Tak zase nic .....:'(

04.02.2013

Tak hlasim, ze je to desaty den a nic ani MS , ani test....uz je to divne, akoram me dneska poboliva v podbrisku.... :r: posledni jsem si delala ted a nic...uz vazne nevim :?

Ahoj, asi skutečně těhotná nejsi. Min. měsíc jsem měla zpoždění o 7 dnů a nakonec jsem těhotná nebyla, může to být chřipkou nebo čímkoli jiným, stresem, atd., na testu by se to už asi určitě projevilo. Pokud testuješ, zkus i jinou firmu-výrobce a zajdi určitě k Dr. Držím palečky.

In reply to by Keltka

Nj, jeste pockam do kocne tydne jesti prijde, aspon tomu to bricho naznacuje...je pravda, ze je to teprv druha ms po vysazeni prasku, diane-pry jsou dost silne...dalsi chyba byla, ze jsem na to furt myslela...a rozhodne to uz nikomu nereknu :///:

Ahojky,nebuď smutná.Mně se to při snažení o mimi taky stalo.Měla jsem zpoždění 11 dní,testy negativní a potom přišla MS.Otěhotněla jsem až za další dva měsíce.Jedna paní mi poradila,ať se chovám jako bych už těhotná byla a povedlo se :one: :q: .Držím pěsti aby se brzy zadařilo :€O: :€s€:

In reply to by Savings

Mně naopak pomohlo se od toho naprosto po revizi odpoutat-dělat něco jiného, najít si záliby, plánovat svatbu, obíhat obchody...nemyslela jsem na to tolik - a vyšlo to hned. :s: Když jsem se předtím chovala vždy jako těhotná, ačkoli jsem nebyla a ještě to všude vykládala, tak se nedařilo a nedařilo a byla jsem z toho víc a víc zoufalá. Doporučuju si dát nějaký jiný cíl-například zhubnout cvičením nebo během, apod., ....plánovaná dovolená, zajímavý kurz, atd..

In reply to by Keltka

Jj to je taky pravda,nesmí se na to tak upnout.Opravdu na každého pomáhá něco jiného.Mně zabralo,že jsem se chovala jako těhotná,ale ne tak,že jsem se na to upnula a mluvila o tom,to ne.Jen jsem prostě byla 'jako' těhotná.

In reply to by kristi

Nemysli na to toli, takhle se z toho zblázníš a můžeš si to říkat klidně půl roku nebo rok, že zase musíš začít znova. Normální doba v dnešní době na otěhotnění je tak rok - plus mínus, rozhodně ne měsíc, bohužel.

In reply to by kristi

já ji taky brala s předstihem :///: a furt jsem si dávala pozor na břicho,vyhýbala jsem se věcem co těhulky nesmí a najednou to tam bylo :€s€:
Vím jak Ti je a moc Ti přeju aby to s mimčem co nejdříve vyšlo :///:

In reply to by kristi

Jestli máš zpoždění desátý den a testy jsou pořád negativní,tak těhotná zřejmě nejsi.Já měla test pozitivní když jsem měla zpoždění čtvrtý den a obě čárky byly krásně tlusté a fialové a naběhlo to hned bez čekání,takže bych ho zřejmě měla pozitivní už v den očekávané MS.Pokud máš desátý den zpoždění a test negativní,tak to na těhu nevypadá.....
Neměla jsi teď v poslední době nějakou virozu,nebo stres,problémy a td?To taky mohlo způsobit to zpoždění.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka