Deníček uživatele Barca.a.Maxik

Jak šel čas s Alexíkem... v sobotu oslavil roček a mě se nechce věřit, že už je to takový velký chlapík co dokázal, že je obrovský bojovník, šikulka a šťastný chlapeček.

Alexík
Alexík
Alexík

Moc dobře si pamatuji jaký byl Alexík bojovník. Teď je z něj už chlapisko, ale stejně krásný, jako když se narodil. Prostě máte krásné kluky, Maxík je totiž taky velký fešák ;-) Z těma nemocema a nemocnicema je mi to moc líto. Až je mi hanba, že si tady stěžuji, že má náš Jinďa každý měsíc rýmu a píchlé uši. Držte se! Alexíkovi přejeme spoustu zdravíčka a štěstíčka :k:

koukam alex je bojovnik a verim ze z neho jednou bude chlap jak hora :€s€: prejeme dodatecne vse krasne k narozeninam hlavne to zdravicko :k:

Alexík už je velký chlapák v neděli bude mít 10měsíců. Váží 8kg a měří 69cm. S bráškou raubíří co to jde :) Umí udělat papa, tak tak všelijak, máme zoubeček, krásně baští no co víc si přát.

Jak to krásně všechno dohnal :one: :kiss:
Tak jen ať už máte pokoj od všech nemocí a užíváte si klidu :€s€: Krásné Vánoce

Ahoj, taky jsem na vás nedávno myslela :€s€: , už jste krásně vyrostli a je to malej šikula. Do dalšího roku přejeme hlavně zdravíčko a co nejméně nemocnice :a:

ahojky, dlouho jsem o nás nic nenapsala, tak to musím napravit. V podstatě žádné výrazné změny ťuk ťuk od poslední hospitalizace Alexe je vše v pořádku, musí brát léky, ale to je maličkost.

Maxík a Alexík
Maxík a Alexík
Maxík a Alexík

Ahoj, kluci jsou oba nádherní a Alexík vše dohnal, je to pořádnej krásnej chlapeček. Kluci jsou si dost podobní a vypadají na pěkný řošťáčky. :a:

:h:

Alexík 5 měsíců 5.7kg

No jak už je krásně veliký a špekatý :-) A doufám, že i úúúplně zdravoučký! :kiss:

Přečetla jsem si příspěvky ve tvém deníčku a Alexík je bojovníček a hrdina! Je krásnej..jak byl malinkej je to teďka cvalda. Můj malej se narodil jen o 3 týdny dřív a na 4 měsících měl 5,2kg, mu pořád řikám, že i malinkatý děti ho předběhnou když nebude baštit..A Alexík je toho příkladem. :h: :h:

Krásně roste :) . Ještě si pamatuju, jak jsi tu popisovala svůj porod a teď je to krásnej velkej kluk ;) . Největší štěstí a radost :€s€: :h:

:h: :h:

Alexík 4 měsíce 5kg
Alexík 4 měsíce 5kg

Alexík je kouzelný, statečný a moc šikovný!!! :one: :k: Držíme palečky, taky máme Alexíka, jde do druhé třídy už a odmalička je šíleně upovídaný a chytrý a to váš bude taky! :one: Hodně zdravíčka a ať vám oba kluci dělají radost :€s€: :€s€: :k: :k: Lucie

jéééé to mám radost žádné hadičky, domácí prostředí:-) super:-) snad bude Lexík v pořádku a všechno zlé jste si už vybrali:-) teď už bude s bráchou dělat neplechy:-) krásné léto rodinko :a:

No je to krásný prďolínek. Myslela jsem na vás a jsem moc ráda, že je Alexíkovi tak dobře a už má tak krásnou váhu. Mějte se a buďte zdraví!! :€s€:

Krásnej je:0)) také máme doma Alexe:0) 13 ti měsíčního už ale:0) a i stejného dudlika měl jako prcek:0)) byl na kulatý:0) tak ať Vám krásně roste a dělá samou radost:0))

Ahojky, Alexík už je na tom líp, ještě nemáme vyhráno, ale to nejhorší si myslím máme za sebou...

Alex zdraví z nemocnice

:a: Ahojda Barčo :a: Malý je opravdu nádherný...teď už to bude jen lepší a lepší uvidíš :-) Kluci jsou šikulkové, oba to zvládnou na jedničku, tak my musíme taky. Moc na vás myslím a držím pěsti ;) :-)zase se ozvy, pa G+A

Je to krásnej klučina a bojovníček, tak držím pěsti, ať jste všichni brzy doma pohromadě :one: :one: :one: :one: :one: :one:

jakoby říkal: holky, těšte se! :///: , je to vážně statečnej bojovníček, šikula šikovnej, jak se s tím vším trápením pere a přesto má úsměv na tváři :h:

Musím se malinko vypsat ze svého trápení... Jak už jsem v neděli psala alex je opět v nemocnici se zánětem ledvin, jenže... Dnes jsem se dozvěděla, že teda ano ledviny, dále infekce organismu a moč.

Opět Alexík

Ahoj,prvně malý je krásný, takový "vyžehlený" na to, že je nedonošený. Náš Štěpánek ( dneska 2,5 letý 13kilový chlapák) byl ve 30.tt s 1 240g. Transfuzí měl 5, antibiotika měl od narození 18 dnů v kuse, celý jeho imunitní systém napadl zlatý stafylokok... co chci říct. Musíš věřit lékařům, hlavně ti, co dělají s takhle malýma miminkama za to stojí, právě ti to dělají srdcem. Drž se a tvoje pocity chápu. Když se malý narodil, měla Eliška 15 měsíců, Štěpán byl v nemocnici 2,5 měsíce, z toho já s ním 1,5 měsíce a bohužel šel "pokrok" Éji v té době tak trochu mimo mě.... :k:

Chudatko male....drzime pesti, at se brzy uzdravi, neboj, urcite to vsechno dobre dopadne :h: :k: Alexik je bojovnik :one:

určitě Alexíkovi pomůžou a on bojuje co to jde :h:
Přeju ti hodně sil, ani si nedovedu představit, jak je to celý náročný :r: Buď silná, oba kluci tě potřebujou, všechno, co do nich teď vložíš, se ti od nich stokrát vrátí :h:

Jééé,chudinečka....ale na té fotce vypadá moc krásně a ani ne nemocně...on to určitě zvládne a zase bude dobře!!!! jen chápu, že je to šíleně náročné na psychiku...já už bych se asi dávno zhroutila...ale jsme mamky, my musíme zvládnout kvůli těm našim dětem všechno!!! A tak držím moc moc pěsti, a´t už je zdravej a tobě přeji mnoho sil!

Můj bojovníček

je krásnej je to bojovník on to zvládne neboj maminko bude to už jen lepší a lepší a zachvilku si ho takhle budeš chovat doma

Alexík je krásně sladký prďolka, krásně všechno dohnal, vůbec nejde poznat, že by byl nedonošeňátko. Ať je prďolka brzy v pořádku a doma! Je kouzelný :€s€: :h: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka