Tak to mám za sebou...:)

21.01.2009

Zdravím Vás těhule:)
Tak jsem v pondělí byla na velkém ultrazvuku...tak jsem si opět oddychla, že je vše jak má být....Byla jsem docela nervozní, ale doktor říkal, že vše odpovídá 21 týdnu.
Taky jsme se moc těšili, že se dovíme - co tam ten miminek schovává a co to bude....
Pan doktor říkal, že to není na 100 %, ale, že kluka tam zatím nevidí....takže to nejspíš bude naše vytoužená Baruška:) :qu:
Myslíte si, že když nešel vidět pindík, že to ještě může být kluk??
To by byl průser, protože všechnu výbavičku mám skoro růžovou:)
Tak si myslím...že kluk jde vidět hned,ne?? Nebo co vy na to?? Jakou máte zkušenost?? :///: :?

Ojinka

Ahoj těhulky, já vás nechci strašit, ale znám maminku, které řekli, že to bude stopro holčička. Měsíc před porodem z ní udělali kluka, takže chudáci rodiče změnili kompletně celou růžovou výbavičku na modrou, no a nakonec se narodila Natálka. Měla prostě jen větší klitoris takže to vypadalo jako bimbásek. Celou dobu si holčičku přáli, takže vše nakonec dobře dopadlo. Myslím že na sto procent se to dá říct jen při genetickém vyšetření jinak si myslím, že je to sázka do loterie. Ale stejně si to nechám říct, i když je to nejisté a ten můj prďola se pořád schovává.

Ahoj, no já tedy nevim, ale když to doktor neřekl jistě taky bych počítala zatim s obouma variantama. No přinejhoršim bude chlapeček v růžovém..to se dá nějak překousnout.. :!k:

In reply to by JaMiOn

No tak dneska jsem byla v poradně....a poprosila doktora, aby znovu kuknul...a taky tam pindíka neviděl..přitom se hezky ukázala...tu holku na 100% asi nikdo neřekne hned....Ale jsem klidnější...mám dva stejné názory od dvou různých doktorů...jupííí:)

Říká se, že holka není nikdy stoprocentní :-) ten pindík se tam může někde schovat ;-) ale přeju ti, aby to byla ta vytoužená holčička!!! :\x:

Nechci strašit, myslím, že doktor bude mít pravdu. Ale pindík není hend vidět... :spid: Kuličky musí nejdřív sestoupi...a to už by mělo být, takže když to doktor neviděl. Tak to bude Baruška. :cat:

Baruška??? Kráááásný jméno, tak se jmenuju já :dance: :dance: :dance: . Výborný výběr jména :s: :s: :s: :s: :s: :s: . Když jsem byla na velkém ultrazvuku já, taky jsme to neměli na stopro, pač tam zavazel pupečník, ale vypadalo to na holku. Pak jsem šla za týden na kontrolu ke svýmu, nechala sem si udělat ultrazvuk, abych to měla jistý a taky tam pytlíka nenašli, takže to bude holka asi určo. Myslím, že kluka by už poznali dávno. A já si myslím od začátku těhu, že budeme mít vysněnou holčičiku, nikdo mi to nevymluví. Takže si myslím, že budete mít taky holku, když pindu nenašli. Tak gratuluji k holčičce :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka