Milá moje holčičko,

21.01.2014

dnes jsme spolu zvládly test na cukrovku. Jsme 29 tt, takže už to bylo tak tak, ale stihly jsme to ;-). No co ti budu vykládat, sama se mi v bříšku vrtíš tak, že mi jasně říkáš,že to byl hnus nad hnusy. Ale jsme holky statečné a zmákly jsme to! :metal: No a poradna..ta byla ták krásná!! Sice nás čeká velký přeměřovací ultrazvuk až za měsíc, ale stejně si tě paní doktorka přeměřila. Máš šišatou hlavičku, veliké napucnuté bříško a na vyžádání jsi zase musela předvést pipinku, protože mamka je prostě magor :s:. Ale je tam a já ji viděla!!! Aspoň myslím, že to co jsem viděla bylo ono :°:. Tatínek se mi směje, že si s tím nedám pokoj a nedám, ale když já si nemůžu pomoct :dance:. Prostě zážitek, hrozně se na tebe těším! Dneska jsem strávila v čekárně dvě hodiny a kolem chodily maminky na prohlídky po šestinedělí a měly s sebou ty miminka a já jen nakukovala na ty něžné obličejíčky a pořád si říkala, my budeme mít za chvíli taky :h:. Podle měření teda nebudeš žádný drobek, vážíš shruba 1300 g a zatím jako odpovídáš 29 tt, ale my obě víme, že tu čtyřku nakonec pokoříš, že? :a:

To já si Nikolku prohlédla jen jednou, páč chodím jen na velké ultrazvuky a na tom prvním nebylo nic vidět :) a čím dál jsem od druhého ultrazvuku, tím víc bych taky potřebovala ujištění:) vždycky mě tak napadne, co udělám s těma pytlema růžových věciček, až se nám narodí Damián :D

In reply to by káča82

:one: Podvědomí je hrozný nepřítel a jak začne červík pochybností hlodat, tak už to nezastavíš :s:. Já bych v pasti nebyla, mám tu po dvou synech modré úplně všechno, růžové mám zas od ségry, takže bych maximálně zapytlovala růžové a vyprala modré...ale už malou oslovuju, myslím na ni jako na ni a asi by to byl nakonec pořádný šok :///:

Milá moje holčičko :-) už tomu věř Romi :-) bude to krásná 3,5 kilová holčička, která se bude mít!!!! :h: :k:

Tak možná nepokoří, nech se překvapit a i kdyby jo, tak jakoco??? o to přeci nejde ;) tipovat si můžeme za ten měsíc, kolik bude vážit :s: ale řekla bych že o něco málo míň než kluci určitě, možná ne o moc míň, ale o 100 gramů, no ne? :///: Úplně z tebe cítím to nadšení z holčičky, tak si to užívej :a:

In reply to by Jajda007

No kdyby, tak nic :-). Ale trošku z toho mám bobky, to víš, chci být po porodu co nejrychleji fit, abych si ji mohla v porodnici náležitě užít!! :s: to bude jediný čas, kdy budeme jen my dvě, tak se na to hrozně těším a nerada bych promarnila nějaký dny tím, že bude třeba u sestřiček, protože matka je neschopná. Díky, hrozně si to užívám, i když mi fyzicky není ok, tak psychicky jsem prostě nadšená!

Ahoj Rokl,cukrovka je opravdu hnus nad hnus,ale co bychom pro ty zlatíčka nevydržely :) Když jsem to dala já, omdlévací padavka, dají to všichni :s: Hele, z tebe už ti doktoři budou za chvilku legraci,že jim nevěříš s tím pohlavím, přestaň sýčkovat,nebo si to ta slečna rozmyslí :s: A netvrď, že si přeješ 4kilového macíka????Kdo by to rodil???Já jdu na velký UTZ už za týden,tak se na prďolku moooc těším, naposledy UTZ a pak už naživo :€s€: Tak papa,pohlaď bříško a užívej! :a:

In reply to by misicka 11

No jo, mám chápavou doktorku, pořád se směje, ale že mám doma dva kluky, tak mě chápe a povinně se vždycky podívá :DD Ale zařekla jsem se, že příště už se ptát nebudu!! :DD tak snad mi přesvědčení vydrží ;-). A čtyřkilového macka nechci, ale dva už doma mám, takže jistý předpoklad tu je...a budu s tím muset počítat. Navíc ji cítím mnohem takovou větší než byli kluci, prostě se přes břicho nemůžu ohnout nějak moc brzy, když sedím, tak hrozně mě kope do žeber, jakoby tam neměla místo..zkrátka mi přijde prostorově výraznější :s: A ty si užij ultazvuk a pak už šup na pásy a rovnou rodííít :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky