Musi chodit DĚTI VEN????

22.06.2011

Ahoj ženy,
omlouvám se, za tak stupidní název článku, ale.....
Asi před dvěma měsíci jsem se se synky přestěhovala do domu, kde má každý byt svou pavlač.Je vždy před vchodem do bytu.a celkem veliká.
Dá se tam sedět, grilovat, mít kola a jak jsem k mému údivu zjistila, dají se tam venčit i děti :e):
Sousedi pod námi mají holčinku přes dva roky.Za ty dva měsíce jsem je viděla venu jednou. Ale na pavlači s ní vysedávají celý den.Oni kouří, holčička si hraje.Podotýkám, že nemluví, vydává jen neidentifikovatelné zvuky.
Já jsem pro ně asi přírodní úkaz, ptže jsem s dětmi venku celé dny, když to jde, a když ne, tak alespoň chvíli.Nebo podniknem něco dle momentálních možností. :ww:
Před tím, než jsme se přestěhovali jsme bydleli ca 300m od tohoto domu. Kdyby ven vylezli alespoň občas, podle vidění, bychom se určo znali, není to tu nijak veliké.
Navíc mi už tím hulákáním lezou na nervy, ptže to je od rána do večera.
Neříkám, že mám tiché a hodné děti, ale jsme v našem bytě a nerozléhá se to po celém domě.
Holčičky je mi líto :§)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nemusí, já třeba dcerku jen 2x denně vystrčím z okna, ať se nadýchá čerstvého vzduchu :s:
To byla odpověď na otázku v nadpisu. ;)
Snažíme se chodit každý den, ale když je celý den deštivo, tak to jsme doma. Bydlíme v domě se zahradou a dvorkem, takže takový povinný výběh má a nemusíme nutně na dětské hřiště nebo na procházku.
S pavlačovým domem zkušenost nemám, ale dokážu si představit, že takhle to některé rodiny dělají, prostě si sednou, vykuřují, krafají a dítě si hraje vedle. :00:

Tak bohužel s pavlačovým bytem ti neporadím-já to nezažila,ale věřím,že to musí lézt na nervy :) Já bydlím v bytovce,kde je osm bytů,se sousedy se nijak extra nevídáme,ale někdy mi lezou neskutečně na nervy :) Doufám,že jednou budem mít ten svůj baráček někde hezky v klídku-na druhou stranu zase na samotě bych žít nemohla :) Co se týče venčení dětí-my chodíme také denně :) A to jak kvůli malýmu,tak kvůli mě :) Já bych se doma zbláznila :) kolikrát už mi manžel říkal,ať ven nelezeme,že bude za chvilku pršet nebo že je mokro a stejně jdeme :) malý je venku spokojený daleko víc než doma,kde zlobí někdy až neskutečně :) prostě děti se potřebují vyřádit a když jsou venku,tak je to podle mě nejlepší :) Když je hezky,tak jsme venku celé odpoledne,řádí na hřišti,na kole nebo na návštěvě :) Dopoledne jdeme většinou do krámu,takže taky procházka,někdy jsme teda doma,protože zase chci,aby se trošku vzdělal-a zase ukazovat mu knížku nebo zpívat na hřišti fakt nebudu :) A jinak teda malému jsou taky skoro dva roky a většina jeho mluvy je dost neidentifikovatelná :) Jen se chce vždycky s každým bavit a vypadnou z něj dvě tři slova-taky si vždycky říkám,že vypadá jak postiženej :)

s tím hlukem jako nová nájemnice těžko něco uděláš, můžeš jen tak se poptat ostatních sousedů, jestli jim to nevadí a jestli jim už někdo něco říkal....
to že nemluví nic neznamená, vývoj řeči je do tří let, Danielka taky mluví hlavně svahilsky a jen občas sem tam slovo česky, a jsem ráda aspon za to, žvatlat začla vlastně až po roce, první rok vůbec nic...
děti nemusí každý den ven, pokud pořádně větráš, ale já bych s Danielkou doma nevydržela, musí furt něco novýho kramařit.... a ani by mi dobře nespala. Chodíme ted domů je na spinkání.
A myslím že pro ně nejsi žádný přírodní úkaz, pochybuju že si tě i všimli mají svůj malý pidisvět, který jim zřejmě ke spokojenosti stačí, určitě víc než to že ty někam jdeš je trápí že zas zdražili cigarety...
Bud ráda za život jaký máš....
mějte se krásně :a:

In reply to by Dejmalka

Dejmalko, souhlasím s Tebou.
Vím, jaký je vývoj dětské řeči.Ale ono zrovna to její "hýkání" je po delší době neposlouchatelné. Není to hluk jako takový.jestli rozumíš, jak to myslím.Nejsou nějak přehnaně hluční, jen to tahá za uši, a když prší a jsem v tom celý den, tak mě to ničí.kdyby se alespoň zavřeli do bytu.Mám pocit, že žijí jen na té pavlači a domů chodí jen spát.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Právě,
já bych se už zcvokla.Ale na je ta holčička poměrně klidná, tak o ní maminka doma asi ani neví.já být s raubířema takhle doma, tak mám z bytu kůlničku na dříví a mě vezou k CHocholouškovi. ;)

Ahoj,tak my jsme venku denne pokud teda není vyložene hnusne(neprsí,atd)jinak bych s malym doma přišla o nervy.Venku je mu nejlepe a nebo jdem na navstevu za detima nebo oni k nam,proste společnost detí vyžaduje.Holčičky je mi líto,není divu ze nemluví kdyz není ve společnosti i když je venku....Ale i v našem okolí znam par mamin co toto delají,jdou na nakup a domu nebo i na nakup jedou autem a to opravdu nechapu :n: chudaci deti! :\/:

Tak u nás to máme tak,že bydlíme na vesnici,není tady žádná zábava,když se jde na prochajdu,tak to malýho (17měsíců) tak neba,protože je tu všude příroda a to je pro něj nezáživný :s: ,takže jsme pořád na zahradě-velké zahradě,kde pořád něco kutí a vymýšlí. Taťka pracuje krátkej-dlouhej týden a jak má volno,tak jsme pořád někde po výletech(mezi lidma,to malýho baví,ale hrůza pořád něco vymýšlet :00:
Holčičky je mi líto,děcka potřebují rozmanitost-ve všem :w:

Tak ja nevim,ja taky nechodim s prckem kazdy den ven jako "ven".Kolikrat mam praci na zahradce tak jsme jen tam,on neco bud dela u me (zkousi trhat se mnou treba plevel,nebo hrabat hrabickama)nebo si vezme auticko a jezdi s nim.Ted ma cerstve dva roky .Kolikrat jdeme jen do obchodu a na zahradku takze venku taky nejsme :( ale proste porad je prace kolem baraku :00: obcas se me taky nekdo zepta proc jsem s malym nebyla "venku" jako za plotem,treba na detskem hristi,no ale kdyz jsme treba 3x do tydne jen na zahrade,tak si myslim,ze to jeste jde,nektere mamky nechodi s detma za plot vubec :n: No tak ale hlavne ze jsou deti na cerstvem vzduchu :)

In reply to by sachmeta

Zahrádka u domu, je podle mě"ven".Kdybych ji měla jsem tam taky.
Ale balkon, 24 hodin denně je na mě už trochu moc.Kluci mi do tří spí.To jsou oni na pavlači, Odcházíme, oni jsou tam stále.po dvou až třech hodinkách, co mi se vracíme, je stav stejný.

In reply to by Martivra

NO on to asi bere kazdy nejak jinak,jak jsem uz psala vys,je dulezite taky aby bylo ditko na cestvem vzduchu.Nekdo mi tu rika ze nechodim s malym ven,kdyz jsem s nim jen na zahradce.
Holcicky je mi samozrejme lito,ale s tim ty zrejme nic nenadelas,pokud jsou jeji rodice prilis pohodlni na to,aby s ni na ten dvorek sli.jedine pokud by sis ji vzala ven ty,coz by si oni mohli spatne vykladat :?

neni divu ze holcicka nemluvi kdyz nevidi nic jineho nez steny a kourici rodice :( to si meli poridit psa a ne dite pit.... nebudu se rozcilovat, holcicce nemuzeme pomoct ty delas dobre ze chodis s detma ven a to je hold zivot :O

ahoj, tak myslim si že je pro dítě dobré když jen nesedí u baráku ale jde se snim ven. Ale znám u nás v baráku (paneláku) maminu, která s dítětem jde maximálně do krámu nebo k babičce (do zahulené mísnosti). Na hřiště nebo na normální procházku snim nechodí. Je mi kluka taky líto. Ona stále říká, že jí to venku nebaví a na hřišti taky ne. Co nato říct? asi jen to, že je blbá :-(. Ona holčička o které píšeš má to štěstí, že je aspoň venku i když nechodí na procházku ani na hřiště :-)

In reply to by JaMiOn

Ani mi snad neříkej, že je to "téměř normální"
Já nikoho takového v okolí nemám, tak mě to opravdu překvapuje.Navíc, ty skřeky se nedají téměř poslouchat.Mám ráda, když děti povídají, ale tohle mě tahá za uši.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka