Jak znemoznit otevreni oken a balkonu?

15.04.2011

Ahoj holky.
Existuje nejake zabezpecovaci zarizeni, u ktereho se nemuseji provrtavat okna? Mate na to nejaky zlepsovak?
Moje dvoulete certi mlade se zacina velmi aktivne zajimat o otevirani oken a balkonu a ac jsem moc prisna a hlidam ho, tak mam strach, ze si jednou rano v pokojicku vyleze na topeni a zkusi si ho nerusene otevrit... Bydlime v 6. patre a budi me ze sna, co by se mohlo stat. Prosim, poradte...
Diky moc! :-)
Evi

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj v Ikei prodávají takové plastové "zábrany", které namontuješ na okna a na dveře bych dala klasický řetízek.

Jaká máte okna? Na plastová se dělají zamykatelné kličky. Máme je doma a jsou super. Jsou k tomu klíčky na odemčení, zamykají se zacvaknutím v kterékoliv poloze. Tak můžu doporučit leda tohle :)

In reply to by Juulca

Mame plastova. Kde se ty zamykatelne klicky daji sehnat, prosim prosim? Na system, ktery mi poradila maminka vys, Luky velmi rychle prisel, asi z nej bude nejaky mechanik.... ;-)

In reply to by Evi

My je kupovali v obchodě, kde prodávají plastová okna. Jinde mě nenapadá, takže to zkuste určitě tam. Na tohle zaručeně nepřijde, pokud nebude mít klíč ;) Jdou zamykat ve kterékoliv poloze, což je taky super :)

ahoj, my bydlime ve 3. patre, syn na balkon normalne chodi, zabradli jsem objela takovou ocelovou malou mrizkou, co se pouziva na zahradky. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka