Nechce do školky

10.01.2012

Ahoj,

Mája začala minulý týden chodit do školky,první 4 dny byla v pohodě a od pátku stávkuje :( ráno děsně vyvádí, odvedu jí tam, sedím půl hodiny v šatně, ona si hraje a je v pohodě, pak odejdu a když to zjistí tak začne ječet. Když pro ní po obědě přijdu, tak mi učitelky říkají, že byla dobrá. Tak já nevím, když odcházím ze školky, tak si připadám jak tyranosaurus :(.
Myslíte, že to jen zkouší? Jak dlouho asi tak trvá aklimatizace? Je tam nejmenší, v únoru jí budou 3, ale děti se k ní chovají pěkně, tak já fakt nevím.....

Kristina

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by JaMiOn

Jo, jo zlepšilo. Teď mi zamává, dá pusu a já bleskurychle mizím.Už i říká, že jde do školky - předtím o tom nechtěla ani slyšet. Teď máme doma miminko (23.01. se jí narodila ségra :) ) tak uvidíme, jestli se něco nezmění.

Ahoj Kristina

Nas ma ted uz 5 let,ale nastupoval taky kdysi v cerstvych 3letech a byl ve skolce uplne nejmladsi(deti 3-7let)a u nas to byla katastrofa..Plac priserneho razu,vyvadeji,sceny,ja na prasky kazdy den jak me to vycerpavalo..U nas aklimatizace dlouha a pomalu necely rok vyvadel kazde rano a pak odpo,nebo spise casto poo byl uplne ok,ze to tam bylo super,ale rana hruza.Ucitelka mi rikala,ze terorizuje jen me,ze jak odejdu,tak vyvadi jeste tak 5 minut a pak uz je v pohode,ale i tak vzpominam,ze to bylo strasny.Ja jsem cita a snasela jem to s nim spatne,ze se tak trapi..Hodne stesti

Ahoj, hlavně, že učitelky říkají, že jak odejdeš, tak je to v pořádku, to znamená, že se jí tam líbí a je vše o.k.horší by bylo, kdyby tam vyváděla i třeba celé dopoledne. Jak píšeš zkouší Tě. Moje malá nastoupila do školky v září 2 týdny před svými 3.narozeninami a týden byla v pohodě a pak vždy ráno věta "maminko já nechci do školičky" a vytlačila slzičku, učitelky taky říkaly , že je v pohodě a že to tam zvládá a hraje si s dětma,pěkně jí i spinká po obědě. Taky je ve školce nejmenší, protože byla narozená předčasně a je taková drobnější :) teď to od toho září máme tak, že do školičky chodí a z toho celých 14 dnů její oblíbenou větu nechci do školky neslyším a z toho ji potom zase 3 dny vytasí.Já myslím,že můžeš být v klidku a ono se to časem spraví, uvidíš ;) Jo a když ráno odcházím, tak dám malé pusu, řeknu jí, co budeme dělat po školičce a mizím :s:

Ahoj, no já mám chlapečka, v únoru mu taky budou teprve 3 roky, už jsem ho zkoušela dát do školky hned v září, myslela jsem si, že bude rád s dětma, ale byla to hrůza, celé dopoledne probrečel až měl snad teplotu a pak jsem tam chodila s ním, jenže on si myslel, že tam budu chodit pořád. Pak mi řekli, že tam může chodit jen na 5 dní v měsíci když mám ještě mateřskou a nejsou mu 3, takže byl doma a teď má zase začít chodit, ale mám z toho hrůzu. Nejhorší je, že on brečí celou dobu co tam je, ne jen když zjistí, že jsem odešla, to jsi na tom ještě dobře. Ale určitě to zkoušej, nesmíme holt povolit, ikdyž teda to bude strašný :00:

ahoj, zkouší to. Ví že sedíš v šatně a jakmile odcházíš tak ti to dává pěkně sežrat. Určitě bych v šatně nezůstávala. Jen bych čekala až se převlékne, předala bych jí učitelce a odešla. Plakat bude jen do doby než zabouchneš dveře. Potom si bude hrát s dětma úplně normálně :-). Trvání je různé. Některé děti to drží týden. Jiné měsíc. Já si myslim že u malé budu mít stejný problém. Ale nedá se nic dělat. Do školky bude muset a bude si muset zvyknout :-)

In reply to by Tina_V

Tak já jsem teda tohle u naší Nikol nikdy nezažila,jsme taky únorové ale do školky na těch 5dní chodí bez problému už od září a ted od prosince i na spinkání :a: ale má stejně starého kamaráda krterý ze začátku nechtěl ani slyšet slovo škokla :00: hned začal řvát a i zvracet :00: kamarádka už to chtěla vzdát a dát ho až od 3let ale učitelka jí to rozmluvila :s: a dobře uděla :s: Minulí týden naše Nikol přemluvila Kubíka a dokonce už i ve školce spal a byl ok :a: Takže moje rada určitě nevzdávat :s: :a:

tak je to uplne bezne ze deti breci kdyz rodic odchazi nektere deti to berou lepe nektere hure a hlavne ja byt tebou vubec bych v te satne nezustavala akorat nicics svoje nervy.. malej zacal chodit do skolky ve 2 letecha 2 mesicich na par hodin miluje deti chctel kolektiv chodi do soukrome a je tma tech malych spuntu vice.. ten kraval po ranu byl mesic sileny pak jsme se s tetou reditelkou domluvila na predavce mezi dverma aod te doby ani slza. oa mu pomuze se prevlect a je v pohode takze to proste vydrz!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka