Deníček uživatele Janča-těhulka

Maminky po letech vás zdravím. Potřebuji poradit. Poslední MS byla 16.3. sexík proběhl těsně před MS asi dva dny před. Byl na ostro vzledem k tomu že jsem velmi jemňounce zašpinila tak jsem už nepočítala s ohrožením. Od minulého týdne se mi motá hodně hlava tlak v pohodě ORL v poho jen mi napsal léky na motanici. Bohužel ale nezabraly.  Dvakrát jsem si udělala testík ale ani náznak ducha. Můžete se semnou podělit o názor a skušenosti. Moc díky Jana

Maminky prosím 7měsíční syn má 3 dny tohleto na předloktích bez jakehokoliv dalšího příznaků. Prosím netušíte co by to mohlo bít. Dnes jedeme na dovolenou nevím co dělat. Jana

CO TO JE ???
CO TO JE ???

nezačal lozit nebo něco na předloktí se opírat,??ještě to může být od prášku, koupání, pokud chodíte k vodě příp, nějaká potravina co mu vadí, cokoli.

Mamky prosím vás mám nemocného Martínka má 3 měsíce a hrozně moc kašle. Myslíte že můžu použít Tymiánovou mast na hruhníček od Just. Neublíží mu to máte prosím zkušenosti.

pokud budeš chtít, pošlu ti ji - když tak se ozvi poštou. Škoda, že jsem si to přečetla až teď, zítra jsi ho mohla mít. U tak malého miminka opatrně - takže i na ten hrudník ve velmi malém množství - na hrudník i na záda. Ideálně spojit s podmazáním (1 kapka) oleje z 31 bylin (ale to je vhodnější spíše u dětí od půl roku), ten je při takovém kašli i dobré kápnout na podložku nebo na plínu, kterou potom převěsíš přes rantl postele (v tomto věku ideál).

Zkus stoptussin, nám zabral na kašel ze všech možných léků nejvíc, za dva - tři dny bylo po kašli.

Tymiánovou mast můžeš na hrudníček dát, ale stačí opravdu malilinko. Jinak do roka se nedává na obličej, třeba při rýmě na nos a čelo. Až od roka.

Ahoj mamky, chci se vás zeptat jaké máte tipy s barvení vajíček. Já barvím jen v cibuli nebo v Ovo barvách....co vy chci obnovit repertoár...Moc děkuju Jana

Maminky všechny vás zdravím...potřebuji zhodit. Jsem 9 týdnů po porodu měřím 160cm a vážím 85kg...můžete mi poradi t co a jak chci být pěkná...Dnes jsem došla do fáze mini opruzeninky pod mím špekem.

Jojo, určitě pomáhá jíst pravidelně malé porce...jak píše mamka pode mnou...a to klidně i víc než 5krát....já odjakživa žeru co dvě hodiny a sem "normál", teď teda ale nemám čas a váha se mi zastavila na plus 3kila než před těhu a prostě dolů nejdou...ale to mi až tak neva, spíš mi vadí, že má přebytečnou kůži a špek na břiše a furt vypadám,jak těhotná tak ve 4.měsíci (ne že bych někdy byla na břiše placatá) :00:

Zdravím vás mamky, tak v pondělí nám bylo 9 týdnů. Martínek roste jako z vody má 5,590g a 59cm...dnes nám dr. píchla očkování tak snad to ustojíme bez obtíží. Mějste se krásně papa Jana a Martínek

Už očkování,jakto tak brzy?My taky až ve 3 měsících.Koukám,taky pěkně papkáte,jen tak dál:-)Hlavně at jsou dětátka zdravé ne:-)

Maminky zdravím vás, mám na vás dotaz. Mám 4 děti a náš skoro dvouletý drobeček začal všechny sourozence včetně toho nejmladšího 7týdnů mlátit a házet po všech hračky.Mlátí i mě.

Ahojky, tak Jířa bude mít taky v dubnu dva a taky se na každého napřahuje. Někdy to dělá jakože z legrace a někdy, když se mu něco nedovolí nebo prostě jen tak z blbé nálady, on je teď celkově tak trochu na palici mi přijde :-D a máme doma 3. měsíční miminko. Taky už nevím co s ním. Snad ho to přejde, taky ho za to nechci bít, aby si nemyslel, že je jo normální, ale občas na ten zadek dostane.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Bacha na to, aby ti nezačal dělat to, že tě majzne a pak přiběhne a hned ti začne dávat pusinku nebo se omlouvat. Aby to nebral tak, že tě bude moct bouchnout,jen když se omluví. Náš mladej to totiž teď začal tak praktikovat, když se mu něco nezdá nebo to zrovna není podle něho, tak ke mě nebo ke psovi přijde a třeba bouchne nebo kopne a hned se omluví a myslí si, že je to v pořádku. Už nevím jak mu to mám vysvětlit, že se to nedělá.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

U nás taky nic,nevím kde jsem udělala chybu. Spíš si myslím, že mají takové období,ale prý to bude jen stoupat:-((

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Holky kolem mne, co už mají děti 3-leté a starší. A i holky se kterými jsem se jen tak zapovídala. Prý zkouší, co jim dovolíme a čím jsou starší, tím jsou chytřejší:-)

Mamky, tak jsem po šestinedělí a podbříšek mě bolí jako hrom stále to odchází a přichází. Na tu bolest mi nepomáhá ani ibalgin.

Jani a máš první dítko nebo druhé (třetí)..? Když se stahuje děloha, bolí to dost a když máš druhé (a další) dítko, bolí to víc a víc.. Přejde to. Já mám druhé mimčo a někdy mě ta bolest až lámala v pase. Pomáhá ležet na břiše, urychluje to stahování dělohy..
Ať je ti brzy líp..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj no já jsem právě 4 týdny po porodu skončila a koncem pátého jsem malinko zase začala špinit. Momenálně je to jemný nahnědlí výtok ale naprosto minimálně skoro vůbec. Jedna vložka na den a nic moc tam není.

In reply to by Janča-těhulka

a nemůže to být jak se ti stahuje děloha? prý s každým dalším dítětem je to bolestivější, ale to bys asi zase měla i dříve :-( já tedy měla takové šílené bolesti v podbřišku týden po šestinedělí a i jsem zvracela a nemohla se skoro hnout a přišla první MS a to i když jsem kojila, byla to děsná bolest. no ale netroufnu si říct, že by to mohlo být totéž :-( může to být cokoliv. pokud to bude nesnesitelné asi bych jela na pohotovost, jinak bych hned ráno šla na gyndu.

Zdravím vás maminky, prosím vás náš Paťa(7) má dnes po operaci nosních mandliček a u toho mu dělali ještě uzdičku jazyka.

Ahoj tak našemu malemu 2,5 brali nosní mandle v prosinci.Druhy den po zakroku jsme šli domu,Tyden nespel žadnou tvrdou stravu spíš kašovitou.Mel pít heřmankovej čaj,tyden bez kolektivu detí a klidovej režim.

Když nás pustili domů, druhý den po operaci, nesměl mít syn větší fyzickou zátěž, jinak naprosto v pohodě, bez krvácení apod. O uzdičce nevěděl ten večer, co mu to stříhali(v jinou dobu než mandle)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky