TĚHULKA A TAHÁNÍ TEŽKÝCH VĚCÍ

19.11.2011

Ahoj maminky.. :\x:

Mám otázečku.. Těhulka by neměla zvedat těžké věci.. Ale co když má maminka doma už jedno dítko cca 11 kg? :?

Nebo je to myšleno nezvedat třeba 20 kg?

Děkuji za názor :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

řekla bych, že je to myšleno s ohledem na konstituci člověka, jeho fyzické zdatnosti a samozřejmě stavu těhotenství (něco jinýho je rizikový těhu a něco jinýho normální těhu). někomu 20kg vadit nebude a někdo bude mít problém s 10kg.
takže nos tak těžký závaží, na který se cítíš

no,tak to má smůlu a musí mít na zvedání někoho jiného ;) ne,dělám si srandu,samozřejmě to jinak nejde :) těžko nebudeš druhé dítě zvedat-a můžu tě uklidnit,já dělala do 16. týdne na JIPu a tam jsme taky polohovali pacienty-a ne vždy zrovna lehké... A taky jsem přežila-a kupodivu i malej :)

mě gynekolok říkal, že mi nedovolí nosit víc jak pět kilo a tak ať s druhým raději počkám :00:

Pri prvnim tehu mi bylo doporuceno tahat do 5kg-jakoze netahat tezsi nakupy a tak kdyz clovek tu vahu nejakou dobu nese. Pro jistotu jsem si na to davala pozor. Ono je to opravdu u kazdy jiny a i kazdy tehu je jiny. Chce to se setrit. Ale mam malyho 13kg a taky ho musim kolikrat zvednout, tomu se clovek nevyhne, ale pokud to jde, tak se snazim aby si treba sam vlezl do golfek nebo treba poprosim muze at ho vytahne z vany a prenese do obyvaku.

ono je to spis o tehotenstvi,kazda sme jina,nekdo zvedne 2l lahev a krvaci a jiny klidne taha nakupy z"kauflandu" a nic
zpis jde o to to zkusit ale samo ze ne zadne extremy,maleho taky obcas zvednu ale nesmim to prehanet jinak zacnu spinit a tvrdne mi bricho

ahojky muj syn vazi skoro 18kilo (obleceny urcite)a musim ho obcas poponest kdzy uz nemuze a nebo proste nehcce jit dal....neudelam nic ....verim ze pokud se mimi dobre uhnizdilo a asi jo uz sme v 17tt tak se udrzi i kdyby trakaře padaly:)))ale enni to asi ymsleno tak ze bych ho zvedala 100krat za den proste jen obcas:))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka