???

17.12.2008

no nebudete me mit rady ja vim... ale neda mi to a musim se vyventilovat....
Co to je za osobu jenz po 10.mesicich zjisti ze jsem si u nej jeste zapomela pytel s podprdama :00: ja nevim ale kdyby se odeme nekdo stehoval tak pak skrine prohlidnu a tak ... no nevadi.. a dalsi vec - do konce roku mame 14 dni a dluzne vyzivne stale neni na ucte....no a jeste mi teda LASKAVE posle to moje zapomenute obleceni a modlim se jen aby neposlal NAHODOU naky darky pro malou... pokud jo tak si vemu to pradlo a posilam zpet balik... Vim bude te do me hucet ze se to nedela a tak ale ja a i mala nestojime o naky DEBILOVINY co on laskave posle... jeee holky ja se tak tesim na ten soud o to prijmeni az mu spadne usmev jak se vyrkne rozhodnuti v muj prospech..... no je to des a hruza. jak nekoho muze bavit nekomu delat ze zivota peklo? kdz on hodla nicit zivot Rozikovi tak ja mu to vratim stejnou merou ....

In reply to by Andělína

no to neee! ty ou moje a je jich tam dobrych 15 ks (driv sem byla hooodne ujeta na spondi pradlo a nektery sou ani nenoseny - a hezky kousky - ted si do nic zase dam ty svoje B :) Sou v pytli nebot ty D pri kojeni se tam nevesli :s:

ivka2222

dělěj jak myslíš mamko,já bych taky bojovala o to aby měl prcek moje příjmení nelíbylo by se mi,kdyby se měl jmenovat tak jako osoba,kterou nemohu vystát,držím palečky ať to dobře dopadne :one: :dance:

Ahojky, nemyslim si, že tvé názory by vzbudily vlni negativních ohlasů-naopak. Každá z nás ví, jak je důležité při plánování rodiny mít partnera, co teprve když je rodina na cestě nebo už existuje. Zachoval se jako dobytek, tak se k němu tak chovej a nevracej stejnou měrou, ale i za sebe i za Rózis. Přeju pevný nervy ://:

kterj podvede nebo opustí ženskou v těhotenství, mi přijde jako hodně velkej ubožák. Buď ráda, že takovýho blbce nemáš doma, určitě se najde lepší........a s dárkama bych ho taky poslala do......

no jo, některý chlapi jsou fakt svině... ale stejně tak ženský :-) Každopádně vykašli se na něj, protože nemá smysl se kvůli němu stresovat. Máš hezkou dceru a to je to hlavní. Uvidíš, že časem se najde nějaký "náhradní" tatínek. Mne vychoval nevlastní otec a myslím, že odvedl dobrou práci :-)

In reply to by Johanka a Rozinka

jo jo, bylo mi jasný, že je zatím potencionální :-) Třebas až ten tvůj bývalý uvidí, že máš partnera, tak dá pokoj a přestaně tě otravovat... Když si někdy pročítám komentáře holek, jaké mají zkušenosti s "tatínky", tak se nestačím divit. A jsem ráda, že ten můj je normální :-) Držím palce, ať ti to s tím "potencionálním" vyjde, tedy jestli za to stojí...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

hádat se nebudu, ale za svým manžílkem si stojím, na projevy měl osm let ;-) přeju každé takového chlpáka, jako mám já..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Náš tatík je taky zatím OK-už dvanáct let....ale je fakt,že ruku do ohně bych nedala za nikoho.... Moc bych si přála,aby nám to vydrželo. Ale dost možná,že můj a Martinky manžel jsou vyjímky,které potvrzují pravidlo,že chlapi jsou lumpajzníci.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

byt tebou skanu na matriku a optam se..ale bez tam sama podle me to urco pujde! ;) kezbych byla ted tehotna... hned bych ty papiry rozervala... A co se stalo muzu li se zeptat?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to je ignorant!!! Bych ho asi vypakovala! a je mi jedno zda podved nebo ne ale takhle se s tehotonoiu nemluvi!!! jak to teda budes resit ? hlavne nepodlehej citum a res to rozumem a neudelej chybu jako ja.... a s tou krecovkou to bude snad v poraadku...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to je fakt..ale popravde pokud se na nej vyprdnes a budete spolu bydet bude to hrozny...ale doufam ze se to nejak vyresi... jo a s tim otcostvim , - do rodnyho listu se daz zapsat otec vzdy - jen to pak zrusit ci odvolat to jde hooodne spatne takze at se rozhodnes dobre a preju ti at mas v zivote uz jen stesticko

Johanko souhlasím s tebou ve všem, v tomto směru mám stejný názor. Už jsem si tímhle jednou prošla a možná budu procházet znova. Chlapi jsou svině. Pobavit se, ale jak přijdou povinosti tak se otáčí a jdou se bavit za jinou. Tak ať se potom nediví s čím na ně vyrukujeme u soudu. Myslí si že na ně budeme brát ohledy. To určitě.Ten můj si našel milenku, když jsem čekala Denisku :h: a teď s tím bojuju. Jsem na leden objednaná k právníkovi. Ty chlapi hnusný co :jawdrop:

In reply to by Johanka a Rozinka

přesně tak, ten můj taky tvrdí, že malou nechtěl a to jsme ji plánovali, chápeš to magoři.Nejlepší je když taky začnu téma výživné, to se může zbláznit, aby jsme je náhodou neobrali. To nechápeš :? Jsou to srabi a my asi panny Marie a děti jsme si udělali sami :s: :s: :s:

In reply to by VeronikaH

no tak to my neplanovali.. i kdyz sem rikala ze bych chtela mimi(CASEM) ale po trech tydnech vztahu asi tezko ... a anvic sem pry mela byt 3 mesice neplodna... no tak hold se stalo ale ja malou miluju nadevse a on at mi vlze na hrb jakmile bude mit mala moje prijmeni tak ccc ani telefony mu zvedat nebudu - pokud chce info at si napise mejla ... jednou za 3 mesice kdyz si vzpomene ze ma dite tak mu i odpovim.....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky