Deníček uživatele agatha

06.10.2009

Porad se nekde resi pejskari, jak neuklizeji po svych milaccich exkrementy, jak si sve milacky nehlidaji. Co ale majitele kocek?

:€O: Zdravi maminek a miminek je na 1. míste! Představa, že bych mohla potratit nebo, že by děti dostaly infekci. Brrr Soused s manželem je strileji vzduchovou. :one: ps všem kdo bojuji s kočkama přeju pevne nervy.

Je to jenom zvíře. Na zahradu ti krom kočky může chodit kálet každé druhé zvíře, od kuny po lasičku a jiné potvory. Pořiď si odpuzovač koček. Je to něco jako plašička na hlodavce. Jen to vadí kočkám. To by je mělo vyhnat z okruhu zahrady, aby chodili někam jinam. :-)

Mi mame mopsicka, takze se nasi Agaty kocky neboji, pac je jim docela podobna. :s: A ji ani nenapadne, aby je honila.
Pritel ma v hlave napda, ze by koupil pistolku na takove ty zlute kulicky, aby je to poradne stiplo, ale neublizilo jim to. Tak nevim, ale uz mi to fakt pije krev.

To mi povídej!! Máme úplně stejný problém!! Sousedi mají asi 3 kočky, možná i víc, kdo má poznat, ke komu mrchy patřej. Taky nám chodí kálet na zahradu a taky máme malé dítě! Už sem o tom i zkoušela promluvit se sousedkou, ona je naprosto norm., až na ty kočky.. Jenže co s tím udělat? Prostě přelezou plot! Mamka někde slyšela, že na místo, kam chodí pravidelně, se má lít grog od kafe nabo dávat pomerančová kůra. Jenže posyp si celou zahradu.. Pak mám ještě jednu radu. Vodní pistolku a když se nikdo nedívá :///: cáknout po nich. Ony se leknou a utečou. Jinak na ty některý potvory tady neplatí ani dupání, ani házení kamínků pod nohy.. Prostě bezmoc :( Můžu se jen modlit, aby malá něco nechytla..

24.07.2009

V posledni dobe se porad dohadujeme s mamkou o tom, jak vychovavam sve dite,o tom co ji, o tom comu dovolim.

Ahojky, tak nám je rok a nějaký ten den a Jozífek už skoro 4 měsíce ťape a venku na zahradě si samozřejmě hraje....vůbec v tom nevidím nic špatného. Hezky si ťapká v trávě, občas si utrhne nějakou tu kytičku, kterou pak v nestřeženém okamžiku sní :) porýpe se trošku v hlíně nebo písku, občas si jí pak oblízne, no zatím žijeme ... opravdu všechno se uhlídat nemůže, hlavně, že jsou spokojení a mamce bych to v klidu vysvětlila, pořád je to vaše dítko a jen a jen na vás záleží jak ho budete vychovávat a co všechno mu dovolíte.

Devcata, moc dekuji, dam to mamce pak precist. Ona je od prirody proste starostliva, to ja taky,ale zase se to nesmi prehanet. Cim vic o tom spolu mluvime, tak me to vic vytaci a pak reaguju prehnane, coz je zase mamce lito. Jenze kdyz clovek porad resi dokola tu samou vec.

Já teda nevidím vůbec nic špatného na tom, aby si roční dítě hrálo venku na zahradě... ségřin nejmladší jak si jako malinký hrál na písku, tak dokonce po hrstech ten písek baštil - to prostě nešlo uhlídat a taky mu bylo jen něco přes roček a co... dneska je z něho dvacetiletý zdravý chlap... děti si ten svět prostě musí osahat a spoustu věcí vyzkoušet a ochutnat... to prostě patří k jejich vývoji. Ty jsi Štěpánova maminka, ty ho vychováváš a maminka může tak akorát vyjádřit svůj názor, ale nemá ti do toho jinak moc co kecat...

přece nebudete s malým celé léto zalezlí doma. Naše malá už okolo roku nechtěla moc být v kočárku, tak jsem ji dala na deku do trávy, na písek atd, samozřejmě tak, aby si neublížila a celou dobu jsem ji sledovala, a ona byla spokojená, že nemusí sedět na jednom místě. Na hraní si s dětmi venku nevidím nic divnýho :n: :a:

Ahojik tak nám bude v úterý 11měs..a Ondrášek jenom leze!!Chodíme do parku a já ho tam nechám lézt!!Z domu chodíme jak frajeři a domů jako prasátka a co?!!Je to dítě a musí si ten svět osahat!!Nechávám ho také vrtat v hlíně...Tak že mamce řekni že to normální je!!A nenormální mi přijde když máte zahradu ho tam nepouštět!!!
Zuzka a Ondrášek

21.07.2009

Mame rocniho chlapecka, prvni pul rok byl docela narocny, hodne nas trapili prdiky, dvakrat jsme meli rustovy spurt, jednou docela dost hustej bojkot kojeni.

Ahojky, to už tak asi bývá!člověk je rád, že mu děťátko prospívá, ale chybí mu to úplně prťavoučký miminko!Teď třeba přítel mimčo nechce, ale to se může změnit!Nikdo nechce, aby jeho milovaný dítě bylo bez sourozence!Taky jsem si jednu dobu myslela, že budu mít jedináčka, na mimčo nebylo ani pomyšlení a teď jsem v půlce!Tak neboj, jak se říká-člověk míní, život mění!Blázen nejsi, je to úplně normální!Já třeba šíleně brečela, když jsme skládali a schovávali postýlku, že už ji určitě nikdy nepoužijeme, pak jsem si zvykla, že postýlka je schovaná a teď,doufám, si budu zase zvykat, že postýlka je!Tak se drž, prožívá nás to hodně, to už je asi osud každý maminky!Katka

In reply to by Kačka28

Clovek si mysli, ze je v tom sam a ono ne. ;) Takze mas druhe mimi na ceste? To ti preji pohodovy zbytek tehu, rychly bezbolestny porod a zdravi pro tve deti i pro tebe.

Ja puvodne ani zadne deti nechtela, no, byla jsem mlada a hloupa. Po porodu jsem o druhem nechtela ani slyset, ale materstvi nas hodne zmeni, takze druhe si moc preji.

In reply to by agatha

určitě ne!Skoro každá mamina to tak má!Čekám druhý mimčo, Moc děkuju, doufám, že všechno bude vpořádku!
Já asi tak na střední nechtěla taky a pak ještě když jsem hnastoupila do práce, ale za dva roky se všechno změnilo.Oni když nejsou ve vztahu děti a vztah trvá dýl, tak už asi nemá ani kam jít, takže nakonec většina lidí děti chce.Já jsem byla v porodnici vyjímka, hned jsem se ptala kdy budu moct mít další, ale ne že bych ho hned chtěla, ale bála jsem se jestli to vůbec půjde!Kamarádka třeba měla tak ošklivej porod, že už druhý taky nechtěla, ale když jí dcerka nastoupila do školky, tak si řekla, že to zkusí znovu.lTeď už má skoro pětiměsíčního chlapečka!A to vlastně nechtěl druhý mimčo anijejí přítel, že chce dát všechno co může tomu prvnímu a dvě děti, to už je penízek potřeba víc a nakonec je z něj pyšnej otec a nechápe, že druhý nechtěl.Chlap se změní.Děti ho mění, stejně jako nás!Katka

Ahoj, tak poslední dobou zažívám něco podobného. Začátky taky nebyly nejlehčí. Docela šílené ublinkávání, otáčení hlavičky jen na jednu stranu, bojkotování kojení, nakonec kojení jen za chůze nebo ve stoji... Malá bude mít teprve půl roku, ale už na mě taky padá nějaká depka. Teď už je všechno docela dobré, začínám přikrmovat, malé to moc chutná. A jak to tak nějak začíná být lepší a lepší, tak je mi najednou smutno po těch prvních pohybech, po bříšku, po tom maličkém uzlíčku, který jsme si přivezli. Ten díl Přátel jsem taky viděla a a reportáž ve Víkendu jsme obrečeli i s manželem.
Naštěstí se ale ještě na další dítě nebo děti chystáme, takže se už alespoň skrytě těším. Ale neboj, určitě si to přítel ještě rozmyslí a ještě tě bude přesvědčovat on. Ono to tak často bývá:)
Tak snad nás to brzo přejde, musíme si užívat těch krásných chvilek, kdy nám ti drobečci rostou. Tak se mějte moc krásně a netrap se. :dance:

In reply to by Dani83

Tak to jsem rada, ze nemam takovehle myslenky jen ja. ;) Lepe by se na to divalo, kdyby byla nadeje, ze se to bude opakovat, ale nevim, nevim, u nas to vypada blede. :(
Tak at ti mala krasne roste a at jste zdravi.

Tak ja si mazu uzivat Stepi, uz se mi vzbudil, tak jdem radit. :)

07.04.2009

Tak uz jsem uplne zoufala. Od soboty me priserne boli zub, vcera jsem byla u zabarky, pry to je rozbourene od zmeny pocasi, tak mi napsala antibiotika, ale zatim zadna zmena, spis mi to prijde horsi.

07.04.2009

Tak uz jsem uplne zoufala. Od soboty me priserne boli zub, vcera jsem byla u zabarky, pry to je rozbourene od zmeny pocasi, tak mi napsala antibiotika, ale zatim zadna zmena, spis mi to prijde horsi.

A nebylo by lepší ten zub nechat vytrhnout? Nevím teda, jakej zub tě bolí, ale já si to zažila s osmičkou, nemohla jsem se ho ani dotknout jazykem, když mi do něj dal Robínek v noci hlavičku, tak jsem se rozbrečela bolestí, nemohla jsem se vyspat, byla jsem zoufalá, tak jsem ráno jela k zubaři a ten mi ho vytrhl a mám klid. Teda klid. Teď mě zase bolí asi dáseň u další osmičky, připadá mi to, jako by mi snad rostla devítka či co....

07.04.2009

Tak uz jsem uplne zoufala. Od soboty me priserne boli zub, vcera jsem byla u zabarky, pry to je rozbourene od zmeny pocasi, tak mi napsala antibiotika, ale zatim zadna zmena, spis mi to prijde horsi.

07.04.2009

Tak uz jsem uplne zoufala. Od soboty me priserne boli zub, vcera jsem byla u zabarky, pry to je rozbourene od zmeny pocasi, tak mi napsala antibiotika, ale zatim zadna zmena, spis mi to prijde horsi.

24.02.2009

Ahojky Maminky,

Ahoj,tak nám bude teď 27.2. 9 měsíců,v 7.10 vstáváme se starším synem do školy.Když kluka vypravím,udělám holce mlíko,přebalím,převlíknu do hracích věcí a dám do ohrádky.Tam si tak hoďku hraje,pak ji vyndám a hraje si na koberci a lozí a štrachá a zlobí a já už se modlím,ať je sváča a jde chrupat.Sváču ji dávám jogurt+actimel asi v 10.00 a pak jde spát.Ale protože je to holka zlobivá,tak tam musím asi 150x na ni vlítnout,protože stojí v postýlce a vyhazuje si polštářky a ponožky a plyšáky z postýlky.Tak mezi 10.30-11.00 usne a spí tak do 13.00.Pak obědvá,jedna sklenička jí nestačí,tak jí radši vařím,nebo dám skleničku a půl.Ve 14.00 jdeme ven podle počasí tam jsme hoďku až dvě,to spí v kočárku.Asi v 16.00-16.30 je sváča-ovocná přesnídávka.Pak si hraje střídavě v ohrádce nebo s bráchou a v 18.30 je koupačka a v 19.00 kaše-zblajzne jí 260ml.V 19.30 zalehne a poslední dobou hned usne.Spí až do těch 7.10,občas se vzbudí na čaj.Teda to je úplný román :s:

ahoj emče je 8
vstava rano v 8 kojim
okolo 10- 11 přesnídávka
mezitim nejaká sušenka nebo křupka nesní ji vždycky uplně celou okolo poledne usne spí tak hodinku max
ve 2 oběd 4 polívkový lžíce vařim nekdy vic
okolo 4 občas usne nekdy na dvě hodiny někdy vubec jindy na hodinku
v 5 přesnídávka
7 mlíčko večeře v 9 spanek
4 brzká svačina
jedem více méně pravidelně jen o víkendech je to malinko posunutý ale spanek neni nijak pravidelnej když jednoho šlofíka vynechá usne třeba v 7 ale v 11 se vzbudí a jede až do 1 ale nevim jak ji přemluvit spat přes den když nechce v postýlce si stoupne a lomcuje šprušlema a jinde nespí max v kočárku

Ahojky Agáthko :a: , tak náš režim je následující:
5-6 h = cca 150 ml mlíčka
9 h = ovocná přesnídávka
mezití jedeme tak na 2 hoďky ven a malej spinká
12-13 h = oběd 190 g HIPP příkrm
pak jedeme opět ven a opět spíme 2-3 hoďky
16-17 = ovocná přesnídávka nebo jogurtík
19 h = tak 150 ml mlíčka, někdy i míň
Jinak je nám 7,5 měsíců a v postýlce přes den vůbec nespíme :a:

In reply to by martinace

Martinace, Stepa taky v postylce pres den NEE. Naucili jsme si ho od narozeni pres den spinkat venku v kocarku za jizdy, coz jemu prospiva, ale je to honicka. Posledni dva mesice se nastesti naucil spinkat venku na terase ve STOJICIM kocare.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka