Deníček uživatele Martivra

22.03.2013

Ahoj milá březňátka :€s€:
Tak i Mikuláš nám povyrostl a je z něj tříleťák.Ale šííleně vzteklej tříleťák :00:

I Miky oslavil tři roky
I Miky oslavil tři roky
I Miky oslavil tři roky
I Miky oslavil tři roky

Krásný fotky. Miky je fakt borec :one: Asi bych nevěděla o čem se s ním bavit, aby mě na něčem nenachytal :s: Svatba ať se vydaří, přejeme Vám vše nej :h:

13.09.2012

Ahoj všem březňátkům :a:
Tak Další měsíc za námi, a Mikula má 2,5 roku.To to letí.
Září pro nás mělo být plné změn, ale nestalo se nic a já jsem teď moc ráda. ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jmenují se Sedalia,
koupíš je normálně v lékárně, dávkování ti poradí.Jsou to jen bylinky, nic návykového.Mikeš už je nebere a je to ok :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Marcy, je to větší zlobidlo.Jonymu se snáz vyhrožovalo :s: Je to děsnej cíťa a vadilo mu, když jsem se na něj zlobila.
Na Mikulu neplatí nic, krom tatínka, to šlape jak hodinky.
Ale já jsem taky přitvrdila, tak už je to lepší.
S tou prací jsem to asi napsala špatně.Já jsem šla pracovat do školky.Jen že, bylo tolik zásadních věcí, které jsem nemohla překousnout:A vrchol byl, když mi pí.ředitelka řekla, že jsem tam od utírání nosů..... :00:
Děkuju pěkně, na to jsem vš. nestudovala.
No vidíš, já kouká do kočárků jak divá.Ale uvidíme, jak se vše vyvrbí.
A co vy? Jak válčíte :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Pešu, jsem ráda, že ti zvedáme náladu :s: My dnes byli na převazu a sádru máme až do 1,10 :r:
No, vadí to asi jen mě, ptže to oblíkání je šílený.Mikešovi, je to putna.
Co vy, jak se cítíš?

In reply to by Martivra

Mikeš je fakt šoumen a ty si určitě poradíš ;) Já jsem v půlce :€O: , konečně opadla ta šílená únava, takže už to je veselejší. Ale aby nebylo moc veselo, tak nás s Klárkou zklátila nějaká viróza :00: A zatím to vypadá, že Klárka bude mít bráchu :)

13.08.2012

Ahoj všem naši březňátkům a jejich maminkám.
Tak strašně rychle to utíká.Já ani nestíhám číst, kdo už je dvojnásobnou maminkou, kdo je v očekávání atd.Každopádně všem moc gratulujeme. :h:

HOOLKY, to to letí.Miky 29 měsíců!
HOOLKY, to to letí.Miky 29 měsíců!
HOOLKY, to to letí.Miky 29 měsíců!

Ahojky to je parada uplne z vas srší pohoda a energie,teda jako z fotecek:)To je krasny ze jsou ti dva takjovy pohodari a partaci .S praci to bude fajn zvyknete si jen co si to zabehnete a ted si to uzij kdyz je mate u babinky :h: :h: To si vubec neumim predstavit,ze by sdi naseho prcika babi vzala na prazdniny,pokud ho tam nedovezeme sami tak smula jenze babi je od nas150km a vezt ho tam jet zpet a pak zas za par dni opet tam a zpet :00: :00: :00: no nevim,mozna az bude mala na svete tak to kjlidne a rada pojedu :s: :s: :s: ,ale ted zatim teda ne a navic desne by mi chybel :h: A na dovce jste byli i s tatkou kluku nebo jak to vlastne s vami je Martí?Jsem zvedava vid jestli nechces tak nerikej ja jen moc drzela palecky!! :h: :h: :h: papa opatrujte sea hodne zdravicka vsem,ja uz se nemohu dockat te nasi prdelinky na Vanoce to bude ten nej darecek pro nas vsechny :h:

In reply to by Nikkys

JJ.Niky, u nás teď panuje pohoda :s:
Kluci si dovču s babi užili, ani se jim nechtělo domů.Já mám taky mamku 100km, ale moc ráda jí je dovezu.Na šumavu a zpět jsem je taky vezla a to to mám přes 200km, ale dostala jsem od Martina nové auto, tak mi to vůůůbec neva :///:
Na dovče jsme byli i s tatínkem.Na Vánoce mě odprosil, a zatím se zdá, že jsem neudělala chybu, zdá se, že pochopil, co je pro něj důležité.Zda to bylo správné rozhodnutí ukáže, až čas.
Tak pusu Samíkovy, pohlazení Sofince a opatrujte se :a:

Ahojek, to se máte parádně, jde vidět, že si užíváte :-) Miky je asi jiná liga než náš Jirka, s ním jsme si netroufli na dovču dýl jak na 2 noci a dobře jsme udělali, pač první noc se co chvíli budil a volal domů domů...ale jinak pohoda. a to jsi s nima v tom Tunisku byla sama? a ten mini jezdecký klub je taky mazec:-) aspoň se mlaďoch zabaví.

10.05.2012

Tááák, nemůžu spát, tak alespoň přispěji.A povím, co u nás nového :s: :s:
Raubíři spí a mě to nejde, ale nevadí, za chvíli jdou oba do školky, tak se vyspím.

2 roky 2 měsíce, Mikeš.
2 roky 2 měsíce, Mikeš.
2 roky 2 měsíce, Mikeš.
2 roky 2 měsíce, Mikeš.

Ta první fotka je super, bratři jak se patří :one: Klárka je taky pěknej nervák, vzteká se hlavně když jí něco nejde a poslední dobou by byla pořád venku, takže domů chodíme taky se :^O^: Snad je to brzy přejde. Je to něco na moje nervy :00: A teď je navíc nemocná, tak musíme být zavřený doma, no hrůza. Tak si aspoň vy užíjte :€s€: a hlavně buďte zdraví :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

On koně prostě miluje.Od září k nim asi bude 1x týdně docházet s dědou.Děda nemá parťáka, tak se přihlásili do nějakého kroužku. :one:
Odmlouvání řeším též, ale u toho staršího.(v červenci 4 roky)Taky nemám moc nervy, ale snažím se, bo ječení nic neřeší.
.

21.03.2012

Ahoj milá březńátka,
opožděně, ale přece i my se hlásíme.Venku je krásně a já nestíhám.
Mikulášek oslavil v minulém týdnu dva roky a je to veliký kluk :///: Veliký a vzteklý.

Koukám stav jako u běžného dvouročáka, my se taky pereme pořád se vzteke, Petík sice sebou nebuší, ale na zemi leží také rád :). Doufám, že nemoci už jsou za vámi. U nás je už i rýma na ústupu po zánětu průdušek a antibiotikách, co bral 10 dní. Hlavně at se to nevrátí... Akorát po těch sirupech se Péťovi nějak kazí zoubky, dnes jsme byli u zubařky a prý tam vidí pigmentové skvrny, tak snad se to nevyvine v kazy, protože by ho museli vrtat pod narkozou, to by nedal.
Změn jste měli hodně, teď už se to bude klidnit, uvidíš :)

Ahojky, vše nej k narozeninám a ať se ti líbí v práci a pěkně to zvládáš :-) to více musí pomáhat tatínek teď,ne? jinak tedy ty záchvaty vzteku, to je něco...ono se to jistě vytříbí, ale kdy,že? věřím, že je to na palici. já si s tím naším prckem taky užívám :) ale hlavně, že už je hezky :€s€: a můžem být dost venku.

Ahojky, dodatečně přejeme Mikimu vše nej k narozeninkám :one: Jinak co dodat, Miky je prostě originál :s: (myslím tím jeho mluvu, schopnosti). Klárka se poslední dobou ani tak moc nevzteká, ale zato má mamákovské období, no hrůza :00: Nejhorší je, že ignoruje i tátu - vše chce dělat jen se mnou, no hrůza. V sobotu jsem odpoledne odjela SAMA nakupovat a naše slečna se tatínkovi dvakrát počůrala, protože čůrat s ním prostě nebude :n: Doufám že jí to brzy přejde, nebo mě odvezou. Takže i Tobě přeju pevný nervy a užívejte si :€s€:

14.01.2012

Ahoj, všem březňátků.
Je mi líto,ale já nestíhám psát, :r: jen nakukuji a čtu.Hoši jsou nějak moc akční.

Marti, je to teda nářez, co ten Tvůj Miky zvládá ;) Nadanej, to určitě bude :) Držíme palce, ať ho vztekání co nejdřív opustí, u nás to docela jde, tak jsem ráda, protože to bych se pak ještě vztekla já, když něco takového předvádí :00: Užijte lyžičky :a:

Ahojky, no u Vás teda musí být veselo :s: Miky je fakt frajer :one: My silně bojujeme s bobama, natož lyže :s: Neboj, vztek časem přejde. Klárka se už docela přestalůa vztekat, ale zato zase je z ní hrozná hérečka, někde se ťukne nebo něco a hned "dělá že brečí" a běží za mnou abych jí to pofoukala. Fouknu kamkoliv a je to dobrý :s: I Vám přejeme krásnou zimu, konečně jsme se i my dočkali sněhu a nemusíme na něj jezdit koukat jako na kuriozitu do hor :a:

In reply to by pešule

Ahoj Pešu,
už aby to bylo, nebo mě z něj odvezou.Dnes na mě koukaly matinky,jak se ho snažím narvat zpět do kočáru,ptže jsem potřebovala do města na úřady.Řev jak blázen, do toho ječel, maminko, netahej mě, nestrkej mě.Opocná jsem byla až nap.... :00:
Se mu za chvíli budu milostpánovi bát něco říct, ptže fakt je jak jatej.
Jak je jinak chytrej, tak vztekání si vážně užívá.
Neboj na sníh si Klárka zvykne.Jonáš ho loni nechtěl ani vidět a letos se už od pátku ptá, kdy pojedem na hory :a: Sláva, já bych mohla být na prkně celý den, tak teď už mám alespoň parťáka :a: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ty jo, to je hned.Kdyby ty děti tu náladu měly pořád tak nějak ustálenou :s:
Byli jsme i s kamarádama.Jony byl vě školičce a Miky boboval, tak na něj dohlíželi.Pak jsme se vystřídali a hlídala jsem já.
Měla jsem obavu, že po třech letech bez sněhu v kolotoči rození a kojení to bude hrůza, ale měla jsem radost.jako bych na tom stála včera :s:

In reply to by Martivra

Jo, jo, ty jejich nálady jsou horší než počasí :s: My máme sjezdovky kousek, necelých 20km, tak snad to letos konečně klapne. Co máme Klárku, tak jsem na lyžích ani na prkně nebyla a pokud se zadaří další :cc): , tak pak zase dlouho nebudu :) Tak lyžování zdar :a:

11.12.2011

Nazdárek březňátka.
To to letí.Po Vánocích budou z těch našich mimnek "dvouleťáci!
A co u nás.Resp. u Mikyho.Už je z něj samostatnej a pěkně paličatej kluk }:)

ROK A DEVĚT MĚSÍCU V ŽIVOTĚ MIKYHO
ROK A DEVĚT MĚSÍCU V ŽIVOTĚ MIKYHO
ROK A DEVĚT MĚSÍCU V ŽIVOTĚ MIKYHO

Ahoj Marto to je super,ze vam to takhle klape a s praci moc gratuluju to je parada,ze ti to vyslo takhle skvele!!Kluci jsou krasni a uplni rostakove vid a teda jako bys mi mluvila z duse kolikrat mam nervy na pochodu takovym stylem,jenze nemam kde Sama nechat kam ho odlozit takze to jsem pak tak protivna i sama sobe obzvlaste ted v tom nasem blbem obdobi,jeste ze ma manzel OČR a celkem pomaha a ja se snazim odpocivat a nabirat sily.Pristi tyden Vanoce to se tesim Sam dostene upln e stejneho houp konika jako maji kluci snad se na nem vyradi kluci ho maji radi??A teda jak je mozne ze je Miky tak sikulkovej??To je neuveritelne!!!To Sam poradne neda do kupy ani dve slova jako spojeni rekla bych ,ze je dost lenivej v tomhle :s: ,ale tou svoji,,reci,,mele od rana do vecera

In reply to by Nikkys

Niky,
máte to teď těžké viď?
Odpočívej, těš se na Vánoce a užívej Samíka.
Koník je u Mikyho aktuální, on je totiž "koňofil"Dostali ho loni k Vánocům. :one:
A Mikeš dostane koňě snad od všech příbuzných.
S tím hlídáním je to na prd my tady v Teplicích hlídání máme.Ale malinko.I když dost se to zlepšilo a Martinovi rodiče si kluky berou jednou za týden na odpolko.Když čtu, jak to mají ostatní, tak říkám: "Díky Bohu za to".
A jinak hodně hlídá Martin,, je učitel, a má bezvadnou pracovní dobu.
Samík se mluvit naučí, až tě z toho bude bolet hlava :s: Já už se před Mikym schovávám, ptže jsem z něj pološílená.Tisíc otázek.
Pojď si hrát, Pojď mi číst.Sem říkal že to nemám rád!

Ahojky Marťo, při tvých příspěvcích na mě padá lehká depka :), nedokážu pochopit, že máme děti narozené téměř v tom samém měsíci :). Dovednostmi je Miky trochu jinde :). Pro srovnání - mluva = čím dál víc slov, ale málokterá jsou kompletní (no=nos, dída=díra=bagr, téta=knížka atd.) :). O spojování slov nemůže být řeč :). No ale s tím jsem se už vyrovnala, že nám to půjde pomaleji, rozumí všemu a to je fajn :). Zná své jméno :), resp. říká Píťa (místo Péťa, což zní skoro i sprostě chvlemi když to zazní jako č :)). Z barviček zná bezpečně jen bílou :).Lžící jí jakžtakž :). Rád používá nůž i vidličku :). Odrážedlo chceme koupit k narozkám 1.dubna, zatím drandí na odrážedle. Lyže dostane k vánocům, tak se těším, jak se na ně bude tvářit. Jak ho zná, nejdřív to bude bojkotovat a za chvíli ho z toho nesundáme :).Smrkáme a kašleme taky už střídavě také poslední měsíc... Je to borec !!! Jsou to miláčci :).
Jinak gratuluju k tak výhodné práci, 5 minut od baráku, toje fakt luxus!!! A jak ti vyšli vstříc, to je bomba! Moc vás s Petíkem zdravíme :)

14.11.2011

Tak Vás milá březňátka všechna moc zdravíme ;)
Nejdříve veliké gratulace budoucím double maminkám, se kterými se roztrhl pytel, ale to je moooc dobře :€O:
A co u nás nového?

Ahoj Marťo, až mě Tvůj příspěvek dojal :). Mám obří radost, že se mají kluci tak rádi, to moc ráda čtu :). A pokud alespoň trochu váháš o návratu tatínka, tak přeji ať to dopadn dobře pro všechny strany!. Moc se těšíme na Vánoce, protože Petík už to bude také lépe vnímat, už se nemůžu dočkat :)

In reply to by Nikkys

Nikky,
já se nad nima dojímám v jednom kuse.Je to úžasný.Když Miky vola z chodby:"blácho lozbil se mi tlaktol!(NEJDE MU R)A Jony přijde z pokoje, řekne,máš to blbě zapojený prtaví a hrajou si.
Tohle je na tom fakt krásný.Pořád přemýšlí,co ten druhej, když zrovna nejsou spolu :€s€:
Hlavně ať je vše ok a Samík je brzo velkej brácha.

Ahoj, taky vás zdravíme, to je fajn, že jsou na sebe kluci tak hodní - myslíš, že je to povahou nebo výchovou? Asi kombinace obojího viď? A oni jsou věkově hodně blízko u sebe vid? taky bych si přála, aby si Karolínka se sourozencem rozuměla, budou spolu o dva roky a kousek, tak uvidíme..
Jinak moc držím palečky ať to s tatínkem vyřešíte ke tvé a kluků spokojenosti - myslím, že je dobře, že to nechceš uspěchat. MOje sousedka se stejně starou holčičkou už se k manželovi resp. tatínkovi holčičky vrací asi potřetí a myslím, že malá je z toho celekm vedle. tak snad vám to vyjde!!

04.10.2011

Uááááá, zešílím.Já jsem fakt na hypochondry vysazená.U nás doma se fňukání nepěstovalo a já jsem za to mamce vděčná.Někdy jsem ji říkala, že by rozchodila i zlomenou nohu :D

Vím o čem píšeš, mám švagra je mu 22let a za dobu 3 let měl celiakii, cukrovku, rakovinu tlustýho střeva, žaludeční vředy, alergii, strašně vysokej tlak, zelený zákal, strašně mu vypadávaj vlasy, do 5-ti let prý bude plešatej, a pořád chodí, jak nebude pít kafe jak je to nezdravý a za 2 dny z něj vypadně že už měl ten den 2 turky že bez nich nemůže fungovat a do přítele pořád hučí ať nepije alkohol, že z něj bude alkoholik, jenže přítel si dá jen příležitostně, tak jednou za 2 měsíce a on pije minimálně 2x týdně a to je pořád něco už jsem na to silně alergická a když zase začne vyprávět ty jeho báchorky, tak odcházím, protože to nemá cenu mu něco říkat. Je to něco strašnýho.

Ahoj, tohle je strašně nepříjemný často poslouchat někoho, že mu něco je a jak je to horší než u těch jiných a bohužel s tim nic nenaděláš, akorát je to o nervy.
Z druhé strany, já si tak někdy připadám, nemocná jsem nebývala typicky - angíny, chřipky, apod. Ale v 1999 mi zjistili epilepsii, pár let nato bulky v prsu a od té doby mám někdy pocit, že se hned bojim všeho. Po porodu cca rok jsem měla ten problém, že mě bolívala hlava stylem, jakoby mi jí někdo vzadu držel ve svěráku... Né typická přední bolest. Ač jsem na žádném vyšetření nebyla, hrozně jsem se děsila toho, co to může být kdykoli mě ten svíravej pocit dohnal.
Takže u mne je to vyvolané civilizačníma chorobama.

tak to je hnus,ja taky nesnasim hypochondry a sebestredne lidi,mame v rodine taky jednu takovou ale ta uz ma narok delat blbosti ikdyz je na zabiti,zkuz to prehlizet-proste jednej jako by ji nic nebylo
a vis co je nejlepsi??jak ji neco bude tak uz ji nikdo neuveri

In reply to by martina2105

já už to právě nekomentuju.Ale její muž ji to žere a pečuje o ni, jak kdyby minimálně rubala v dole.Při tom ona je lektorka jogy a má tak 5h do týdne.Zbytek je doma.Tak i proto mě to její věčný stěžování tak vytáčí.

In reply to by Martivra

tak si s manzou promluv..no idyz vis co se rika o maminkach a synaccich.....fakt to prechazej,ja kdyz si babina ztezuje nebo jasci ze ji mame neco donyst tak se ji proste rekne ze ma nohy jen at se projde a pod..je to tezke a bohuzel te zklamu..bude hur
a jestli ti muzu do budoucna poradit..tak NIKDY nedovol aby se az bude "stara a nemocna"nastehovala k vam...

30.09.2011

Tak jsem málem zapomněla zaznamenat, co se u nás děje nového.Tak jdu na to. ;)

Teda, Miky bude asi geniální dítě, což znamená, že si s ním ještě užijete (radostí i starostí). Naše Sofie mluví jen ve slovech a opravdu jen když něco potřebuje. O nočník si začíná říkat, ukazuje. Co se týče velikosti, v tom zase přesahujeme nad normálem my: Má 90 cm a 11,6 kg. Nosíme vetšinou vel. 98, hlavně tedy kalhoty, takže si také většina lidí kolem nás myslí, že má alespoň dva roky a nechce se třeba na písku s dětmi bavit, tak vždycky vysvětluji, že by možná i chtěla, jen ještě moc v 18 měsících nemluví:-)

Spadla mi čelist, klobouk dolů!! To my bysme vedle vás vypadali jak tataři s těma pár slovama!! JInak míry krásný, u nás to bylo 87cm a 12,4kg, takže +-jsme na tom stejně! :) Ani mi to tak nepřipadá, ale je fakt, že vytahuju oblečení na vel. 2-3 roky a už mu to je. :)

In reply to by kacik1

Ale určitě nevypadali.Každé dítko v tomhle věku je jiné a za chvilku se to srovná.
ale zrovna dnes mě tak vytočila jedna matka na plavání,má moc hezkou a podle mě i chytrou holčičku a pořád se srovnává s Mikym.Jako jestli umí to či ono.ano většinu z toho umí.Pojmenuje všechna zvířata, zpívá písničky, co ho učí brácha.tak se do mě alespoň navíážela, že kdyby ho viděl manžel, jak zlobí(její manžel)tak už by si nemyslel, že je jejich Bára zlobivá.Zlobení spočívalo v tom, že běhal po herně a hrál si.Do nikoho nestrkal, nebouchal.
Ano je, živější, ale může si to dovolit. Není to poprvé, tak jsem ji to už řekla.že mi tu živost kompenzuje intelektem.Jio a ještě řeči tipu, že smeká , jak ho můžu vychovávat a tak.
co jí je do toho?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka