Screening 13+4, vše v pořádku :)

17.10.2013

Holky, jsem šťastná, dočkala jsem se vytouženého přelomu !! Máme těhu průkazku, fotečku, jsem 13+4, mimi je úplně v pořádku a riziko vad 1:20000 :)

Tak to velikánská gratulace. My jsme byli v uterý na screeningu a taky všechno v pořádku, tak jsme taky moooc štastní. A koukám, že budeš mít asi termín podobně jako já. Já mám 21.4.2014 a ty?

In reply to by maja.mr

tak to je super, taky moc gratuluju :) všechny minulé kontroly byl termín na 23.4., teď se změnil na 20.4., ale ono se to teď prý bude hodně hýbat, kámoška to měla přesně jak já, na screeningu o tři dny napřed a pak se to zas vrátilo :) Ale každopádně je možné, že budeme rodit spolu :)

Velikánská gratulace :€O: :h: :€O: !!! AŤ jste zdraví a vše jde takhle krásně až do finiše :girl: :c: :cc):
!!!!

Jeeeeeeeee to mám radost ,zrovna včera dopoledne jsem na Tebe myslela že jsi dlouho nedala o sobě vědět . Teď už bude vše v pořádku , odpočívej a pohlaď :€O: :a: :€s€:

In reply to by mirkaberkys@se…

Díky, no ono moc nebylo o čem psát :) poslední kontrola před měsícem a nic mimořádnýho se od té doby nedělo - žádné špinění, žádné bolesti, nic.. :) je fakt, že mě hrozně uklidňuje angelsounds a že bych jinak normálně asi vyšilovala, takhle dlouho bez kontroly :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka