pangasius
Ahojky holky,
chci na večeři udělat pangasia, tak jsem se chtěla zeptat jak ho děláte vy??
:+^*:
In reply to Tak jsem se vámi nechala by Lind_a
to sem ráda že sem mohla poradit :a:
Tuhle diskuzi jsem chtěla taky zalozit...
já ho osolím, kmín - může nemusí, zaleju smetanou a postrouhám sýr...Peťule
ahoj, je to moc dobrá rybička. Já ho dělám buď obalovanýho, nebo na přírodno se zeleninou-společně se zeleninou ho na pánvičce osmažim. Rozpadne se-což je účelem a s brambůrkem moc dobré. No a nebo obalim vajíčkem a opět osmažim na pánvy. Docela dobré jsou omáčky od Vitany...
Ahojánek,taky ho mam moc ráda,osolim,dam do pekáčku,na to zmraženou zeleninu,kousky másla-upect a pak na to někdy nastrouham ještě tvrdý sýr a necham chviličku zapect.Dělam k tomu br.kaši a je to ňamina :hu: Tak dobrou chuť,papa Jana :dance:
ahoj já ho dělám tak že dám do pekáčku ještě zmrzlé filety pangasa, zaleju to lečem, a dám péct, pak rošlehám 2 vejce, a ke konci pečení to tím zaleju a nechám dopéct, je to výborný z bramborama, ty brambory se dají zapíct i v pekáčku s rybou a lečem, když mamka tenhle recept dělala prvně tak sem se ušklíbala, že to nebude s lečem dobrý, ale je to vynikající, já když to mám na talíři dám na vrch plátek másla a je to mnama
na amsle a kmine a nebo obalit jako rizek a usmazit
Tak jsem se vámi nechala inspirovat a zapekla jsem pangasia s lečem a před koncem zalila vejcem a posypala sýrem.
Přítel se mohl utlouct, jak mu to chutnalo.
:one: :+^*: