Přidat komentář

In reply to by marcy

Tak vy se už budete stěhovat, to bude krásný!! A jak píšeš, krásně se zabydlíte, zvyknete si než půjdeš do práce. Jen to stěhování asi nebude žádnej med, ale Adélka už bude větší, tak to určitě zvládnete.
Jojo, Petíka do školy nevzali a bude u babičky (tchýně). Moje mamka ještě pracuje a bydlí 20 km od nás. Tchýně je od nás 2 km na cestě do mé práce, a je v důchodu, takže jsem za ni vděčná a Petík ji má rád.
Vid, ty vánoční svátky jsou vysvobození. My ted taky zažíváme úžasný rodinný souznění. Po nepříjemném podzimu je to ted balzám na duši a je to cítit i na celkové náladě. Snad to vydrží i v lednu a dále. Právě ted si Petík s tatkou ve sprše zpívají Půjdem spolu do betléma :)
Je super, že chodíš ven, a ještě k tomu cvičit, to ti obrovsky pomůže po tom celotýdenním maratonu co máš s dětmi. Mně třeba běhání začalo nejvíc bavit právě na mateřské, vlastně jsem ais nikdy tak necvičila a nepohybovala se jako na mateřské - paradoxně :).
Kde se to v Adélce bere ta aktivita! To je teda rychlí! Že on ji Jiřík tajně učí a popostrkuje :)
V bytečku jsme si už zvykli, cítím se tu dobře. Až ted v zimě jsme se tak nějak dovybavili - konečně máme postel (oproti rozkládacímu křeslu je to jako letiště, prostě úžasný!), taky dveře, lustry, obrázky a takový věci co dělají domácnost útulnou. Cítíme se tu dobře a to je hlavní.
Jiřík je na Adélku hodný?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky