Endometrióza

02.11.2011

Jdu se k Vám poradit nebo spíš zjistit co můžu čekat za prohlídky.
Dneska jsem se dozvěděla, že podezření na endometriózu se potvrdilo. Že mám kdykoliv příští týden odpoledne dojít, že mě chce doktorka vidět... a bude se řešit co dál.
Holky, co máte podobný problém. Co s vámi dělaly?? Co mám čekat?
Děkuji Verča

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by mamamia

Mě na to dr. přišla taky z krevních testů, nevím jaká hodnota byla zvýšená, to si nepamatuju. Ale problémy mám a vadí mi to. Nikdy jsme to tahle jako teď neměla, že jsem měla lehce bolestivou menstruaci trvající i +-7 dní, ano.
Příští týden jdu k dr. a budeme to řešit dál, nevím co mě čeká. Ale dám vědět :-).
Plánuji ještě jedno mimi, ale později. Takže uvidíme :-). Poprvé jsem otěhotněla během 5-6 měsíců snažení :-).

In reply to by kamila3300

Dr. mi brala krev a z té mi řekla sestra, že tam je podezření na endometriózu. Víc se dozvím až půjdu příští týden k dr.
Taky mi říkala, že na UTZ v děloze nic nevidí, takže mě asi pošle na vyšetření do němocnice, kterýmu se bránila.
Ale já tyto problémy začala mít právě až po porodu, po kojení kdy jsem začala pravidelně mensturovat.
I já si myslím, že v děloze to není, že musí být ložiska někde u střev nebo mezi dělohou a střevy, protože mám problémy se stolicí a s močením, když mám menzes.

In reply to by bella.v

no v děloze to problém není. problém je v tom, že částečky děložní sliznice se dostatnou mimo dělohu a to dělá při MS paseku.
mě se to začalo projevovat tak, že jsem měla najednou hodně silnou a bolestivou MS, kdy se bolesti začaly stupňovat na úroveň, že jsem je měla ve finále týden před MS, čím byla MS blíž, tím zesilovaly, pak celou MS (která se neustále prodlužovala ze 4 dní nakonec na 9) a týden po MS...pak byl pár dní klid. na bolest jsem ke konci brala opioidní analgetika a když manžel nevydržel a odvezl mě do nemocnice na chirurgii (s pozdezřením na kýlu), tak se do mě koukli a místo kýly našli akorát mraky krve (den před zákrokem se mi rozjela MS). tak mě odeslali na gyndu a tam to svedli na endometriozu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka