majolka a těhotenství?
Ahojky, těhulky, chci se jen ujistit. Dneska jsem ukuchtila kuřecí salát a patří tam majolka, koupila jsem helmansku, tý prostě věřím a chutná nejlépe. Myslíte, že v těhotenství neublíží, když jsi trošku salátu dám? Četla jsem, že se v kupovaných majolkách řeší případné riziko salomonely tak, že se nedávají syrová vejce, ale vejce pasterizovaná nebo jaká :) co radíte vy?
Nechci riskovat, i když mám na salátek moc velkou chuť :)
díky za názor...
Ahoj, tak já valím majolku i tatarku, a přiznám se, že si dám i v restauraci, mám na to prostě chuť. V restauraci si ji odepřu, až začne být tepleji a přes léto.
ta z obchodu fakt neublizi neboj. Jinak ja bych taky nahradila bilym jogurtem, davam ho i do bramboroveho salatu :a\|:
anebo nahraď majolku bilým jogurtem a budeš mít aspoň luxusně zdravé jídlo!
Ahoj,
nedávej si majolku v restauracích nebo fastfoodech, ale kupovaná a tím spíš Hellmanns ti neublíží.
Pracovala jsem v závodě, kde se vyráběla a pokud jí nebudeš mít dlouho otevřenou nebo po záruce, tak se opravdu neboj..:-)
Jen to není nejzdravější jídlo, takže s mírou.. :-)
Jarka
nebála bych se toho....jestli jsi to koupila v sámošce, kde to bylo v chlaďáku, tak s chutí do toho....asi bych se vyhnula tatrkám na stáncích, tam nikdy nevíš, jak to skladujou, ale z obchodu ne.
http://www.mojetehotenstvi.cz/holky-zarijky-2011-seznamek-pojdte-si-s-n…
pojd k nám :-)