Kolik vám pijí měsíční miminka MM ?

07.06.2013

Ahoj maminky, :a:

chtěla jsem se zeptat kolik pijí vaše 4. týdenní miminka při kojení? teda pokud to víte :-)

Děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

:///: Tak to náš Matyášek přibral za 1. měsíc přesně 1kg.. to Tvoje miminko teda musí pít mnohem více :-) No máme to teda pěkný hladovce :-)Jinak to hledání po kojení, prý nemusí vždy znamenat hlad - jen prostě hledá, protože je to těch miminek reflex.. :-) nebo alespoň mi to tak řekli v porodnici :-)

přiznám se že také nevím, jen vím že malý za 14 dní přibral 1100g, a to mám pocit že má málo, pže i po kojení pořád hledá

In reply to by Luc

ty bláho to přibral dost tak vidíš to má hodně ikdyž hledá jak píšeš..muj malý přibral za 14 dní 740gr a to už je prý moc a vy tolik to čumím teda :-D a muj malý taky furt hledá tak už sem musela nasadit taky dudlíka bo sem dycky nevěděla jestli má zase hlad nebo co.

In reply to by jana03

Děkuji za odpověď. Já jsem právě včera projížděla internet a našla jsem že děti v tomto věku pijí právě množství podobné tomu co jsi psala něco mezi 70-90 ml.. A když jsem vážila svého syna před a po tak jsem zjistila, že pije každé 3 hodiny mezi 120-150 ml.. takže masakr.. to budu mít pěkného otesánka :w: :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky