Vyrážka :(

12.11.2009

Ahoj všechny nastávající maminy, příští týden mi začíná 5.měsíc ( 17 .t.t.) a už víme , že čekáme holčičku, říkáme jí Kristýnka . Zatím pořád nekope, tak jen doufám, že se brzy dočkám. Chtěla jsem se zeptat jestli některá z Vás nemá zkušenost s těhotenskou vyrážkou respektive mám to asi na třech místech, krupička, která strašně svědí, ale nic mi na to nedávají, že je to hormonální a že to po porodu odejde samo. Jen nevím jak to do porodu vydržím, navíc mám před svatbou a nevím co s tím. S pozdravem

Kliknutím vložíte smajlíky:

TAKY TI BOHUŽEL NEPORADÍM S TOU VYRÁŽKOU ALE KOUKÁM ŽE UŽ VÍŠ POHLAVÍ,JÁ JSEM BYLA VE 13 TT TAKY NA TOM SCRININGU NEBO JAK SE TO PÍŠE A PTALA JSEM SE PROTOŽE MIMČO BYLO OTOČENÝ ČELÍČKEM K NÁM A ON ŘEKL ŽE JE JEŠTĚ BRZO A DOKONCE JSEM TAM MUSELA DRUHÝ DEN ZNOVU PROTOŽE NEMOHL NATOČIT TU NOSNÍ KUSTKU,DRUHÝ DEN TAM BYL JINÝ DOKTOR ALE TEN VYPADAL NEPŘÍPUSTNĚ TAK JSEM SE RADŠI NEPTALA,A V 16 TÝDNU MI ULTRAZVUK NEDĚLAL TAK ČEKÁM JESTLI MI HO BUDE DOKTOR DĚLAT TEĎ V 18 TÝDNU NEBO BUDU MUSET POČKAT NA TEN SCRINING VE 20 TÝDNU,TAK DRŽÍM PALCE S VYRÁŽKOU A PĚKNOU SVATBU A MOC NETANCUJ

In reply to by Zdenda3

Ahoj Těhulko, s tím určováním pohlaví je to složitý. Mě vyšetřovala paní doktorka, která mi nebyla schopna nic říct, přišlo mi, že mluví mluví, ale sama neví. V ten okamžik tam vlítl doktor, skutečně vyhlášená kapacita na dětské vývojové vady apod., který si miminko natáčel jak sím potřeboval, ukázal kůstku, tvar nosíku, možky, prstíky, srdce, funkce zažívání a apodíval se i do rozkroku, přičemž mi ukazoval, že jde o jasnou holčičku. Teď jdu na ultrazvuk až v 21 - 22tt tzn. před Vánocemi, přijde mi to nekonečné, nejradši bych ho měla doma a mohla se podívat, že je malá v pořádku :). Na svatbě jsem netancovala vůbec, měla jsem toho od rána v 20 hod. tolik, že i mimi mi naznačilo, bež domů a dej si nohy nahoru a už nic nedělej. Bylo mi to moc líto, všichni se bavili a já neměla ani sílu tam sedět.Ale co by člověk neudělal. když nechce malému drobečkovi v pupíku ublížit že?
Tak pokud jsi z Brna zkus vyšetření na ulici Veveří MUDr. Vlašín nebo Páral :), možná se tam dá objednat i bez doporučení ( tedy asi za poplatek nejspíš).

Hezký večer T.

Ahojky,tak já tu vyrážku měla,začlo mi to na břiše,pak se to rozlezlo na boky,stehna,lýtka a těsně před porodem to šlo i na ruce.Bylo to ukrutný,pořád jsem se jen drbala.Teď jsem 5 týdnů po porodu a mam pokoj,začlo to ustupovat ještě v porodnici.ale zůstalo mi pár jizviček na nohou od toho jak jsem to šíleně rozdrápala.Tak přeju pevný nervy,není co závidět.

In reply to by vaclavahantova

Ahoj Vaci, díky za odpověď. Já to už tak nějak tuším, že to takto dopadne. Jen jsem pořád doufala, že někdo napíše nějakou zázračnou radu či mast proti svědění. Mám to hlavně v dekoltu a mám pocit, že to jde i na krk. Zbožňovala jsem sprchování a teď s tou vyrážkou je to spíš peklo, pak to svědí 100x tolik. Vadí mi na tom i oblečení. Zaplaťpánbůh, že je zima, v létě by to asi nebyl zrovna příjemný pohled. Ale na vzhled už se člověk ani tak neohlíží, hlavně když to nebude pokračovat.... Tak ahoj a měj se T.

Ahojky, ja ti bohuzel s tvym problemem neporadim, jen jsem zvedava... :) Koukam, ze uz vite pohlavi, to znamena, ze jsi byla v 16. tt na ultrazvuku a tam jsi mela stesti, ze se mala hezky natocila? Ja jsem teprve ve 13. tt, ale zrovna jsem resila, jestli si necham udelat navic ultrazvuk i v 16. tt. Diky a promin, ze jsem uplne odbocila. L.

In reply to by Lufu

Ahojky, já byla ve 13.týdnu na genetických testech včetně NT screeningu, kde mi řekli, že to bude holčička, byla dobře natočená, ale určitě záleží na tom, kdo ti to vyšetření dělá. Byla jsem v Brně a pán byl opravdu kapacita. Sám si miminko otáčel jak potřeboval a hned věděl kde co je, ukazoval nám srdce, nosní kůstku, močový měchýř vč. toho , že fungují. Ale taky jsem byla překvapená, četla jsem , že se to může poznat od 16.tt, ale také až po 20.TT. Měj se krásně T.

In reply to by Lufu

taky jsem se s timhle problemem nesetkala, ale spise me zajima jako Lufu, ze uz vite pohlavi miminka, to je super.. v kolikátém týdnu jste to zjistili? Já jsem teď 15. tt a proto mě to velice zajímá. Ps: omlouvám se, že jsem Ti neporadila, ale ten UTZ mě vazne zajímá, tak doufam, ze se nebudes zlobit ;) :a:

In reply to by Ercaa

Ahojky, to je v pohodě. Já byla ve 13.týdnu na genetických testech včetně NT screeningu, kde mi řekli, že to bude holčička, byla dobře natočená, ale určitě záleží na tom, kdo ti to vyšetření dělá. Byla jsem v Brně a pán byl opravdu kapacita. Sám si miminko otáčel jak potřeboval a hned věděl kde co je, ukazoval nám srdce, nosní kůstku, močový měchýř vč. toho , že fungují. Ale taky jsem byla překvapená, četla jsem , že se to může poznat od 16.tt, ale také až po 20.TT. Měj se

přesně tohle měla moje kamarádka a pomohlo jí až nějaký mazadlo od Justu, zjistin víc a pošlu Ti odkaz. Al.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka