Poradna 33. týden s naší cácorkou

18.02.2014

milý deníčku, dnes jsme měli další poradnu. Paní doktorka vtipně na začátku poznamenala...páni, už 32. týden? To mi to vaše těhotenství nějak utíká :s:. Tak aspoň, že někomu, ne? :s: Ale tak dělám si srandu, je fakt, že když se oprostím od sebelitování, které mě tohle těhotenství provází, tak jsme nějak moc daleko 32+2 :00:. To už se tomu porodu asi fakt nevyhnu,že? :dance: Takže na kilča to háže +9, tlak ok, moč ok, cukr z minule ok, jen jsem chudokrevná a to prý údajně může za ty mé stavy nestavy...snad, nevím. Chudokrevná jsem byla i při klucích a tahle mi nebylo. Ale co už, to dáme! Paní doktorka nám udělala "velký" ultrazvuk, změřila hlavičku, bříško, nožičky, ručičky..všechno odpovídá 32tt a na váze to háže 1900g. Drobeček jsi! :€): Tak kdybys tak moje malá holčičko chtěla drobečkem zůstat..já pro to mám udělat následovní - nesladit, nejíst sladké ovoce, nejíst bílou mouku, jen celozrnné pečivo, žádné těstoviny...No že jsem se vůbec ptala! Prdím na to, nebudu se mučit dietou, abys pak na mě stejně vykoukla s úctyhodnou váhou a všichni řekli, že sis to prostě jen vzala ze mě. No čípek? :///: Hádej hádej hádači...ten je tááááák krásně dlouhééééj a pevnéééj, no kdejaká těhule by mi mohla závidět ;) Na kontrolu zase za čtyři týdny a to dáme už i pásy. Jako užž?? }:) Tak teď jen ty čtyři týdny přečkat a neumřít na únavu. Papa

Jo a ještě jedno velmi důležité pées!!! Nedívaly jsme se mezi nožičky, neptala jsem se!! To jsem dobrá, co? :metal: Ale už teď mě to štve :€):

Gratulace k úspěšné kontrole. Váhu máte super :€s€: A máš pravdu, letí to , letí a jak moc. :00: Za chvilku se ta naše dubnátka začnou klubat, no my s dvojčátkama to asi načneme první :^O^: :^O^: protože už ted jsme na rozsypání, opravdovej masakr :s: sice bych to chtěla doklepat do toho 38 týdne, na který nám plánují toho císaře, ale představit si teda neumím jednu věc a to - kam teda chtějí ještě růst, asi až do vedlejšího pokoje :s: :a:

mno, neutíká to jenom paní doktorce :s: kurňa, vždyť do bylo nedávno, co jsi seděla u nás v kuchyni a říkala mi, že jsi těhotná :00: se fakt bojim, že Tě do porodu neuvidím
ale hlavně, že se máte dobře. Stavy-nestavy chápu - třeba za to můžou ty holky - já to měla u Leu taky takový nějaký divný, furt jsem se motala, vnitřnosti jak na vodě....

a jsi mě pobavila s nevyhnutím se porodu :s: jako bys to neznala :s:

In reply to by Tesa

To je co? A to bylo taky naposledy, co jsem u vás byla!! Takže jsme tak 28 týdnů v pasti...28 týdnů rovná se půl roku!! Prosím tě, tys u Leu lítala jak čamrda :-)) Dodneška tě vidím, jak se ženeš městem, v kočáru Toníka, rychlost jak závodník ferari, před sebou devítiměsíční břicho, na zádech narvanej batoh nákupem...jestli ti u toho nebylo úplně ok, tak jen proto, že to by nepřežil skoro nikdo :s:. No a co k porodu jako dodat? :///: Právě, že znám...chvíli jsem přesvědčená, že to dám a dám to dobře, pak se zas utopím v tom, jak to bude hrozný...pak zas, že když se budu těšit na tu naši prdelku tak, jak se teď těším, půjde to dobře, jen si tu myšlenku musím co nejdřív udržet..no uvidíme, uvidíme...jen o tom píši, chytá mě průjem :€):

In reply to by Rokl

čamrda, čamrda...sem tam jo...hlavně tak měsíc před porodem :s:

půl roku, to je strašný, co s tim uděláme??? jednou marodíte vy, pak my a v mezičase jsem v háji s časem :-/ nějak se bojim, že lepší už to nebude :r: tenhle týden zůstávám s prckama doma, nechci si brát OČR....to se do konce února z práce nevyhrabu :-(

a porod zmákneš levou zadní. Že to bude bolet, to už víš a zbytek půjde hladce

In reply to by Tesa

začla jsem na netu studovat "porod bez bolesti" :s: Jak to bolí, je to špatně, musím to zvládnout v rauši!! :€m: Hele Teri, kdyby to jen trošku šlo, tak jsem ti ráno volala, že se přeci jen stavím. Jenže to nešlo :-( situace u našich..a já jsem se nemohla ani zvednout na nohy, vůbec nevím, co se to se mnou děje :-( No ještě kdyžtak ten březen!!

In reply to by Rokl

když budeš v rauši, tak si budeš prd pamatovat :s: pěkně prodejchávat do úlevy a když bude nejhůř, tak seřvat manžela :///:
s tím dneškem se netrap. hned jak jsi mi psala, kolik toho máš, tak mi to bylo jasný ;).
jinak nabídka návštěvy platí i jindy (můžeš přijít třeba do práce, volnej kancl na kafe najdu vždycky

Jak někomu přijde 1900 g moc a někomu málo :s:. Tak abych to uvedla na pravou míru...je to v tomto týdnu akorát. Odpovídalo by to tak 3,5 kilovému miminku...to my bychom brali :dance:. ALE obě moje děti měly v tomto týdnu tuhle váhu, takže nikdo nepředpokládal, že by se pak narodí čtyřkiloví..tak proto ta dieta a ty mé narážky. Ale budiž, zvládla jsem to dvakrát, budu muset potřetí a pak už nikdy :ww:

Rokl 1900g je docela krásná váha ne?Mě se to nezdá nijak málo na 33tt.Jinak jsem moc ráda,že prospíváte a vše je jak má!Jen tak dál a brzy miminka už budeme držet v náručí :a:

Teda to bude velká kočka!!!!!!!! 1900 g to je tedakrásný!!!! To neměl ani Adoš :///: I když s ním jsem byla o týden tuším dřív ;) Ale tak třeba už moc přibírat nebude ;) i když nespoléhala bych na to, zase když člověk počítá s 4kiláčem, může být pak jen mile překvapen :s: Utíká to utíká!!!

In reply to by Jajda007

Utíká to, utíká...Jajdi my máme silný váhově přírůstkový finiš...Dr. říkala, že ještě můžu doufat, že jsou ty holčičky menší, ale pak se tak uchechtla, jakože spíš stejně ne :s:

In reply to by Rokl

Tak to my měli teda silnější váhové přírůstky, moje děcka měli teda o týden dřív Vikča 1750g (porodní 371) a Adoš měl jen 1700g a porodní byla 3990 :s: takže na mě doktorka vybalit, že má téměř 2 kila, tak bych omdlela, ale naděje tu pořád je! Ale možná bych se v tom jídle malilinko radši omezila, i když kdo ví :s:

In reply to by Jajda007

Jak já se u Krýši omezovala!! Žádný sladký, furt jsem na to myslela, jen mu nedodávat cukr, aby nerostl...a stejně toho Zbyńoura přerostl :D
Ale zapátrala jsem...v ukončeném 31 tt měl Krýša odhad 1700 g...takže asi jako vy...;-) Tak je přeci jen nějaká větší už teď :D Hele jediná naděje by byla, kdyby se chtěla narodit před termínem...

To je super Romi! Mikulášek měl v 31 tt odhad 1900 a měl 3530 g při narození 39+3. Když nebudeš přenášet, bude to krásné miminko tak akorát. :one: Je to vážně za chvilinku... už se těším! :) :h: :a:

Ahoj holky, no vidíš, teď zas nebudeš 4týdny spát,jestli je to FAKT holka :s: :s: Hele, mě nepřijde,že by 1900g.bylo moc...jsem taky 33tt a máme zhruba to samé a opravdu mě teda nenapadne přestat sladit, nebo se vzdát čokoládky...ať si prostě prcek vezme,co potřebuje, notabene 9kg je luxusní přírustek, já mám nahoře 13kg a neřeším, kojením to půjde dolů. Na kontrolu jdeš docela za dlouho,ne?Já teď už chodím po 2týdnech...asi jak který doktůrek.A tašku už máš sbalenou???Opatrujte se!!!! :a:

In reply to by misicka 11

Takže...váhu vysvětluju výš...1900 g není moc ani málo. Ale moje děti silně finišují, víš. Asi mají strach, že je na světě budu trápit hlady...což není pravda, páč já kojím smetanou, takže z narozeného čtyřkiláka si vykojím ve čtyřech měsících téměř devítikiláka a to se pak parádně tahá :metal:. Kilový přírůstek...no kdybych na začátku byla hubeńounká, tak by to bylo krásná ;-). Takhle jsem měla nějaký náskoček, takže to sice není tak hrozný, ale shodit bych pak potřebovala víc :s:. A tašku nachystanou?? :$$: Ale už jsem vyprala dvě děcké dečky, heč!! :s: Času ještě spousta, to dám }:).

super :one: 9 kg je krása :) já mám nahoře 12 :) ale nějak to nehrotím, když to bude na konci do 20, tak budu úplně spokojená :)

In reply to by káča82

Kačí já jsem v prvním těhotenství přibrala 24 kg ;-)...to jsem to taky neřešila :s:. Sice jsem to hodně brzy tehdy zase shodila, ale za těch pár let doma s dětma jsem něco zas nabrala zpět, tak teď už jsem trošku opatrnější. Ale tak jako tak, něco dolů půjde a když ne, tak už je to jen na mé vůli. Ty si užívej toho, že je všechno v pořádku a kila opravdu neřeš :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka