Poradna 27.11 + první pásy a veeeelké překvapení

27.11.2012

Naše dnešní poradna - já mám + 12 kilo, tlak 90/55.
Dnes jsme zvládli naše první pásy - seděla jsem tam skoro půl hodinky, Pucíkovi se v bříšku moc líbilo - kopanců do sondy bylo spousta :one: Pásy byly ukázkové - miminko se má v bříšku dobře..
V poradně pani doktorka zkontrolovala ultrazvukem jestli je vše ok, Pucík je připravený v té nejčastější poloze a nožičky má napasované vpravo nahoře - pěkně to tam bolí ;) Jenže pak došlo na velké překvapení :00: Paní doktorka prohlásila že DOUFÁ, ŽE SE JEŠTĚ PŘÍŠTÍ TÝDEN UVIDÍME... CS 5 (6 je prý kritické..). Mám se snažit ten týden spíš odpočívat = to mám s malou trošku smolíka 8) Ale já se vůbec necítím na to, že bych měla rodit, jsem nějak v pohodě - tak snad to tak horké nebude ;) I podle toho nejpozdějšího termínu jsem už 36tt, takže by to vlastně žádná tragédie nebyla, jen by bylo lepší ještě alespoň ten jeden týden vydržet.. :€s€:
No každopádně zítra na plavání s malou nemůžu, což mě trošku trápí, ale asi by to už opravdu nebylo rozumné..
Na to, že bych mohla každou chvíli rodit jsem ale dost nepřipravená - taška do porodnice zabalená neni, pro miminko připravené věci ještě nemám (už vyprané, teď ještě vyžehlit :///: ale stavila jsem se cestou v lékárně a vzala jsem alespoň poporodní vložky, přebalovací podložky a malinkatý dudlíček pro pucíčka :q: Jinak z lékárny mám asi vše - jen to dát nějak dohromady :)
Jo a kontrola příští týden :€O:
Takže držte palce ;)

Ahoj já jsem dneska taky byla v poradně + první pásy. Pásy taky ukázkové malá celou dobu kopala a hýbala se. Já jsem 36+3 a CS0. Takže závidím. Já; tady budu strašit ještě po termínu. :r:

In reply to by 4mamina

Neboj, to že mám CS5 v podstatě nic neznamená :) třeba tu budu strašit ještě v lednu, kdo ví :€O: Pěkně si ten konec užívej, já si v prvním těhu devátý měsíc užila z celého těhotenství úplně nejvíc :///:
Hlavní je, že se prckům u nás v bříškách daří a oni někdy vykouknou na svět :s: Naše malá šla v termínu jen díky dvojitému Hamiltonovi.. Do té doby jsem neměla jediného poslíčka, jedinou předzvěst toho, že bych měla rodit :€s€:

In reply to by Tesa

Největší dáreček bude náš Pucíček :c: Ale já už dárky mám snad vyřešené :) Na poště je jeden balík a další tři jsou na cestě, popř. objednané ;) takže letos jsem byla mooooc šikovná :€s€:

Verčo, stejně mi to hlava nebere, TY BUDEŠ RODIT!!!!! :bulva: :bulva: :bulva: :bulva: :bulva: a ještě ke všemu jsi tak užasne klidná :///:

In reply to by Kvetinka 2011

Někdy to přijít muselo :///: A neboj, zas tak akutní stav to neni, na cestu se ještě nechystám :€O:
A klidná - co jiného mi zbývá, nervením si v tuto chvíli nepomůžu.. Jsem nějaká spokojená - normálně jsem odcházela od doktorky a tlemila se od ucha k uchu :€s€:
Teď ještě doprat, dožehlit, pouklízet vše připravit, zabalit a mám hotovo :C]]:

:-) že už bychom další kafíčko nezvládly?
hlavně,ž e je všechno OK :-) a kdy se puclík narodí záleží jen na něm :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka