měla ho až v 35 a buch,malý princezně je už skoro pul roku :h:

In reply to by Zdenda3

Tam jde spíš o to, že babička je zvyklá, že o dceři ví všechno do puntíku, včetně toho, kdy jí chodí menstruace a jakou polohu má ráda. A já se na tohle téma bavím nerada, a celkově zastávám názor, že početí je věc jen a jen těch dvou lidí, co chtějí být rodiče, a to jí nevyhovuje......Už při prvním těhu byla uražená, že nevěděla, že se snažíme, a řekla mi, že je maminka, tak má právo to vědět :00: :s: :a:

Takže i do budoucna počítám, že naše snažení bude jen a jen mezi náma. I u Soňky to nikdo nevěděl, jen v práci, ale tam se mě na rovinu zeptali a já považovala za fér jim to říct..... :a:

ahoj, když jsem čekala první miminko tak mi opravdu bylo jedno zda čekám holku nebo kluka. Nějak extra jsem těhotenství neprožívala. Jestli to bylo tím, že jsem chodila do práce a měla tím pádem jiné starosti. vstávala jsem v 5 hodin ráno a v půl sedmé jsem byla doma :00: . První dítě je tady kluk. Úžasnej kluk i když to s ním bylo ze začátku hodně moc těžké. Ale je to můj malej chlap jak mu říkám :///: .
Když jsem se bavila s manželem o druhém miminku, tak jsem mu sdělila ať se snaží že chci holčičku :s: . No a aby toho nebylo málo, tak jsem mu řekla že by bylo super kdyby měla zvlněné vlásky (jemu se vlasy vlní) :s: . No manžel se mě musel smát a ťukal si na čelo. Já se mu ani nedivim :s: . U druhého těhu jsem si holčičku dost přála. Ale spíš jsem se snažila si vsugerovat, že budu mít kluka. V manželově rodině se rodí jen kluci :) . Kamarádka i moje máma mi řikali že to určitě holčička bude. No a opravdu se zadařilo. Nyní máme 33měsíční holčičku, blondýnku s vlnitýma vláskama. Manžel si dal opravdu velice záležet :s: :one:

Ahoj tak my mame prvni holcicku skoro 3 letou.Kdyz jsem byla tehu tak jsem si ji hrozne prala a me to vyslo.Manzel chtel kluka a ted je poprdenej z holky.Hold to holky s tatinkama umeji.Ted jsem asi tyden pred porodem a cekame kluka a chtela jsem zase holcicku,ale co jsme si udelali to mame a uz se tesim az bude venku a budeme ho chovat a mazlit.Je jasny ze na prvnim miste je zdravi,ale clovek proste to tajny prani urco ma a bud mu vyjde nebo ne,ale mimi bude prece nase tak je to jedno co to bude.

já htěla u prvního těhu kluka, protože jsme chtěli dvě děti a já vždy chtěla staršího kluka. snažila jsem se úřesvědčit že tam kluk bude ikdyž jsem tušila že asi ne a taky je to holčička, teď už 2letá a jsem ráda nějak nevím jak bych si s klukem poradila.. těď čekáme druhé a od začátku si myslím že to bude holka a minule nám jí dr. potrvdila, ikdyž na na 100% tak já už doufám že to nezmění a zůstane u :girl: kluka bych určitě neobrečela, ale přála jsem si teď jako druhé opět holčičku takže jsem moc ráda že to vyšlo :) nejvíc mě ovšem sejří reakce okolí, soucitné pohledy že nebudem mít páreček nebo spíš že budou dvě holky nechápu :n: docela tě chápu že si přeješ holčiku, přeju ti ať to vyjde!

my máme bezmála dvouletého chlapečka, druhé dítko čekáme v červnu. Manžel by si hodně přál holčičku. Pro mě je pohlaví celkem nepodstatný. Dřív jsem si vždycky přála mít dvě děti a aby aspoň jedno bylo kluk, pak jsem zažila pár těhotenských nezdarů a pohlaví jsem úplně přestala řešit, hlavně jsem chtěla mít miminko a hlavně aby bylo zdravé.
Teď si říkám, že pokud to druhé bude povahově podobné tomu prvnímu, tak by se mu víc hodilo mužské pohlaví, protože lidi mi přijdou pořád tak nějak nastavený na to, že holky jsou panenky a ne lumpové :s:

první dítko mám dcerku, počítala jsem spíš s klukem, u manžela byli samí kluci, také je dcera jediná holka má 4 bratrance a teď u druhého s novým manželem jsem opět počítala s klukem,protože se opět v jejich rodině holky moc nevyskytují,ale spíš jsem si přála holku a mám ji, svým manželům jsem v rodině udělala světlou výjimku,ale u nás je ženský sněm :///: kdybych plánovala další dítě což neplánuji, tak by mi to bylo jedno, kluka by si po 2 vnučkách a 2 dcerách přál asi můj taťka, ale to si musí počkat, snad to sestra prolomí :€s€:

Ahojky, tak já jsem si při prvním těhu hrozně přála holčičku, všichni mi předpovídali, že čekám určitě kluka a já už tomu pomalu také začínala věřit, ale pořád jsem doufala a nakonec se mi ta holčička splnila :€s€: Dceři jsou dva roky a čekáme druhé a to už bych si přála chlapečka, tak jsem zvědavá, co se ve mně ukrývá. Ale samozřejmě, že je pro mě nejdůležitější, aby bylo miminko zdravé, bez ohledu na to, jestli čekám chlapečka, nebo holčičku :) Nejdřív jsem si říkala, že si tentokrát nenechám říct, co čekáme, ale už teď mi je jasné, že to zase nevydržím a zvítězí zvědavost :s:
Jinak mimčo čekáme začátkem října :) Všem přeji, ať se jejich tužby vyplní a hlavně, ať vše probíhá v nejlepším pořádku a máme zdravá miminka ;) :a:

ahoj tak u prvního my to bylo celkem jedno a mám 3letého kloučka a u druhého jsem to strašně chtěla vědět a celé těhu se mimčo neukázalo :D takže překvápko až do konce a jaké nadšení a pocit štěstí mě zasáhly když mi řekli: je to holka :D

Ahoj, já si hrozně přála chlapečka a při UTZ mi ve 20.tt doktor řekl,že je to na 90% holčička... trochu zklamaná jsem samosebou byla.... za 3 týdny jsem ho přemluvila, ať mi ten UTZ udělá ještě jednou a už tam byl pinďour jako blázen :s: - asi si ho předtím schoval mezi stehna :///: - takže teď mám doma 5-ti měsíčního Kristiana a jsem happy :h: :h: :h:

při 1 :€O: jsem děsně chtěla kluka(a máme holčičku).Vůbec jsem nebyla zklamaná,jen jsem tomu nevěřila(u manžela žádné holčičky nemají) a teď si přeju opět holčičku...Ale ze všeho nejvíc to zdraví...Snad se ve čt dozvíme co to bude :h:

Ahojda, tak já mám doma 3 letého chlapečka a taky v září :€s€: čekáme druhé miminko. Náš chlapeček když měl hlavu venku tak byl stále holčička :girl: , doma vše růžové a pak přišel ten šok. On to je kluk! :cc): dlouho jsem se s tím srovnávala, už jsem byla připravená na holčičku. brečela jsem když jsem ty šatičky a sukničky balila do krabic. Ale Syn je naprosto úžasný a já jsem za něj nesmírně šťastná. Teď v skrytu duše doufám že to bude holčička a budu moci vytáhnout ty krabice. Ale říci si to nenechám, bude to překvapení. Hlavně ať je miminko zdravé. :w: V poslední době nějak narážim na situace, kdy se něco stane s miminkem nebo s maminkou. Takže nejdůležitější je ať je mimi vpořádku a já se vrátím domu ke svým dětem!!!

Ahoj mamče a :€O: ,
jsem ráda,za vaše nazory :€s€: a jsem ráda,že v tom nejedu sama :s: Dannzynka to popsala krásně :k: ,je to tak,ve skrytu duše,každá doufá ve své vyvolené pohlaví,jen je pak otázkou,zda si to umí i navenek přiznat.My evidentně ano,takže za mě vám moc držím palečky a pokud to nevyjde teď tak snad do třetice :s:

když jsem čekala první, strašně jsem si přála kluka, nakonec to byla holčička. Když jsem čekala druhé, přála jsem si zase kluka a dostalo se mi ho :D Teď jsem těhotná znovu a tuším, že to bude děvče. Ale když by to bl kluk... :s:

In reply to by Jáša

já ne a hlavně žádnýho dalšího aktivního :) chtěla bych dítě,co se nebude vztekat od roka,usínat přes hodinu,bude normálně jíst a spát a bude sedět aspoň hodinu denně na jednom místě :///: asi chci moc :///:

Já mám doma 3 letou holčičku a v září čekáme mimičo :h:
Měla bych se zítra dovědět,co se tam ukrývá,ale já tajně doufám,že to bude zase holčička :dance: :€s€:
Ale vzhledem k mému věku,problémum,atd se hlavně modlím at je mimuško zdravé a zdárně to doklepeme do konce,ae i tak...jak píšeš,tak touha je silná :h:
Ale vzhledem k tomu,že přítel toužebně čeká toho svého partáka a spojence,tak i když to bude chlapeček,budu štastná :one:
Takže zítřek rozhodne :one: :dance:
A tobě at se splní přáníčko :k: :a:

Ahojky, tak to jsme na tom úplně stejně :///: . Mám doma 2 letého kloučka a teď strašně doufám v holčičku - jsem v 17. týdnu. Prostě chci mít doma aspoň jednu slečnu. Chtěla jsem ji už jako první, abych ji už měla a byla spokojená a u dalších dětí by mi bylo jedno, jakého pohlaví budou. Samozřejmě jsem teď za syna jako prvního šťastná :h:, manžel i tchánovci si ho přáli, aby měli pokračovatele rodu :///:
Kdyby to teď byla holčička, tak asi zůstaneme u dvou dětí, kdyby ne, tak ji asi :? zkusíme do třetice. Apoň bych věděla, že jsem proto udělala maximum a buď to vyjde nebo ne :? . Ale mám celkem dost kamarádek, které chtěly spíše kluka a dokonce i kamarádů, co si zase přáli holčičku, takže každý je na tom jinak. Je pravda, že já zatím neměla s oběma těhu žádné problémy, takže ta touha po určitém pohlaví je fakt silná. Věřím, že pro holky, které třeba několikrát potratily nebo nemohly dlouhá léta otěhotnět se tato touha posouvá na druhou kolej a je fakt jedno, co to bude :€O: .
PS: jo a holky kdyžtak sem pak napište, zda se Vaše přání splnilo, až se to dozvíte, co to bude :a:

In reply to by xmedulinek

já to brala tak, že když bude byla první holčička, budu to mít "odbyté" já, když kluk, tak manžel, a to další pak samo opačně, jen se trošku bojím, aby to vyšlo ;) . Popravdě se také malinko víc cítím na holčičku, tak doufám, že to vyjde :h: Třeba se dr. zítra podívá a řekne, když ne, tak snad v dubnu na velkém UTZ :a:

In reply to by Dzany

takhle si to taky říkám,ať tak nebo tak,jeden z nás to bude mít odyté a podruhé bude chtít to,co ten druhý a myslím,že u nás jsou šance fakt 50 na 50,přítel má dvě ségry,já bráchu,jeho ségry mají jedna 2 holky a druhá 3 kluky,takže my byjsme klidně mohli mít ten páreček :-D

napsala jsi to pekne... je to presne tak - samozrejme ze zdravi je ne prvnim miste to bez debat, ale na druhou stranu, clovek by mel mit nejaky sen a ti co rikaji ze je zajima jen zdravi jsou bud lidi bez nazoru, nebo to zkratka neumi priznat :-)
ja si myslim ze kazda zena touzi po holcicce a kazdy muz po chlapci .. tak si ja myslim ...
ja jsem na tom byla stejne jak ty , u prveho jsem chtela holcicku, no byla jsem rada ze je to kluk kvuli chlapovi, ktery si ho pral, no a ted jsem taky touzila po holcicce a je to znovu kluk , uz moje posledni dite , takze nikdy holcicku mit nebudu .... :a:

to je dobře,že jsi sem dala tuhle otázku,já mám jen kamarádky bez dětí a když jim řeknu,že bych raději princeznu,tak mě seřvou,že mám chtít cokoliv,co bude zdravé.Ale já prostě to přání o zdraví beru jako samozřejmé,přece si nikdo nepřeje nemocné mimčo.A chtěla bych nakupovat v růžové a parádit ji a tak.Přítel chce samozřejmě chlapečka,takže u nás prostě jeden bude mít radost větší a druhý chvilku menší,ale nevím proč,jsem přesvědčená,že tam ta holčička je.Na velký Uz jdu až za měsíc,tak jsem hrozně netrpělivá :-)

Než jsem otěhotněla, přála jsem si chlapečka. Jakmile jsem byla těhotná, začala jsem hrozně toužit po holčičce. A mám ji :dance: Až někdy bude další, už mi bude jedno, co to bude :)

ahojky,mám to úplně stejně :) mám doma Lukyho,v červenci mu budou tři a čekáme říjňátko :) Už při Lukym jsem si přála holčičku,ale tam jsem si říkala,že je to vlastně jedno,manžel chtěl samozřejmě kluka :) Teď bych chtěla moc holčičku,ale zase si říkám,že kdyby tam byl náhodou kluk,tak líp pro Lukyho a někdy později možná tu holčičku ještě jednou zkusíme :) Ale kdyby tam byla už teď,tak bych byla mooooc ráda,prostě tu holčičku chci :) Ale mám i kamarádku,co vím,že by druhého kluka ořvala (možná ho ořvu taky,kdoví :)) a další,co ořvala druhou holku,protože moc chtěla chlapečka :) Ale naonec jí miluje stejně tak jako by milovala toho chlapečka :)

In reply to by jandulkakasparka

tak spolu snad ne :///: jo,já se za to nestydím,prostě mám njaké přání a když to nevyjde,tak budu sice zklamaná,ale nejspíš to bude trvat jen chvilku :) navíc se na to už psychicky připravuju teď,že tu může být zase ten kluk a snažím se na tom hledat ty pozitiva :) ale co vím určitě je to,že si to nechám říct hned jak to půjde,protože se na to musím připravit,říct mi to na porodním sále po porodu,tak to asi vážně ořvu :///:

In reply to by lucininenka

není spolu,jako spolu :///: samozřejmě jsem myslela,sladěnost mezi dětmi :s: je to přesně tak,jak píšeš,taky bych nevydržela to čekání,i když to musí mít své kouzlo :one: a ve finále si myslím,že příroda ví,co dělá...držme si palečky a při nejbližším zjištění dám vědět

jooooo to znám,vždycky jsem chtěla 2=3 děti,bylo mi tak nějak jedno jakého budou pohlaví,jen jsem prostě chtěla alespon jednoho chlapečka,................mám 3 holky :///:

já si u prvního tak nějak vůbec neuměla představit, že bych neměla holčičku. Ale tak nějak od začátku jsem tušila, že je to kluk. Pak jsem si kolikrát říkala, jak jsem na to mohla jenom pomyslet, že mám tak báááječný dítě, který bych nikdy za nic na světě nevyměnila. :) (Jasně, dost známej pocit všech maminek ;) ). Teď čekáme druhý, byla jsem na plodovce a genetička mi posílala jen SMS, že je vše ok a jestli chci znát pohlaví. Upřímně, po dvou potratech, mrně se drží, ještě je zdravý, co víc si přát? :) Přesto když pípla zpráva, seděla jsem a váhala a dopředu si nadávala za svý pocity, že bych chtěla, aby to byla holčička. Jo, zas je tam pindík. Ale ujišťuju Tě, že už druhej den byly ty divný pocity pryč a na toho druhýho raubíře se už moc a moc těšim. ;) Třeba si přivedou bezva parťačky. Nebo si pak rozmazlim vnučku. :///:

In reply to by skořice

Tfuj,tfuj,tak hlavně,že je malinký v pohodě...jasně,jde jen pocity,já si taky druhý den nadávala,že jsem byla takhle blbě zklamaná,každopádně teď bych neměnila za nic na světě :kiss:opatrujte se

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka