poslíčci,nebo kontakce???

15.08.2009

ahoj maminky,měly jste někdy tak silné poslíčky,že byste se přitom až krčily a bolelo vás to jak kdyby ste chytaly slepák?já mám někdy bolesti jak při slabší menstruaci,ale někdy mě chytnou šílené křeče do bříška a je mi při nich až na omdlení,bolí fakt hodně!!!Já byla před 3 dny v nemocnici,dávali mi tam kapáky,protože jsem měla kontrakce...ale po nich mi to přešlo,pustili mě domů a na druhý den zas...první bolesti jsem chytla ráno v 1,pak kolem 5 a teď v 9.30...je to nepravidelné,měly by to být poslíčci,ale mě se nějak nezdá,že by až tak bolely,poraďte prosím!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak já jsem také 34tt a včera jsem měla tak silné poslíčky které mi vystřelovali z kříže :r: šíleně to bolelo až jsem se z toho zapotila............takhle to trvalo celý den zhruba po 20ti minutách jen ty kontrakce byli slabší,dneska je to zatím dobrý tak snad z toho nic nebude............jen ty záda pořád bolej i při dýchání když ležím :a:

In reply to by Izabelka

j taky jsme je měla tzakové až do konce...na konci těhu i dr.koukal jak mám islné poslíčky myslel,že už vypadám na porod podle monitoru a kukl na mě a malej nahoře ty křížové kontrakce my zustaly a byl to mazec..měla jsem je i u prvního

ahoj,
já jsem dnes 37+6 a měla jsem naprosto nesnesitelné křeče jen jednou - předminulý týden ve čtvrtek v noci. Začaly mě bolet záda a pak ráno dopoledne ta nesnesitelná bolest vystřelovala do bříška - hlavně napravo. Tak jsem mazala do porodnice a tam mi diagnostikovali ledvinovou koliku. Vyvolalo mi to dokonce kontrakce, ale ty jsem vůbec nevnímala (kdyby mi je.. a dost silné.. nenaměřili na monitoru, tak ani nevím, že nějaké proběhly - píchli mi nějaké hormony, aby kontrakce zastavili). Pak přišli poslíčci minulou neděli v noci (3x asi po hodině) a naposledy včera v poradně (akorát na monitoru - sestřička už myslela, že jim začínám rodit), ale nikdy to nebylo nějak zvlášť bolestivé (s tou kolikou naprosto nesrovnatelného...). V 34.tt je to podle mě dost brzy.. na pokoji jsem ležela s maminkou, která byla hospitalizována kvůli kontrakcím ve 34tt a zdaleka to nevypadalo na nějaké velmi bolestivé kontrakce.. Tak se drž.
Jarka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka