Deníček uživatele misule007

18.12.2009

Ahoj holky, tak Vám posílám naše zlatíčko :) Denísek 6.12.2009

Náš Denísek

Moc děkuju holky, je to brouček a docela nám baští, tak je to kus chlapa. Už má 3700 g :) a je to celý tatínek :) ze mě nemám absolutně nic. Snad bude po mamince šikulka :)

Ten je nádhernej.. osobnost už od pohledu! Nekecám! Já cizí děti nějak v lásce nemám, jsem vybíravá, ale Dený je vážně kus! Je krásnej.. do toho bych se i zamilovala, kdybys byla moje kamarádka.. já bych Ti ho i pohlídala.. ;) na pár let.. :///:

14.12.2009

Ahoj holky,

drobek za tu bolest určitě stojí :-)
hodně zdravíčka a krásné svátky přejí Katka a Bublina Adinka

05.12.2009

Mám dotaz ohledně airbagů. Když dám miminko za spolujezdce proti směru jízdy do vajíčka a je tam boční airbag. Co s tím? Vadí to nebo nevadí? Já to nemůžu nikde najít.

tahle otázka mě docela zaskočila, protože jsem vždycky slyšela jen o airbagách na sedadle spolujezdce a nutnosti jejich vypnutí v případě, že tam budu chtít vozit dítě. Ale jelikož naše auto není vybaveno vypínačem, tak jsem smířená s tím, že budu dítě vozit vzadu. Můj chlap (sice nedělá do aut) ale tvrdí mi, že by to vadit nemělo - zadní boční airbag prý vystřeluje podél dveří ne do prostoru zadního sedadla, a navíc je to prý hlavový airbag, takže by měl být ve větší výšce než mimi ... ale pro jisotu bych se zkusila zeptat v autorizovaném servisu

Ahoj,nedávno se tu na to někdo ptal,prý to nechtějí udělat ani v servisu.Tak jsem si zjistila,že to jde.Musí se el.odpojit ten airbeg ,který nechcete,prý se tam dám odpor a může být odpojen jen ten jeden.V autorizovaných servisech to prý nechtějí dělat.Když seženete šikovného autoelektrikáře je to prácička na chvilku a vy máte klid,že je odpojen jen jeden a zbytek funguje jak má.My máme jen značky WV a ty mají přímo pod přední palubkou vypínač.

ja mam ten samy problem,musi byt vyply a nebo musi byt mimco vzadu,
a u nekterych aut to jde vypnout a u jinych to musi vypnout servis na "stalo"
:a:

ten airbag by mel jit vypnout. prej i policajti kdyz te zastavi a vezes mimi a nemas vyplej airbag tak pokuta. tak jsem to slysela a nam vypnout jde

04.12.2009

Tak mám od rána tvrdnutí bříška a tlaky v podbřišku. Myslíte, že by to mohlo něco znamenat. Pravidelnost jsem tedy žádnou nezaznamenala. A mimčo se mi tam pěkně vrtí:)

Ahojky,tak ja uz to mam druhy den ze mi tvrdne pekne brisko a mam tlaky v podbrisku,malej se tam pekne dole rve.Byla jsem na kontrole u dr.cipek mam zatim 1cm,ale rikal ze uz se neco deje,muze to prijit kdykoliv.A kdy mas termin?Ja mam 12,ale uz bych to chtela mit za sebou to tvrdnuti a tlaceni v podbrisku je uz hruza.Tak ti drzim pesticky at ten tvuj prdola je brzy na svete. :dance:

In reply to by Lucik25

Já mám termín poslední dneska. Dala jsem si horkou vanu a tvrdne mě pořád. Tak jen čekám :) To je hrozný to tvrdnutí. Občas se nemůžu ani hnout. Tak uvidím do zítra. Třeba to bude Mikuláš :) A nebo taky pěknej čertík :) Hlavně je mi pořád hrozný teplo. Bolí mě kostrč a už nevím co mám dělat :) šílený :)

já nic takového neměla. Mě se chtělo hrozně na velkou, pak jsem se vrátila do postele a praskla mi voda, takže jsem takový tlaky měla až když jsem se chystala na porod. Třeba už se mimčo chystá, tak zkontroluj tašku a odpočívej :~!:

Ahojky tak dneska mě taky pořád tvrdne břicho a prcek je extrémě živej byla sem se projít a ani sem nemohla jít jak mě bolelo ve spod.ale já sem teprve 37+ takže nevím.U tebe by to mohlo něco znamenat uvidíš třeba v noci pojedeš

In reply to by broncab

Mám podobné příznaky druhý den, také mi není moc dobře od žaludku a jsem unavená. Chtěla jsem se zeptat, jak to ve vašemi případě dopadlo.Rodili jste? Já mám termín 27.12. a k doktorovi jdu 22.12.

03.12.2009

Tak jsme taky pořád 2v1. Už je to fakt trapný. Každý se ptá a pořád nic. Všechny rady porady vyzkoušené a pořád nic. Zátka pryč už týden.

ahoj,
nic si z toho nedělej, mimča si dělejí co chtějí. Já po prášku na vyvolání měla stahy po 3 minutách, tak už jsem psala, že za chvíli už to bude. No a nakonec to byly 2 dny vyvolávání a i tak nic, takže jsem šla na císaře. Malá prostě ještě ven jít nechtěla.... :girl: :c:
Takže přeji hodně trpělivosti :one: :||):

ahoja zadny stres , ja mela termin dle UTZ 19.11 dle MS 26 a porad tu strasim s Vikcou v brisku, no proste se tam tem nasim prdolum libi :-)

25.11.2009

Ahoj, tak jsem dneska byla u doktorky a říkala jí jak strašně bych chtěla rodit :) tak mě tak prohlídla až jsem z toho krvácela a ještě teď trošku špiním.

Tak mě dneska ráno asi odešla ta hlenová zátka. Docela jsem se lekla co ze mě jde ven. Teď procházka a nic :) pořád čekám a čekám :) jinak už moc nešpiním. Jen fakt kapička. Tak to snad do zítra přejde úplně. Hezký den holky ...

In reply to by misule007

No vidíš, odchod hlenové zátky je naděje :-) Tak držím palečky, aby se to hnulo :-) Mě bohužel po včerejším špinění zátka neodešla a špinění během dnešního rána ustalo, takže asi zase smůla - no termínek máme v pondělí, tak snad...

Ahojky Miško, včera jsem byla taky na vyšetření a ještě dnes maličko špiním... Už se mi to stalo asi před 3 týdny, tak jsem o tom říkala doktorce a ta mi řekla, že je to po vyšetření v takto vysokém stádiu těhu úplně normální a že do porodky mám pádit pouze v případě, že to nepřejde do 3 dnů a nebo pokud se to bude zhoršovat... Četla jsem o tom i na www.porodnice.cz a tam také lékaři píší, že to je normální... Já bych byla moc ráda, kdyby to pomohlo k porodu, ale moc tomu nevěřím... Přeju ti hezký zbytek těhulkování :-)

Tak pořád nic. První termín zítra, tak uvidíme. Paní Dr. na monitoru říkala, že to vidí na sobotu a další až v úterý podle 3D. Pak poslední v pátek. Už aby to bylo. Nemůžu se dočkat. A na monitoru nás paní dr musela pořád budit. Máme trošku lenocha. Já to vidím jak u Míši, že budu přenášet :( Tak nám všem držím palečky ať je to co nejrychlejší :) A Míšo, krásný stromeček pro malinkou :)

Ahojky,když jsem byla těhu s mladším klukem, zavírali na víkend porodnici.Nechtěla jsem rodit jinde a dr. mě tak trochu "drsněji" prohlédla a do 24h jsem porodila.Hodně štěstí.

22.05.2009

Chtěla jsem se zeptat, kdy začít hledat porodnici. Prosím o radu. Děkuju všem.

Ahojky, já jsem se zaregistrovala ve 14+t. v Motole, jsem z Prahy a váhala jsem ještě mezi Podolím, nakonec vyhrála Motol :) , máš už ¨docela čas se registrovat, Co porodnice v Litoměřicích?moje švagrovka tam rodila obě dcery :girl: :girl: a prý to bylo ok, ani se prý nemusela registrovat, pocházím jinak z Litoměřic tak nemoc. trochu znám :a:

já jsem se registrovala v Motole mezi 12 a 13 týdnem,ale třeba u Apolinářě registrují hned,když je vidět :h: akce u miminka.Tak můžeš vyrazit !! :qu:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, já bych taky raději Prahu. Já jsem se taky narodila v Praze a ráda bych i moje miminko porodila v Praze. Tady v Ústeckém kraji to je ze všech stran samá špatná zpráva.

22.05.2009

Ahoj všem maminkám, tak jsem byla u paní doktorky. A docela jsem byla smutná.

S rostoucí dělohou se bude placenta zvedat a tím se uvolní porodní kanálek. Takže bych se vůbec nebála. Ten hematom bude buď odcházet - tím myslela to krvácení, nebo se vstřebá. Takže jsi na tom stejně jako já. Moje palcenta jde nahoru a hematom se vstřebal... Opatruj se! :k:

In reply to by ZuSo

Ahoj moc ti děkuji za odpověď. Docela jsi mě uklidnila a snad budeme v pořádku. Už se nemůžu dočkat dalšího měsíce, kdy půjdeme na veškeré testy. Dneska mě pro změnu píchá v podbřišku, tak chodím pořád na záchod a pokaždé se modlím ať nekrvácím. Děkuju ti moc....

In reply to by misule007

Mamčo, rozlož své síly! Věř, že v průběhu těch 40 týdnů budeš mít tolikrát obavu o mimi, že něco... Že je zbytečné teďkom jančit. Papkej kyselinu listovou, naordinuj si klid a pohodu, nic těžkého nezvedej (kvůli tomu hematomu) a uvidíš, že to bude jen a jen dobrý! Pa pa

In reply to by ZuSo

Děkuji za podporu. Kyselinu papkam a klidu moc nemám, protože zrovna dělám zkoušky. Celý červen je zkouškový období a já se musím učit ať to nemusím odkládat :( No ale u toho se dá i ležet :) tak je to pohoda :) Děkuji Vám moc za rady a porady. Hezký víkend

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka