Kapky BIOGAIA Pro Tectis

22.09.2014

Přeji krásné slunečné odpoledne :)

Mám prosbičku. Máte prosím některá zkušenost s kapkami BIOGAIA? Je to na bříško miminka a mohou se užívat již od prvního měsíce. Naši malou občas trápí bříško. U prvního syna jsem užívala kapky Baby-Calm, ty byly výborné, bylo po starostech. Ale bohužel naší princezně ne vždy pomohou, tak jsem přemýšlela, že bych zkusila i něco jiného. Doporučily byste prosím tyto kapičky? Děkuji za Vaše názory :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Všem velmi děkuji, určitě je vyzkouším a moc doufám, že té naší princezně také pomohou. Mějte hezký den, papa

ahojky,my používli a bylo to jediné,co nám jakž takž zabralo ;) naštěstí to nebylo až tak kritické,jak tady občas čtu,ale taky nám to dalo zabrat ;) používali jsme je do cca 4 měsíců,pak se to zlepšilo a já přešla na Lactobacily od Swissu.A jinak nám teda VYDRŽELI MAX. měsíc,co si pamatuju,jedna lahvička teda na tři měsíce určitě ne :n: :n:

Já osobně na ně nedám dopustit. Malá měla šílené koliky a tak jsme je v těch cca 4 týdnech nasadili a moooc nám pomohly :)Brala je do roku a půl. Nečekej, že to bude úplně bez prdíků, ale minimálně o 50% lepší to bude. Jen pozor cca první týden to po nich bude ještě horší a zhruba do 7-10 dní poznáte výrazný rozdíl. Za investici to určitě stojí přece jen většina imunity je spojena se střevama a tím ji velmi posílíte což je myslím velké plus. Držím palečky :a:

Ahoj,my kapeme každé rano uz 9 měsíců. Maly je v pohode,nemá žádné zažívací problémy.
Drahé jsou,ale vydrží až na 3 mesice,tak si to rozpocitej! :a:

Jsou drahé, ale určitě mohu doporučit. Není to ale ze dne na den. Jsou to probiotika, tak je třeba je užívat delší dobu. Každopádně nám moc pomáhaly. :a:

In reply to by Lilinka 89

Moc děkuji. Natrefila jsem teď na ně v akci, tak o nich přemýšlím, i když i tak je to dost penízků. Říkám si, jestli to není jen reklamní kec a já vyhodím penízky, aby bylo naší princezně dobře a ony nepomůžou... A když jste je užívali, tak bylo bříško v pohodě? A do kdy jste je brali? Myslím, jak dlouho? :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka