Co vše podepsat do školky? Je potřeba podepsat i boty?

29.08.2012

Zdravím všechny maminky,
chtěla jsem se jen optat, zda je potřeba do školky podepsat třeba i boty nebo kalhotky? To taky nějak označujete? Popřípadě jak? V pondělí mi nastupuje dcerka do školky, tak jsem si to chtěla už trochu připravit. Děkuji za informaci... :///:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak já podepíšu hlavně papuče, já si myslím že pokud si to bude chtít někdo vzít ty tepláky nebo něco jiného tak si to vezme i když to bude podepsané a je mu to jedno. Kdyby to měl na sobě nebo v přihrádce tak se to nemá jak ztratit. Pyžamko se zatoulat může ale náš malý zatím ve školce spát nebude tak to neřeším uvidíme. :a:

Zdravím, podepisuji všechno kromě ponožek. Syn chodil od září do prosince jen pět dní v měsíci a potom od ledna normálně každý den. I tak se mu ztratilo podepsané celé pyžamo nové a od druhého pyžamka spodní díl. No hrůza! Nechápu, jak si některý rodič může domů odnést cizí a ještě k tomu podepsané věci. Drzost.
Přeji všem úspěšný start do šk. roku 2012/2013! :a:

In reply to by Išta

jak jsem psala dole. stát se to může. Kamarádka také zjistila před pár dnama, že má doma 2 trička a tepláky, které nejsou její dcery. Přitom byli podepsané. Ale její holka má tolik oblečení že kamarádka sama neví co je její a co ne. Každý týden jí přinesle do školky plnou igelitku oblečení. Vůbec jsem nechápala proč a vždy koncem týdne jí igelitku brala zpět. Měla tam její dcera na výběr 2 druhy tepláků, 2 druhy triček apod :00: .
Pyžamo je asi nejčastější věc která se ztrácela-co jsem si tak všimla. Takže doporučuju koupit levné pyžamko a ne tam dávat dítěti pyžamko za 300kč

já jsem vše podepisovala fixou na textil, po vyprání v pračce i v ruce se to lehce smyje( věci pak prodávám a je to lépe prodejné ). Přijde mě to nejlepší, než něco vyšívat, sice se to vždy při vyprání smylo, ale podepsání trvá chvilku a pro mne lepší, než vyšívat něco na oblečení, protože doma nemám rozdělený věci do školky a na doma, vždy sem vzala, co mě padlo do ruky, to bych se uvyšívala

já jsem měla podepsané jen věci, které jsem ve školce nechávala. Takže holinky, botasky na zahradu, bundu na zahradu, pláštěnku, pytlík na oblečení a pyžamko. Vše ostatní bylo bez podpisu a za celé 3 roky se nám nic neztratilo :-). Letos to udělám taky tak...
Už taky připravuju věci. Mám nakopenou drogérku a dneska začnu prát nové věci, které jsme dětem koupily. Poněkud rostou :s:

Jéje, děkuji za komentáře. Zkusím přišít k věcím tkaloun a na něj napíšu jméno. Jsem na to sama zvědavá, jak to malá bude zvládat.

podepsat vše, my to tak měli, nikdy se nic neztratilo, pouze někam zasunulo či si to vzal na sebe někdo jiný z dětí...ve škole je to horší, podpisy nestačí, už nám ukradli kšiltovku, cvičky a i svačiny... :00:

ja budu podepisovat vse,fixem na textil,co pujde tak primo na obleceni co ne tak napisu na lemovku a prisiju.
ne kazde dite se trefi vzdy do sve skrinky a myslim ze ucitelka si neni sto zapamatovat kdo ma jake obleceni.

In reply to by martina2105

myslim si že děti podceňuješ. Ondra věděl jakou má značku na šatničce a nestalo se, že by si vzal oblečení někoho jiného :-). I pani učitelky vědí, kdo má jakou značku takže pokud je nějaké dítě dezorientované, tak ho usadí kam patří. U nás to teda pani učitelky hlídají a korigují. Myslim si že natom neni nic složitého :///:

In reply to by JaMiOn

nepodcenuju,jen vim ze ne kazde dite je tak sikovne ze da vzdy vse do sve skrinky,staci ze se otoci za kamaradem a da to jinam,nebo obleceni spadne a omylem ho zvedne jine dite...je vicero situaci..
nevim na kolik to jsou ucitelky sto to sledovat a hlidat,ale hlavne mi nedela problem nasit par stitku ;)
a kdyz se dostane nejake nase obleceni k jine mamince tak budu doufat ze kdyz tam jmeno tak se mi obleceni vrati ;)

In reply to by martina2105

no jasně. Možností je plno. Nám se teda za 3 roky nic neztratilo ani nic nezaměnilo :-). No v to doufat můžeš. Pokud maminky při praní prohlížejí štítky zda je tričko jejich dítěte nebo neni. Moje kamarádka má pro dceru tolik oblečení, že ani neví co je její a co ne :s: . Vím, že když dneska doma třídila oblečení co je holce malé, tak našla asi 2 trička a jedny tepláky, které její dceři nepatří. Na štítku bylo jiné přijmení.

In reply to by Hypermatka

Ne, manžel je to samé, věci na sebe si zásadně bere to co je na vrchu a když si obleče tričko a já mu řeknu, že není jeho, odpoví, měl jsem ho ve skříni, tak je...takže asi tak... :00: po kom to dítě je...

In reply to by monlik

Já si taky říkám, kdybych si ze všech svejch ex mohla namíchat ten nejlepší koktejl...

Ale co, taky nejsem dokonalá a nemá to se mnou jednoduchý, tak na něj nebudu remcat. :h: Hlavní je, že se máme i po letech rádi :h: :s:

Ano já jsem podepisovala všechno. Učitelky si nemají šanci to zapamatovat tak aby nebyli zbytečně zmatky.

Nepodepisovala jsem do školky vůbec nic, ale na konci školního roku jsem pak v takovým koši ztrát a nálezů vyhrabala plnou igelitku našich věcí... :00: :s:

In reply to by Adina

No co, jsem se radovala, jak kdybych to právě koupila nový! :dance: :s: :s:

Jinak pokud podepisovat, je lepší našít tam jmanovku, protože ve chvíli, kdy je něco podepsaný, už je to třeba v bazárku neprodejný. Určitě bych dítku nekoupila bundu podepsanou Nováková, aby to pak vypadalo, že jsme ji někomu ukradli z věšáku... :00: :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky