který dětský počítač

24.10.2013

Megabyte, Smartík nebo Želvík?
Pro 5letého, děkuji za názory.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já jsem pro jinou variantu - pro holky mám klasický tablet pro dospělé a do něj stahuju aplikace, které jsou pro jejich věk. Těch je nepřeberné množství, většina zdarma, nebo aspoň ukázkou zdarma, plná verze k dokoupení (max do 100 kč).. Na tabletu u nás "paří" 2,5 letá i 4 letá holka (ne denně). Jsou tam samozřejmě i aplikace k výuce angličtiny, počítání, barev, tvarů, abecedy atd.. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

I kdyby se do mě někdo opřel, tak mi to neva - dcerka má vývojovou dysfázii a práce s tabletem je jednou z věcí, která nám je logopedkou doporučená :s:

In reply to by Claire77

Ahoj, jsem počítačový analfabet, ale jak se jmenují a nebo kde se dají dohledat ty aplikace pro děti? Dcerce je 3,5 a roku a ráda bych aby krom hraní se taky něco přiučila. Na počítač teda nechodí, jen jsme párkrát zkoušeli to hravé učení a tam nás to moc nezaujalo. Díky

In reply to by mirkaberkys@se…

Ahoj, tak jestli máte notebook nebo stolní počítač, tak u nás docela frčí toto http://duplo.lego.com/cs-cz/games/playground/ nebo třeba tohle http://pbskids.org/daniel/games/ jestli máte tablet (s dotykovou obrazovkou), tak na google play jsou aplikace zadarmo - do vyhledávání jen napiš třeba puzzle nebo hra pro děti a vyskočí toho tam na tebe milion. Jsou tam i hry od lego - něco podobného, co jsem psala jako odkaz výš, nebo různý pexesa atd..k výuce je tam třeba tohle https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pmqsoftware.game.chil… to je česky a je to super :///: je potřeba zkusit pustit, jestli je to to pravý a když ne, tak hledat dál. :a:

ještě jsem našla od Alltoys ( trojjazyčný ),vypadá jak opravdový, ale hlavně má velký display. Máte někdo doma? Chtěla bych hlavně hry a naučení anglických slovíček.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka