nějaký pěkný film?

25.10.2011

Ahoj holky, doporučíte mi nějaký pěkný film? Vím, že každá máme jiný vkus, ale to nevadí. Co se vám líbí za filmy? Chci si něco stáhnout, ale nic mě nenapadá. Je jedno, jaký to bude žánr, děkuju.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ty bláho, holky, tolik filmů!!! Musím si to všechno napsat a zkouknout. Mě osobě se líbil film Prokletý ostrov - doporučuju! :)

Film nevím, já mám ráda, bohové musí být šílení, hlavně 2, nebo klasiku Jak dostat tatínka do polepšovny a jak vytrhnout verlibě stoličku. Když jste na to tak naralily, kdysi jsem viděla úžasný 4 dílný seriál Pobřeží v plamenech. Nedá se náhodou taky někde stáhnout ?? Na to často vzpomínám, nádherná srdcovka...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Už stahuju Domov šedých motýlů a vypadá to, že to bude fakt dobrý film :one: ... Asi ho nezařadíme mezi "odkladové filmy", ale shlédneme ho hned po stažení :smich: :one: ... Jo, Baru, ještě jsem se chtěla zeptat, a chodíte i na ty filmy do kina nebo se vyloženě raději koukáte doma? :-) My jsme (ještě před narozením Kryštůfka) byli snad skoro furt v kině :help: , ale teď už na to není bohužel tolik času... Ale samozřejmě se to snažíme "neflinkat" :smich: .. A právě jsem chtěla říct, že kino taky miluju :smich:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já jsem si myslela, že Tě na této diskuzi potkám :smich: ... Hned si píšu, Domov šedých motýlů a Serenity jsme neviděli :one: ... Melancholiu mám staženou, tak jsem zvědavá. Ještě jsme teď viděli Strom života. Akorát u něho vůbec nevím, jak bych ho ohodnotila :help:
Můj taťka má bratrance a ten bratranec má manželku :usmev: a ona je úplný maniak do filmů jako my :usmev: ... No, jak my se s ní slezeme, to bys měla teda slyšet :help: ... Můžeme mluvit i hodiny :smich: ... A pokud nám třeba řekne o nějakém dobrém filmu, který jsme ještě neviděli, tak si to hned píšeme :help: :smich: A naopak :smich: .
Akorát mě trošku mrzí, že jsme si nepsali od začátku všechny filmy, které jsme viděli :janic: ... Protože pak někdy stáhnu film, který jsme už viděli apod. :smich: Nebo nemůžu nikomu ani moc poradit, protože se už v tom ztrácím a moc si už ty názvy nepamatuju :janic: :smich:
Hmm, zkusím pohledat a napsat Ti nějaké, které máme stažené a odpovídaly by Tvým kritériím :bab: Ale zatím jsme je ještě neviděli, třeba jsem o nich jen četla na csfd a zaujaly mě nějak ;-) Takže případné stížnosti nepřijímám :smich:
Takže :smich: - 3 sezóny v pekle, Amelia (drama, romantický), Babel, Obhájce, Half Nelson, Hlavní třída, Hlavně nezávazně, Kamarád taky rád, Jsem číslo 4, Všemocný, Na území žen, Red, Uvnitř tančím, Welcome to the Rileys, Zábavný park, Ženy sobě, Stolen, Dar, Adam, True, Další rok, Dobré srdce, Druhá strana mince, Resident, Zdrojový kód, Winters bone, Hon na čarodějnice, Nevinnost (2011, český), Děvinský masakr, Začátky, Osamělost prvočísel, Eaters, Bláznivá, zatracená láska; Zlo mezi námi, Hannah, Obchodník se smrti... A už fakt nevím :smich: Protože my se vždycky na ty nejlepší filmy podíváme jako na první a pak nám zbývají jenom ty, které pořád odkladáme :help: :smich: Někdy zapnu film, projíždím ho (velkými skoky) a podle toho, jestli nás zaujme se díváme a pokud ne, tak ho odložíme :smich: Jejda, asi tady vypadám jako nějaký maniak, co? :call: :help:
Někdy se díváme pořád jenom na nějaké horory nebo dramata :help: , že si potom rádi pustíme nějakou oddechovku (Zkažená úča, Machři apod. ). Nebo se mi ještě líbí takové ty katastrofické :smich: ... Třeba 2012, to si pak vždycky říkám, co bychom dělali my v jejich situaci atd. :smich:
Vidíš Baru, Ty mě vždycky donutíš se rozepsát :smich: :kiss: :metal:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to vůbec nevadí,taky jsem doufala,že něco doporučíš :) Skrytá identita-bomba,viděla jsem,to samé Prokletý ostrov-vlastě marně přemýšlím,který špatný film DiCaprio natočil,když vyjmu teda Titanic a Pláž :///: Na zbytek mrknu a i na Ty druhé,ale duchů se docela bojím,nemám ty filmy úplně nejraději,když je pak manžel na noční,tak na ně vzpomínám :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo jo,tak hlavně to bylo v době,kdy jsem byla fakt puberťácká a víc než výkon mě zajímalo to,jak v tom vypadá,tudíž mě to zas až tak nevadilo :( Ale když se na to kouknu zpětně,tak se mi ježí chlupy :s: Manžel ho právě taky kvůli tomu neměl rád a pak mu přišel na chuť :) Já jsem to samé měla s Pittem,taky jsem ho nemusela,kvůli té přeslazenosti a pak několikrát dokázal,že prostě to co dělá,fakt umí :) Jeho Spáče fakt miluju a myslím,že je to jeden z nejlepších filmů,i když těžko soudit,nejsem zas takový filmový znalec :) A děkuju vám oběma,myslím,že pár super tipů jste dali,nám to vydrží na dlouho,stíháme tak dva týdně max :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tu Skrytou identitu jsem chtěla taky poradit, jsi mi to vyfoukla :smich: ... Prokletý ostrov je úžasný :one: Život Davida Galea jsem ještě neviděla, hned si píšu ;-) ... Ti druzí jsou taky dobrý film :one:

Jinak (pro Lucku) se mi ještě líbil Gran Torino, Pouta (český), Je to i můj život, Single man, Telefonní budka, Orphan, Předčítač, Zápisník jedné lásky (ten film miluju), Šrámy, Sedm, Potomci lidí, Tahle země není pro starý, Nic než pravda, Chyť mě, když to dokážeš (Leonardo DiCaprio), Labyrint lží (taky Leo :smich: ), Nouzový východ (Leo), Pevné pouto, Dokažte mi vinu, Město bohů (fakt super) , Milionář z chatrče.... Pokud neznáš csfd, tak se tam mrkni a můžeš tam zadat tyto filmy a přečíst si o čem jsou ;-) :papa:

In reply to by Precious

Děkujuuuu :h: Samozřejmě znám csfd,už jsem tady všechny co neznám projela,tak ještě mrknu na tyhle :) Jinak teda viděla jsem telefonní budku (skělěj Farel,když nehraje v nějaký totální hovadině,je super),Potomci lidí (ač sci-fi nemusím,tohle bylo faaaakt zajímavý),Chyť mě (prostě DiCaprio :)),Tahle země není pro starý,samozřejmě Sedm,to je klasika (mimochodem Klub rváčů s ním taky výbornej :)),Dokažte mi vinu :) Tak na zbytek mrknu a To je i můj život-na to nevím jestli mám,myslím,že bych řvala jak tele celý film :r:

hodně se mi líbil film Hanebný pancharti, potom Život je krásný (je už ale trošku starší a smutný, ale fakt pěknej :-)). Pak jsem v poslední době viděla Habermannův mlýn (drsné) a Alois Nebel (taková spíš pohodovka). Pode mnou Anglia myslím zmiňuje Pařbu ve Vegas, na to tuhle koukal manžel a je to fakt sranda :!k: A hodně velkej úlet je Tropická bouře s Benem Stillerem, bejkárna, ale nasmála jsem se u toho :-)
Co mě naopak hooodně zklamalo byl film Kájínek.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka