Dají mi na poště balíček?

07.10.2011

Ahojky holky ice to sem nepatří,ale potřebuju poradit dají mi na poště balíček když je na přítelovo jméno? když přijdu z jeho občankou nejsou to žádné peníze ani nějak cenný balík je to mikča ze sport shopu

Ahojky tak zdravím všechny na poště mi balíček dali paní říkala že mají nemocneho balikare a ze jich tam maji moc tak mi ho dala:-)

Já tam zavolala, vysvětlila, poprosila a dali balíček mé mamce, který byl doporučeně. Musela mít mojí občanku. :a:

Balíček ti na poště pro přítele nedají, pokud mu chodí častěji balíčky at buď napíše do adresy i tvoje jméno, nebo si vyřidte průkazku zmocněnce, stojí to 50,-, ale také je to jen na zásilky které nejsou do vlastních rukou a nebo další možnost teď je, že si to necháte znovu doručit a doma to převezmeš ty. Je to na hlavu postavené tyto předpisy, ale děnně to na své poště vysvětluji minimálně 20 lidem

zrovna nedávno o tom mluvili ve snídani s novou,na poště ti to dát podle zákona nesmí,ale doma jo,protože tam vidí,že s ním žiješ ve společné domácnosti,takže jak píší holky,zavolej a zažádej o opětovné doručení :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Taky nechápu. Tenkrát jsem byla v nemocnici a přišel mi balík, tak tam manžel naklusal s mojí občankou a beztak mu nikdo nic nedal. Jo a ve svojí občance mě má uvedenou jako manželku, zrovnatak já jeho a že máme stejné bydliště je z občanky taky patrné. Jako chápu, že balík na mé jméno nemůžou vydat někomu jinému, ale nechápu, že doručovatelka ho s klidem mé sousedce dát může :n:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No tak teda u nás poštáci taky někdy nechávají balíky u sousedů a někdy i sousedům u nás a teda naopak jsem ráda,poštu máme daleko tak je super že se tam pak nemusim trmácet a oni jsou taky rádi když mají balík u nás.Jinak je to tedy postavený na hlavu,že pošták vydá balík sousedům a na poště balík nevydají i s občankou toho dotyčného.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak u nás taky vozí balíky pošťák v autě :) No já to nijak řešit nebudu, nevidím důvod proč bych si měla jít stěžovat. Jsem ráda, že se nemusím pak táhnout na poštu. Řešila bych to v případě, že by se ke mě balík nedostal. Ale o to nešlo, šlo o to, že doma ti předají balík pro tvého manžela i tobě a na poště i když máš jasný důkaz o tom, že jsi jeho manželka, tak ti balík nevydají.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka