Hračky

Popis

Hračky

03.04.2016

ahoj,

chystáme se synovi koupit nové odrážedlo k narozeninám našli jsme si po dlouhém hledání odrážedla brumee máte s tímhle odrážedlem někdo zkušenost.

díky SF

Kliknutím vložíte smajlíky:

totálně na houby.....za mně buď Puky nebo nějaké jiné odrážedlo/motorka nebo koloodrážedlo

No, měla ho kamarádka a spokojená dvakrát nebyla s motorkou, byla méně stabilní a dělala velký hluk. My osobně měli pukylino od roka a jezdilo se na něm ještě ve třech letech a úplně v pohodě, i když syn byl opravdu vysoký (a to máme to malé pukylino, dělají je ve dvou veliksotech). Pro mě bylo plus, že není hlučné doma ani venku a má dlouhou životnost. 

Syn měl podobné. Už bych takové nekoupila. Kolečka mu pak překážela v jízdě. Koupila bych klasickou mororku. Pro dceru jsme pořídili Puky ( přední dvě kolečka u sebe a dvě zadní od sebe. Něco jako tříkolka) Je od roku. V roce na ní moc neuměla a teď v 16m ji zas ty dvě zadní při jízdě vadí. Takže zas budem kupovat klasiku. Oni jak na tom jezdí, tak zvednou nožičky jakoby za seba a těma si zas to vozítko brzdí o ty kolečka.

11.02.2016

Ahoj,

prosím máte někdo zkušenost s interaktivními hrami Orchard Toys pro děti?Přemýšlím o jejich pořízení ale zatím nemůžu najít moc referencí?*wink*

 

Kliknutím vložíte smajlíky:

Četla jsem si vaši diskusi a zaujalo mně to podlahové puzzle. Máte prosím vás některá fotku nebo fotky podlahového puzzle?Ráda bych se na to mrkla. Přemýšlímo dárku tak by mně to bodlo. Děkuji moooc:one: :one: :one: :€s€: 

In reply to by Dasha_H

Ahojda :)

puuzle jsem vyfotila ale bohužel koukám, že do diskuse nejde vlozit fotografie :/ tak ti fotky poslu do zprávy :) Podlahové puzzle určitě jako dárek potěší!Máme ho už cca měsíc a stále ho máme rozestavěné!Děti si sním užijí spoustu zábavy!Ze zkušenosti už  víme, že se moc líbí nejen chlapečkům ale i holčičkám :) Je opravdu moc hezky zpracované a hlavně kvalitně!Karton je velice pevný.Co je nejlepší, že se dá stavět mnoha způsoby, záleží jen a jen na fantazii dětí samotných :) Syn si všiml, že jsou na zadní straně krabice vyfocené další podlahové puzzle a nutně by je potřeboval :) tak alespoň víme co na Vánoce :D  *smile*  Koukni na fotky ať se líbí a třeba taky pořídíte :) :one: 

 

Ahojda!

trochu jsem hledala na webu a objednala jsem si hry. Na vaše doporučení jsem objednala shopping list,bláznivého šéfkuchaře a velké podlahové puzzle - to bude mít asi největší úspěch!Už se moc těším až hry a puzzle vyzkoušíme.Karol porizovaly jste i rozsireni nakupniho seznamu?Ma to smysl?Dekuji za informaci a preji krasný,pohodový den!

In reply to by RozarkaL.

Zdravím, rozšíření shopping listu zatím nemáme, také přemýšlím, že pořídím, podle mě to mám smysl. dívala jsem se na nabídku na mam4kids a našla jsem, že mají oblečení a ovoce zeleninu. Jsem rozhodlá pro Ovoce zelenina.Dělá nám problémy rozlišovat, co je ovoce a co zelenina, tak to aspoň natrénujeme a zahrajem si :). Až pořídíme, dám vědět. Pěkný den :)

In reply to by karol_ka

Ahoj!

Dobře děkuji, písni jak jste spokojení.Říkam si , že je to i plus jako rozšíření pro více hráčů.Někdy se nás sejde víc dětí tak by se určitě další seznam a vozík navíc hodil.Rozšíření nestojí tolik peněz tak by to byl fajn dárek k jmeninám, které nás čekají :) *wink* 

 

21.11.2015

Ahoj holky,

chtěla bych synovi 5let koupit k Vánocům hru Ubongo, ale rozhoduji se mezi Ubongo junior a klasickým. Myslíte, že na klasickou verzi je ještě malý? Nerada bych za rok pořizovala novou, protože ta juniorská ho už nebaví. No, nevím ta klasická je až od 8let, tak přemýšlím jestli by to už teď zvládl. Nebo doporučíte nějakou jinou společenskou hru, která Vás nadchla a děti a Vás zaujala? Děkuji za radu a odpověď

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj.

 

Dcera bude mít sedm let a kupovala jsem už klasické Ubongo. Máme ho rok, možná dva? A drtivě nás poráží :). Občas to musí doskládat za nás :). My teda hrajeme tu část se čtyřmi dílky, ji necháváme hrát se třemi. Jen teda neumí tolik taktizovat s těmi kameny a nehrajeme zatím na čas.

 

Děti z Carcassone máme už snad 4 roky a je to osvědčená klasika, hrajeme ji asi nejčastěji a je to snad jediná hra, kterou si vytáhne, když tu má nějakého kamaráda na návštěvě.

Letos dostane(me) Qwirkle - něco jako piškvorky. Navíc jsem jí koupila Příšerky od Mindoku, snad ji budou bavit. Ještě hodně vytahuje Zámecké schody a klasiku Člobrdo. Brácha jí koupil na vánoce Dobble, to ji taky hodně baví. Jo a včera jsme byli na takové akci, kde půjčovali hry k vyzkoušení, strávili jsme tam šest hodin a i to bylo málo ;-), ale děti tam nejvíc zaujala hra Duch, Spidrellela (ale byl tam jen návod v angličtině, tak jsme to určitě nehráli přesně podle pravidel) a Halali.

 

Ahoj a dobře pořiďte.

Ahoj, dceru nejvíce baví hra Umí prase létat a Pexetrio-stromy. Ubongo junior mám pro ni k Vánocům,tak nevím jaký bude mít úspěch :-)

Ahoj, dceru nejvíce baví hra Umí prase létat a Pexetrio-stromy. Ubongo junior mám pro ni k Vánocům,tak nevím jaký bude mít úspěch :-)

Ahoj, Ubongo sice neznám, ale...máme doma Carcassonne, kdysi jsme si ho s mužem koupili a nadchlo nás a postupně jsme dokoupili asi 6 rozšíření. Loni jsme pak dostali dětskou verzi Carcassonne - pro děti (ted mají už 4 a 5 let, loni o rok míň :) ) jako dobrý, občas si ji zahrají spolu, s námi už ani moc ne....je moc jednoduchá. Raději hrají dospělé Carcassonne, které je taky od 8 let, malý ji pochopil už v těch 3 letech (jasně, nehraje jako my, ale chápe a ví, co má dělat). Postupně přidáváme pravidla, protože s těmi rozšířeními je toho hodně k zamapatování. Teď už znají kromě jednoho (který dělá problém aplikovat i mně :D ) všechny a umí je oba používat, i když jim někdy poradíme. Sice neumí tak taktizovat a myslet dopředu (pravda, že když hraju jen já s mužem, drtivě mě poráží, protože já taky nejsem extra taktik :) ), ale baví je asi víc než jen to dětské, kde je v podstatě jedno prvidlo a nemůžou tam nic moc ovlivnit. 

Tak asi tak...někdy mám pocit, že ty doporučené věky jsou docela naddimenzované.

17.05.2014

ahojky holky, koupila jsem malé hračky z bazaru do vody, takové ty pískací co se dají naplnit vodou. Po několika měsících je viditelné že je v hračkách tmavý povlak, nevím jestli je to plíseň nebo co, po koupání vždy z hraček všechnu vodu vymačkám,ale stejně v nich trošku zůstane. Co ted s tím, nebo jak tomu předcházet. Malá hračky strká do pusy, tak nevím jestli jí je můžu dál dávat, moc se mi to nelíbí, ten povlak se odloupne a z hračky vypadne dík lucka

Kliknutím vložíte smajlíky:

jo,je to plíseň. nic moc když to děti žužlou co;))) napust si do kyblíku vodu,frkní savo v dostatečné koncentraci napust všecky hračky,nech působit.savo vystříkej,postup opakuj s mýdlovou nebo čistou vodou a je po problému - samozřejmě dokud se zas nezanesou:)) zalepit otvor je dobrý nápad,ale pak už s nima není taková sranda :a:

12.12.2012

Ahoj holky, jdu si za váma pro radu. Která máte trošku větší kluky a kupovali jste třeba hasičské auto - jaké máte a jak jste spokojení - hlavně teda co se týká bytelnosti a životnosti auta. Kluk by si ho moc přál, on je sice takový že každé auto skoro co má, tak je za chvíli bez kol, ale je fakt, že dostal zatím spíš ta levnější. ted bychom mu chtěli pořídit něco většího, ale zase kvalitního ať to hned není na šrot. Manželovi se líbí toto, že je pevné, už od této firmy máme náklaďák a 2 roky jezdí bez újmy. Mě přijde takové dost dětské. http://www.sabihracky.cz/fotky6397/fotos/_vyr_1628hasici.jpg Více se mi líbí něco takového, ale bojím se, že by bylo brzy na x částí http://www.e-les.cz/eshop-stihl-cz/eshop/11-1-Hracky-a-reklamni-predmet… Nechceme teda se stříkačkou, voda by byla všude. Děkuju moc za tipy.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ja se priklanim k wader mame 2 drahy a auta a drzi uz temer 3r bez ujmy a dokupujeme dale :) jezisek asi donese popelare :D

In reply to by martina2105

děkuji wader je super, ale nakonec jsme teda vybrali bruder, je to německá výroba, tak doufám, že i kvalitní plasty ...dnes jsme ho obhlíželi v obchodě a chtěli ho vzít, jenže stálo 1200!!! objednáme ho ale z netu, tam se cena pohybuje kolem 800,- kukovi je 4 a půl, poslední dobou má rád auta co se jim otvírají dveře a má rád detailnější propracování, tato auto má i majáček, 4 zvuky a ne moc silné, takže věřím, že budeme spokojeni. Díky všem za názor

my nemáme doma hasičské, ale popelářské od Leny, velká spokojenost, myslím, že vyrábějí i hasičské...jenže to bychom se sem už nevešli :dance:

Odběr kategorie Hračky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka