Deníček uživatele paja23

23.04.2014

Zdravím děvčata, tak dnes jsem 39+4 a zatím se nic k ničemu nemá...CS 4 pouze na prst, pani doktorka mi prý chtěla pomoct, ale hamiltona s tímhle nálezem udělat nemohla...Poslední týden už jsem ale dost vyřízená...v noci mi otékají chodidla...sem tam jen nějací poslíčci, ale nic extra taky ne...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak já na to malou připravuji, povídáme si tom, ale přece jen už jí budou 4 roky, tak je to jiné. S tatínkem je taky moc ráda, ale maminka je maminka. Už jsme se domluvili, že tatínek poveze pro mimi autosedačku a ona oblečky. :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:-))) však víš, jak moc jsem bojovala za to, abych porodila sama. A celé to pětidenní přenášení jsem se vnitřně dost těžko vyrovnávala s tím, že sama neporodím. Pořád jsem si říkala, proč?? Nachystaná jsem, proč to malá nespustí? Ten večer před vyvoláním jsem byla ale už neskutečně klidná, prostě jsem tohle všechno přestala řešit. Ven půjde tak jako tak a tím okamžikem všechno tohle přestane být důležitý. Nebudu ti říkat, ať to hodíš za hlavu a užíváš si poslední dny, protože vím, že to nejde. Tak se prostě drž a ony ty dny utečou jak voda. A kdoví...třeba tě i mile překvapí ;-)

24.01.2014

Zdravím holky, tak vstupujeme do 28. týdne...Břiško mi už docela narostlo, nahoře mám 5 kilo z toho poslední dvě za leden...
Náš rošťák se v bříšku točí jak na kolotoči a né zůstat na jednom místě...teď vypadá, že je nahrnutý dole, protože mě neustále kope do žeber a bříško trochu spadlo dolů...

Bříško 28. týden + naše miminko
Bříško 28. týden + naše miminko

Máš krásné malinkaté bříško :-) Náš prcek nějak parazituje na maminčině náladě a trpělivosti, takže už se fakt moc těším, až vyleze ven :///: :a:

In reply to by Rokl

no ještě že je alespoň malý to břicho...mít ho velký tak nevim co bych do toho dubna dělala :-D...je to tím, že prcek v něm je taky malinkatý...odpovídá skoro o dva týdny míň, přitom přesně vím, kdy jsme ho počali, takže odpovídá přesně datu poslední ms...

Jéé,to je pidibříšenko!mě všichni říkají,jaký mám buben :s: Na žáhu mi zabírá rennie,pravidelně než jdu spát cucám :) :a:

18.12.2013

Zdravím děvčata, tak se jdu taky pochlubit se svým pupíkem. Takhle když ho ukážu, už je docela pěkný, ale jakmile se trochu víc obléknu, prý na mě ještě neni nic vidět. Nahoře mám s prckem 2 kila z toho teď asi 400g má prcek :-). Takže asi budeme zase malinký jako byla sestřička, která měla jen 2500 kila když se narodila...

Náš chlapeček - 22. týden
Náš chlapeček - 22. týden

Pajo ty máš roztomile malinkatý pupíček :D!Ty jo já mám nahoře 15kg :00:.A Samuel je náhodou hezké jméno!My taky máme pro klučíka Michael a pro holčičku Julie a taky měli někteří výhrady,ale co to je naše volba a oni to musí přijmout! :one: :a:

gratuluji,ale prcek váží normálně na dobu těhotenství,tak třeba to bude chlapák!A jméno je krásné,nenech si do toho kecat příbuznými,každé jméno je krásné,když se řekne s láskou :)

Krásné bříško :€s€: a jméno je úžasné, já ho taky měla vybrane pro kluka ale budeme mít holčičku Nelly :h:

18.09.2013

Zdravím děvčata, jelikož tu žádný ještě není, tak jsem založila seznámek sama. Prosím tedy všechny těhulky, které čekají miminka v dubnu 2014, aby mi napsali, kdy mají termín, kolik vám je, kolikáté mimi čekáte, a popřípadě, plánovaná jména atd...Postupně se bude vše aktualizovat :-)

Už jsme tady!!!!!!!!!!!!

Seznámek dubňátka 2014
Seznámek dubňátka 2014

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Moc se těším na fotečky, doufám, že budou :-) :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Buď v klidu. Mám pocit, že porodem to tady pro většinu skončilo. Už budou mít pět měsíců jo? Našemu byly včera teprve tři měsíce. Je zlatej. Všechno si hrozně užívám. O to víc, že vím, že další už nebude a ten miminkovský věk uteče ták rychle. Jsem moc zvědavá na fotečky. Taky budu muset nějaké přidat :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jen necelé 4 kila, to jste prďolky teda...náš chlap má skoro 6 a tři měsíce mu teprve budou :-) a faldíky teda nemá

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Teda takové trápení s nožičkama :-( Já brala kyčle vždycky jen jako něco, co se prostě zkontroluje a čau a vy si s nima tak užíváte. Ale i přesto jste se holky sblížily a to je perfektní! Naše Berunka měla od narození hodně bolavé bříško, takže to úplně nenáročné miminko, co jsem přála, to jsem teda nedostala :s:. Ale o to víc jsem z ní hotová. Je to taky taková naše mazlina, často ustěžovaná, spánek přes den taky není na jedničku, naopak v noci je teda od porodnice skvělá. Ale když se pak na mě usmívá nebo mi tu vykládá, tak jsou útrapy odpuštěny. A bráškové teda milionoví, jsou ochotní kvůli sestřičce čekat donekonečna, s klidem poslouchají její pláč a když mi tečou nervy, hned po mně oba štěkají, že sestřičku jen bolí bříško a mám na ni být hodná :s:. Takže paráda a bude ještě větší až nám ty děti zase trošku poporostou... :a:

10.09.2013

Zdravím holky, tak včera jsem byla poprvé na utz.

Naše dubňátko a první kontrola

Ahoj, tak snad děloha zlobit nebude a ty v klidu donosíš svoje miminko! Mně se děloha zaklápí, před dětma jsem to neměla, ale teď po dvou porodech je zaklopená, i ten ultrazvuk to mnohem hůř hledá, musela mi doktorka bříško hodně zvenku mačkat, aby nám tam ten prďousek vyskočil. Ale věřím, že to bude dobrý a stejně jak u tebe. :a:

26.12.2011

Zdravím holky, tak včera nám byl měsíc :-).

Kristýnka 1. měsíc...už umíme krásně papkat, smát se na maminku, ale zas nás začala strašně trápit prdíky :-(
Kristýnka 1. měsíc...už umíme krásně papkat, smát se na maminku, ale zas nás začala strašně trápit prdíky :-(
Kristýnka 1. měsíc...už umíme krásně papkat, smát se na maminku, ale zas nás začala strašně trápit prdíky :-(
Kristýnka 1. měsíc...už umíme krásně papkat, smát se na maminku, ale zas nás začala strašně trápit prdíky :-(
Kristýnka 1. měsíc...už umíme krásně papkat, smát se na maminku, ale zas nás začala strašně trápit prdíky :-(

Ahojky, tak jak u vás vypadají očička? Nám stále hlení a ve dvou měsících nás čeká průplach, který nám neudělali dříve, protože se to mladším dětem nedělá :-( Tak snad jste na tom lépe ;-)

ještě jsem zapomněla že nám poradila laktační poradkyně dát mimnku režim PŘEBALI-NAKOJIT-pravidelně v hodinu jakoukoli venčit, koupat, dát najíst když je hlad. se to spraví jak mávnutím kouzelného proutku :one:

:€s€:
ahojky, máš krásnou holčičku.
Nás trápilo úplně to samé co vás, Pomohl nám sab simplex a úplně nejvíc nám pomohl šátek. Dnes už máme nějaký ten měsíc manducu a maličký od té doby co jsme ho začali nosit, je jak vyměněný. Začali jsme nosit po dvou měsících řevu a v pátek mu bylo pět měsíců a už i kočárek bere jako součást života :///: jak jsme ho nosili a ještě nosíváme, tak z něj i po hodince třepání, odchází vzduch a grgá jak chlap :s: Nechat vyřvat nepřicházelo v úvahu, protože začal rudnout a přestal dýchat :00: Ale tuli tuli na procházkách a spokojené miminko :€s€: Občas když se nedaří usnout tak nosím i doma, abych něco mohla udělat. A usíná při chození celkem rychle.
Tak jen tak o nás a přejeme s celého :h: ať se to u vás uklidní a hodně štěstí a zdraví do nového roku Tobě i celé tvé rodince :€s€: :a: :a: :a:

14.12.2011

Tak už nám jsou tři týdny (dost náročné tři týdny).

Kristýnka - 3 týdny
Kristýnka - 3 týdny
Kristýnka - 3 týdny

ten průplach je úplně v pohodě... nás očařka trápila dva měsíce masáží slzného kanálku (v podstatě se tak vymačkává hnis z kanálku, který vede z oka do nosu, zpátky do oka)... tak jsme šli k jiné oční a ta mu to za cca 25 vteřin píchla, dostali jsme jiné kapičky a do týdne byl klid... takže já jsem jednoznačně pro píchnutí...

Malá je fakt moc krásná, gratuluju ;) taky už bych to chtěla mít všechno za sebou...a tvůj alternativní porod na záchodě je fakt něco :s: :one: jak kdyby ti doktoři nemohli poslechnout že když říkáš že cítíš tlaky :) jinak vypadáš taky dost mladě ;)

In reply to by martulll

Děkujeme :-)...No doktoři furt říkali, že se nic neděje, že se neotevírám a hle :-D...to bude tim maliníkem asi :-D. Jinak mladá jsem dost no, teď mi bude 20 teprve...ale jsem radši, pak malá vyroste a my si s přítelem budem moct ještě trochu užívat, pač ještě nebudem starý :-) A ta fotka semnou, tam jak nejsem namalovaná, tak vypadám ještě kort jak cucák :-D (njn, neni čas na sebe)...Jinak užívej klidu dokaď to jde, opravdu...je to náročný :-/

In reply to by paja23

No mě bude taky teprv 22,ale to už budu mít malého u sebe :c: to máš pravdu no i když já se s tím dlooouho vyrovnávala že to přišlo takhle brzo, na druhou stranu to bude mít asi něco do sebe...to ti věřím no, já se toho děsím abych to všechno zvládala a ten porod brrr :€z€: tak at se vám daří holky a všechno v poho zvládáte ;)

01.12.2011

Zdravím holky, už dva dny jsme doma a ve chvíli klidu, který mi se smilováním malí věnovala jsem si udělala čas, abych zde popsala svůj porod, o kterým si teď vypráví doktoři po celé porodnici :-D

Můj "alternativní porod" Kristýnky...
Můj "alternativní porod" Kristýnky...
Můj "alternativní porod" Kristýnky...

:one: dost dobrý !!! málem mě vypadly oči z důlků,když jsem to dočetla celé . seš šikovná,to je skvělý !! dr museli koukat!! :s: :s: klobouk dolůůů!! :a:

PORODILA jsi krásně přirozeně, je to super, v té poloze se ti určitě rodilo líp a co je hlavní-doktoři nemohli zasáhnout nástřihem nebo jiným blbým zásahem...jen nechápu to jejich čekání nebo vlastně chápu, asi to "chtěli mít pod kontrolou" :s: a tys jim ukázala, že to jde i přirozeně :a: :///: Jsi prostě úžasná!!

In reply to by Keltka

Téééda takové chvály :-)...Nejlepší na tom bylo, že jsem Kristýnku vlastně poprvé držela já a né nějaký doktor...Poloha to k porodu byla zajisté lepší...ani jsem se nenatrhla a mohla hned chodit atd. jako bych vůbec nerodila...:-)

:a: ahojky jsem tu nova a tak tu ctu nejake pribehy ale tvuj me vazne pobavil myslim ze asi kazda nastavajici maminka by chtela zazit takovy rychli porod jako ty :s: preji vam jen a jen to nejlepsi a uzivej si miminka je moc krasna :s: ja cekam svem prvni mimco 2 brezna a bude to chlapecek uz se nemuzu dockat kazdou chvili premyslim jen a jen nad nim :s:

09.11.2011

Ahoj holky, jak tu tak čtu články těch maminek, které už u sebe mají miminka, tak jim opravdu závidim... Já začínám 39. týden a zatim se u mě nic nechystá :-(. Břicho sice tvrdne, hlavně teda při chůzi, ale zase to přejde a nic...Když s přítelem :sex: tak mě bolí spodek a občas mi projedem křížem taková divná bolest, ale opět to přejde a nic, takže kdybychom nesexovali, tak si přijdu jak netěhotná...Celé těhu se mi taky neudělala jediná trie a teď během týdne na každém boku alespoň dvě :-(

Ahoj, já záčínám 39. týden zítra.....a u mne se teda taky vůůůbec nic nechystá...ani ty bolesti nějak nepociťuju....sexík konečně byl - dvakrát (jelikož mojemu se na rozdíl mod toho tvého nechce...nejen kvůli mě,ale i kvůli stresu v práci)...pořád jsem zašpuntovaná a břicho dost vysoko....A tak strašně už bych chtěla mít toho prďolku u sebe.....jenže mám pocit, že prosinec to fakt jistí :-(
Jo a strie se mi udělaly minulý týden - nad a pod pupíkem a celkem to bolí...jako by se mi rozjížděly snad i svaly....uf

In reply to by 3M

no to jsme na tom podobně :-( mě už břicho trochu kleslo, ale žádná sláva...kamarádka dnes porodila a fakt jí závidim, že už má mimčo a ulevilo se jí od toho břicha a toho všeho...kéž by se té m chtělo teď někdy ven...ještě aby fungoval sex, to by chtělo nejmíň 8 dávek těch bílejch žížal :-D

In reply to by paja23

řekla bych, že žádné dávky nefungují....včera jsme na to zase hupsli....a nic, žádnej poslíček ani nějakej jinej pocit...holt vypuzovací triky asi nefungují, jelikož prostě ten náš malej se rozhodl, že zůstane pěkně v teplíčku.

Ahojky :///: Já už pomalu končím 39.týden a nic. Moc sem to teda extra nečekala,že bych já mohla rodit dřív..nikdo to u nás v rodině tak neměl. Ale samozřejmě závidím těm maminám co sem jim to poštěstilo dřív,už kvůli velikosti míma a taky kvůli té nedočkavosti na konci těhu :( Nám ten sexík taky zabere jen na to,co povídáš...ale to je vždycky na noc,takže po tom odpočívám a třeba by se po delší chůzi něco rozjelo..ale nevím no..Snažím se ted furt nějak zaměstnávat,abych na to nemusela myslet.Včera sem byla u kadeřnice,různý srazy s kámoškama a tak..Jinak preventivně popíjím nějaký to vínko(max 1 deci) a pikantní jídla sme taky měli a nic..Přijde mě,že na ty slabý bolesti mě taky pomáhá když mě je hodně teplo
Jinak po termínu bych šla možná i do toho ricinovýho kokteilu nebo poprosit o hamiltona..
Uvidíme..ať se malá klidně ještě upravuje,ale ať už moc nepřibírá :///:

Ahoj, vubec to neres,az se miminku bude chtit a bude pripravene,tak to prijde..a hlavne az to budes nejmin cekat..vim,ze konec je tezky,ale vydrzela jsi 9mesicu,tak tech par dni navic uz zvladnes..preji hodne stesti a pohodovy porod

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka