Milování po císaři ...

23.04.2014

Ahojky děvčata,

možná se to sem nehodí, ale už dlouho přemýšlím nad jednou věcí. Doktorka mi řekla, že mě císař nemine, krapet mám z toho obavy, ale hlavně ať je mimíšek v pořádku. No jo, ale jak je to s milováním po porodu císařem??? Holky musí se čekat na konec šestinedělí? Nebo jak to vlastně je? Jsem červená až za ušima, ale dost mě to zajímá :) Děkuji ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Moc moc moc Vám všem děkuji za názory. Naivně jsem si myslela, že když budu rodit vlastně "operací", tak to bude jiné a budu i dříve bez očistků. No, spíš jsem si to přála :) Tak se pokusím šestinedělí dodržet a když tak raději s kondomem. Moc díky a přeji Vám krásný den ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Budu hodná holka ;) Posledně jsem rodila přirozeně a nemohla jsem 3 dny chodit, pak 9 týdnů v bolestech, takže jsem to neřešila a teď jsem si tak říkala, supeeer, vlastně to odskáče jen bříško, takže bych se nemusela s manželem tak dlouho postit a zase nic :) No, jsem na toho císaře fakt zvědavá ... A je fakt, že máme ještě celý život před sebou :)

In reply to by Nufik

no zas takové juchů ten císař není :///: ne,že jsem nemohla chodit tři dny,ale týden :///: teda cdhodit jo,ale v předklonu a když mě po pěti dnesch pustili,tak přežít v autě tu naší kamenitou cestu tady,byla paráda :00: na sex jsem opravdu minimálně měsíc neměla pomyšlení a pak ty dva týdny už se dali zvládnout ;) tak uvidíš,já měla prvního císaře lepšího (ač byl akutní),druhý byl horší,ale ono se to říká,že ty druhý jsou horší :00:

In reply to by lucininenka

Tak třeba můj císař byl jako procházka růžovou zahradou :-) Ani ne 24 hodin po císaři jsem si seděla v křesílku nožku přes nožku a ládovala do sebe večeři :-D Když za mnou přišla moje kolegyně,co nastupovala noční a viděla mě,tak jen vykulila oči a řekla,že to není možný,pak se malá zakuckala a já vystřelila jak raketa :-D Doma 5. den po SC jsme malou dali do postýlky a šli dolů do kuchyně,najednou se spustil alarm ( malá byla mimo podložku) a schody jsem brala po dvou :-) A sex?? Ty brďo,jak urvaná ze řetězu,ale napoprvé to nešlo :-( :s:

In reply to by mishka25

tak já poprvé jsem byla lepší,ale teda,že bych seděla nožku přes nožku 24 hodin po to ne-to jsem vstávala a myslela jsem,že se složím ve sprše :s: a taky taky nikoho takovýho teda neznám,s tebou bych chtěla ležet na pokoji :s: sex jsem si klidně nechala ujít do konce šestinedělí,o tolik jsem zase nepřišla,na druhou stranu jsem si užívala až do porodu,někdo to nemá od půlky těhotenství :///:

In reply to by lucininenka

Však na mě taky koukali jako na exota a měli ze mě na sálech srandu,i anesteziolog,který mě uspával a sloužil pak víkend nemohl věřit,že to jsem já :-D Prý jsem prodní báby na správným místě a měly by si ze mě brát příklad :-D

No bylo to jiny nez po normalní porodu jakoze to bylo jiny v tom ze jsem se hooodne bala te jizvy aby nepraskla a byla takova opatrna a bylo to takove citlive ta jizva na brichu nesmela jsem delat moc prudke pohyby...ale jinak dobry...a normalne 4 tydny po jakmile me presly bolesti bricha sme na to hupsli....

Dodržet by se mělo,očistky ti budou odcházet,ale my to nedodrželi,jak bylo jeden den "čisto",tak jsme na to hupli :-D Ale napoprvé to nebylo nic moc,jelikož jsem měla akutního císaře a mimi se nám zaseklo v úplném závěru,tak mě při prvním milování bolel spodek,ale podruhý už to bylo lepší. Uvidíš,jak se budeš cítit po porodu :-)

Vždy by se mělo šestinedělí dodržet. Očistky ti budou odcházet úplně stejně jako při přirozeném porodu. Navíc já se třeba bála, že mi znovu praskne jizva, takže jsem milování hodně dlouho odkládala (samo že jsme provozovali jiné praktiky, aby muž tolik netrpěl). Ale každopádně uvidíš, jak na tom budeš.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka