MUSÍM TO UDĚLAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19.01.2009

Ahojky ;) Dlouho mi trvalo než jsem se dokopala sem dát ty strašný fotky :§) :§) :§) Ale když je sem dám, tak budu mít motivaci a zhubnu :w: Včera mě nakopla Foxi, že to jde :one: Je z ní kočka.
Jdu do toho taky, od včerejška. Dokonce jsem se vsadila s kamoškou,že za půl roku zhubnu min. 22kg ;)
Tak mi držte palečky :k: :k: :k: Za půl roku sem dám snad hubený fotečky.
A všechny varuju necpete se jako já, na začátku těhu jsem měla 80kg :sick: rodila jsem s 110kg :sick: a ted mám hroznejch 91kg :§) :§) :§) :§) :§)

ahojky moc ti drzim palce,ale neprijde mi,ze by si to nejak extremne potrebovala.na fotkach ti to slusi.ja bych taky chtela hubnout-ja zase pohyb vzdy k hubnuti potrebovala a mam ho i moc rada,ale kojim :r: takze v tomhle smeru uplakany smailik,jinak sem stastna,chci dat male to nej,takze budu asi muset vydrzet az prstanu kojit ://:

Ahojky.Vcera jsem se taky divala na fotky co jsem dala Foxi,a uplne me to dostalo.Je fakt dobra.Taky chci zhubnout,ale zatim se porad drzim na 75kg.Kdyz jsem kojila,mela jsem 85kg pri svych 158cm :jawdrop: :sick: takze hnus,prestala jsem kojit a 10kg slo dolu,ale chci jeste aspon 10kg.
jinak ti muzu rict,ze podle meho nazoru na 91kg nevypadas.Mas nahodou vpohode brisko,to kdybys videla moje :00: jsem jak tehule :s: Uz musim neco delat.Snad se zadari.Tobe preji at to zvladnes :one:

hmmm.... tak já ti něco povím... ja jsem na začátku těhu měla 55kg, měřím 180cm, takže jsme byla jako lunt. no a rodila jsem se 100kg. možná ještě víc protože jsme se posledních 14 dní radši nevážila. bylo mi hrozně :jawdrop: každej říkal to shodíš!!! určitě!!! po porodu jsem všechno svoje oblečení hodila do popelnice s brekem!!! půl roku jsem nemohla skoro nic shodit, vážila jsem do listopadu 96kg. a pak najednou to šlo samo! kilíčko po kilíčku teď vážím 87kg. Ještě deset bych klidně snesla a s 20 bych si vískala!!! ale včera jsem si byla kupovat kalhoty s sice jsem si žádný nekoupila, ale zkoušela jsem si velikost 42 a byli pi perfektně :) , akorát byly drahý :00: tak jsem si je nekoupila, ale odcházela jsme z tama docela spokojená!! Ahoj Jana a Vikoušek

In reply to by janicka123

Tak to je teda síla, nedovedu si představit mít 55kg a najednou dokonce 96kg :n: Co jsi jedla?? Vždyt já jsem se cpala celý dny a ztloustla jsem 30kg :a\|: :hu: :a\|: :hu:
Přesně tak taky jsem si myslela, že po porodu zhubnu a ono prd :\\: já mám vel. 46 :pig:
Třeba to zhubneš. Nedržíš dietku???

In reply to by happysil

to ti povím, že to byla síla!!! naštěstí mám i chápavého přítele, ten mě pořád drží, že nejsem zase tak tlustá a tak!!! No co jsem jedla, ja ani nevím??? Jenže já před tím i kouřila ažila jsem tak trochu bohémskej život... a na jídlo noc času nezbývalo. no a pak jsem se dozvěděla, že jsem těhu a přestala jsem ze dne na den kouřit a tak!!! Dietu žádnou nedržím- přestala jsem jíst večer a zhubla jsem na teěch 87kg, omezilím jídlo ale to jen na chvilku, pak to nevydržím a zase se najím. ale snažím se aspoň nepřibrat, když už nehubnu!!! Ale jinak ti to sluší!!! Už jsem se s tou váhou docela naučila i existovat- někdy si soupnu před zrcadlo a řeknu si, že mi to i sluší- docela!! Musíme se někdy i pochválit a ne jen na sebe nadávat!!! tak hodně zdaru a písni průběžně jak se ti daří!! když tak jdu do hladovky s tebou!!!

In reply to by happysil

no já jsem na tom podobně... cvičení atd to neni nic pro mě. jíst míň... no jo, ale co třeba od pátý nejíst? - pomáhá to vůbec? já jsem kdysi zhubla 13 kilo - líbil se mi někdo a nechtěla jsem bejt jak prasátko... jenže to mi bylo 17 a teď je mi 25 ... měřím 178cm a měla jsem před těhu 76kg, nabrala jsem 30kg a pět před těhu díky kouření :-( takže jsem měla 111kg (možná i víc, poslední týden jsem se nevážila) zhubla jsem 20 a měsíc už ani ťuk...je mi ze sebe špatně... nevim jak zhubnout...a hlavně pořebuju aby to bylo rychlý - protože to je pro mě motivace...chtěla jsem jíst podle jídelníčků a různých diet, ale to zase nedodržim jak se znám...

Ahoj happysil no tak strašný to zase není :///: znám horší ;) Máš dost to je fakt ale i tak ti to sluší :///: zvlášť jak tam jste s malím ta je krásná :c: a v obličeji jsi moc hezká a není vydět že by jsi měla tolik ;) Ale máš pravdu jestli to opravdu chceš jde to , mě to šlo taky po prvním klukovi jsem nabrala strašných 25 kg :00: hrůza, chtělo se mi :sick: když jsem se podívala do zrcadla , tak jsem začala makat , cvičit a míň jíst a do roka to bylo dole :dance: teď taky chodím cvičit ale potřebuju jen 6 kg tak to půjde rychleji , držím moc palce at to dokážeš a věřím že to dokážeš je to jen o tom trochuchtít ;) držím moc palce :\x: :qu: :\x: :qu:

držím ti palečky a na dálku tě podporuju :one: taky bych měla zhubnout ale já se asi nedokopu :!k: :!k: sisina a Matějíček

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka