Poradna 4.12. a vše je naopak

04.12.2012

Takže mám +12,5 kila navrch - to neni zas tak strašné :€O: tlak tentokrát lepší 110 na 60..
Miminko v pořádku a spokojené :h: Pásy opět ukázkové - ke konci začalo usínat - sestřička ho tak něžně budila - normálně mi moc příjemně párkrát pohladila bříško.. To byl rozdíl oproti jiným vyšetřením (třeba v Brně, kde do mě šťouchaly jak do balónu :) )
CS opět 5 a tentokrát ale úplně naopak - vypadá to, že příští týden na kontrolu určitě jěště přijdu :00: Takže porod se odkládá opět na neurčito.. No nevím co si o tom myslet a hlavně nevím co mám chtít.. Jestli se to snažit popohánět, aby to bylo co nejdřív nebo naopak odpočívat abych třeba i přenášela.. Každopádně se strašně moc chci vyhnout Vánocům.. Co dělat??? Ach jo.. Chuděrka Pucíček - narozeniny na Vánoce :§)
Takže jsem bohužel měla pravdu, když jsem psala, že to nebude tak horké..
No ale konečně jsme vyřešili jméno (dostatečně daleko od prosince :€s€: ).

:s: matko klíííídek :-)
až Puclík bude chctít ven, tak půjde. Nechej to na něm. A jestli to bude kolem vánoc, není vlastně až tak podstatný. užívej si poslední dny jako těhule a ono to nějak dopadne. A vynahradíte to tím svátkem v druhé půlce roku.
mmch, znám asi 4 lidi, do jsou kolem vánoc - někdo na štědrý den, někdo po, někdo po novém roce a nikdo z nich nejeví známky traumatu

In reply to by Tesa

Jojo, musím to tak brát a když to bude na Štědrý den, tak prsotě ráno budou dárečky na narozeniny a velikáááááánský dort a večer se dají dárčky u stromečku :qu: ono to nějak půjde :) Stejně jsem zvědavá kdy se rozhodne :||):

Ty jsi prdlá! :s: Vždyť je teprve 4., víš kolik je ještě času? A už snad někdy v porodce někomu řekli, porodíte tehdy a tehdy? Tak buď úplně v klidu a pochybuji, že se narodí přímo 24. na Štědrý den. Vánoční miminka jsou nejlepší, je to nejkrásnější dárek, je krásné emoční období, já sama jsem 18.12. a domů jsme šli den před Štědrým dnem. Vánoční miminko bych si moc přála, ikdyž mě tak nevyjde MS. Takže tohle fakt vůbec neřeš, až to přijde bude to nejkrásnější datum pro narození tvého miminka. :h: :a:

In reply to by Jajinka24

Fakt? No vidíš, tak to jsi skoro vánoční :///: Kamarádka doktorka mi navrhovala, že při nejhorším můžu 20 na vyvolání, ale to nechci.. Když se nerozhodne do té doby nechám to úplně na miminku, třeba pak zase vydržíme do 28 a dál :€O: A máš pravdu, ať to bude kdy to bude, bude to přesně ve správnou dobu :€s€:

In reply to by HALYK

Jo, mamka měla termín 24., ale moc nechtěla být v tu dobu v nemocnici, aby byla 6letá sestra s tátou sama doma. Tak chodila mraky schodů, lezla na stůl a dolů, drhla celý byt, a nakonec si myslí, že mě ven tímto vyhnala, do 2 dnů porodila. Já taky dělala kdo ví co, malovali jsme, vytírali, myli okna, a Peťulka se držel jako klíště. Nevěřím moc tomu, že se dá porod přivolat nějak extra, pokud mimi není připravené, ven nepůjde, ty se max unavíš. :one:

nestresuj se az se narodi tak se narodí a vánoce nejsou tak spatne datum narození moje neter se narodila na stedrej den :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mala ma vzdy ráno 24 dort a dárek a pak spoustu dárku pod stromeček takze vlastne velke narozeniny tet ji budou 4 roky :-)
ja mam syna Stepána takže má svátek 26 a zatím to nejak neresím je mu 3 a pul a vzyd neco maleho dostane ale stejne s toho nemá rozum :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka