7. den po transferu

30.09.2013

Ahojky holky, blbka nedočkavá jsem si dnes udělala test..samožřejmě sněhověbílý...co jsem taky čekala...samozřejmě mě to zklamalo, ale je ještě brzy na závěry...snad se mi ještě druhá čárka vyrýsuje...

ahojky breny,drzim palce ,ja si delala 9 den byl tam mini duch ,ale mela jsem dvojcata . takze jeste vklidu ,udelej opravdu pozdeji :) :one:

Souhlasím s Naděnkou. Já sice nebyla tak statečná jak ona a testla jsem obvykle 10. den a jednou tam byl ducha ten už vydržel.
Jinak můj názor je, že těhotenské testy z moči jsou zlo a dělají jen samé problémy a stresy....
Tak buď v klidu a počkej si na test v den určený CARem :-)
Good luck!

Ahoj, napíšu svůj názor. NIKDY jsem netestovala dřív. Víš proč? Protože jsem stále měla naději, že ten dvanáctý den po transferu tam tu čárku najdu. Ty už teď budeš jen psychovat, jak to, že tam ta čárka není, duch všech duchů by tam samozřejmě mohl být, ale není. Nevyšlo to? Je brzy? Proto jsem to nikdy neudělala. Spousta holek má devátý den po transferu už celkem viditelnou čátku, takže i ten sedmý den by tam mohl být nějaký minináznak. Ale není... Vím přesně, jak se cítíš, samozřejmě není nic ztraceno, ale Ty jsi si to teď celé tak trochu pokazila.... Kdo nezažil, nepochopí ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka