tatinek a maminka, nebo maminka a maminka? aneb pritel transexual!!!!

22.03.2011

Ahojky maminky,
uz dlouho premyslim o tom, ze to sem napisi, ale nedokazala jsem to. ale ted uz to v sobe nedokazu drzet.
Jsem nestastna, mam pritele, psa a 2 deti (dcerce bude zitra 16 mesicu a synkovi bude zitra 6 tydnu). Takhle to zni naprosto idealne, JENZE..., pritel je bisexual a hlavne transexual!!!! Zacalo to nevinne, obcas si na sebe vzal nejake zenske obleceni, oba jsme se tomu smali, pak se mi priznal, ze je transvestita, ale ujistil me, ze NENI transexual, ze se na zenu preoperovat nenecha (byla jsem uz v 2. polovine tehotenstvi). Pak bylo vse dlouho v poradku. Dokonce jsme se s pritelem rozhodli pro 2. miminko, ktere se nam po 3 mesicich zadarilo. Jenze pak jsme zacali mit problemy s penezi a on si nasel jako vedlejsak prisernou praci. Delal ku*vu pro chlapi. Spal s nima a vse kolem. Jeden cas jsem s nim nedokaza spat ani v jedne posteli a na malou nesmel ani sahnout. Ja uz byla skoro v polovine tehotenstvi. Nastesti s tim prestal a zase jsme se usmirili. Nejakou dobu bylo vse v poradku, ale cca po 2 mesicich se zacal chovat strasne odtazite, skoro na mne nemluvil, nedal mi pusu a o sexu ani nemluvim. Ja byla samozrejme nestastna, mela jsem dite, cekala druhe a ztracela jsem partnera a otce svych deti. Vubec jsem nechapala, co se deje, takhle to trvalo par tydnu. Az mi jednoho dne ruply nervy a ja se do nej pustila (to bylo letos v lednu). Nejdrive mi rekl, ze uz me nemiluje, pak z nej vylezlo, ze me miluje, ale ze nevi co ma delat, jelikoz se chce nechat preoperovat na zenu, ze uz takhle nemuze zit a ze nevedel, jak mi to ma rici a ze by bylo lepsi, kdybychom se rozesli. V tu chvili jsem si prisla, jako by mi nekdo jednu vrazil. Samozrejme jsem v tu chvili zacala brecet, ale nevim, zda to bylo tim, ze jsem byla nastvana, nebo smutna a zklamana, kazdopadne jsem na nej vyletela, proc mi to nerekl drive, proc mi lhal a proc si proboha porizoval 2. dite, kdyz mu nema v planu byt otcem? A vite co mi na to rekl? Ze doufal, ze ho to zmeni, ze uz se nebude chtit nechat predelat. V tu chvili jsem mu chtela takovou vrazit!!!! Ale nedokazala jsem to.
Jsem asi blba, ale porad s nim i pres to vsechno jsem, miluji ho a asi i tajne doufam, ze si to jeste rozmysli. Vim ze je to nepravdepodobne, ale nadeje umira posledni...
A jeste jedna vec... Nechce si me vzit, ale jako zena by se se mnou registrovane partneril!!!! To take nechapu. A vite co je na tom jeste hrozne? Nejsem bisexualni, tudiz si nedokazi predstavit zivot s nim jako se zenou, ikdyz byl drive chlap...
Omlouvam se za roman, ale jsem nestastna a potrebovala jsem se vypsat.
Mejte se krasne.
Vase nestastna Meena

Ahoj......... ach ho. :(
Je zvláštní, jaké překážky a zkušenosti nám život přináší. Jeden den je to tak a druhý úplně naruby.
Víš, máme možnost žít jen jeden život. A ten letí zatraceně rychle....bylo by nefér zůstavat ve stavu, o kterém nejsi přesvědčená a odžít si tak celý svůj jedinčný život.
Musí to strašně bolet :h: a pociťuješ spoustu chaosu, ze kterého nevíš, jak ven.
Bude nejrozumnější odprostit se od tohoto života a začít nový.... s někým jiným. S nynějším mužem zůstanete jistě životní přátelé, ale nic víc. Nevěřím, že by váš milenecký, manželský stav měl šanci.
DRŽÍM MOC PALCE A PŘEJI TI HODNĚ SÍLY PŘI ROZHODOVÁNÍ. :k:

Ahoj Míšo, holky už snad všechno napsaly. Je to šílená situace, ale já ti držím pěsti, abys to zvládla co možná nejlépe a hlavně ať to co nejméně odnesou děti.
Eva

teda po pravdě koukám jako blázen co to tu píšeš. Život si s námi dokáže někdy strašně pohrát , ale máš Rozárku a Adrianka a to je hlavní. Vím , že je to hrozný milovat a být zklamán , ale takových je nás a bude hodně. Jsi mladá ženská která má celý život před sebou a žít s mužem přeoperovaným na ženu nikam nevede. Zasloužíš si plnohodnotný vztah, lásku , chlapa který Tě bude milovat nejen duševně ,ale i fyzicky :-). Je spousta rozvedených párů. Kdybych byla v tvé situaci odešla bych od něj , nemohla bych s ním žít, ale chtěla bych ho jako kamaráda, pokud jinak vše funguje . Věřím , že v této situaci můžete opravdu vybudovat jiný vztah přátelský, kamarádský v kterém mu můžeš přát , aby byl štastný a podporovat ho na dlouhé cestě . A naopak on by měl podporovat Tebe a přát ti nového partnera a tátu pro své děti. Vůbec si ale neumím představit jak řešit a vysvětlit časem tu tatínkovu proměnu dětem. Teda holka máš to složitý ,ale každopádně mysli na sebe a děti ,potřebuješ pořádný vztah. Nejvíc jsi mě šokovala tím jak se prodával chlapům, přiznám se , že tohle bych v životě neskousla a nenechala ho na sebe už nikdy šáhnout. Každopádně bych zašla někam na konzultaci , poradit se co dál a jak to časem řešit s dětmi. A to jestli si to rozmyslí, si myslím, že je nemožné, už se tak narodil, jen to bohužel potlačoval a doufal, že se to změní.
Míšo, přeji ti hrozně moc síly, zvládneš to , ale bude to hodně moc těžký. Máš tu nás , můžeš kdykoliv napsat , třebas i osobní zprávičku . Vím, že neporadíme ,ale někdy se vykecat je taky fajn. Tak hodně štěstí a pohlaď dětičky , pá Dáša a Filípek

přečetla jsem si tvůj článek i názory holek a myslím, že mají pravdu. Budeš to mít hodně těžké, ale tvůj přítel taky :(. Je teda trouba, promiň, že si s tebou pořizoval děti, protože v dnešní době už by měl opravdu vědět, že tím svoji sexuální orientaci vážně nezmění :( . A vůbec se ti nedivím, že s ním jako se ženou si neumíš žití představit. Byla bych na tom stejně. Ale rozhodně bych doporučovala návštěvu nějakého psychologa, protože tohle se potáhne dlouhou dobu a bude to opravdu zátěž pro všechny, zvlášť pokud budete chtít v budoucnu nějak rozumně fungovat jako rodiče. A nemyslím, že by přítel ještě změnil názor, vypadá to spíš, že už se rozhodl. Věřím, že ho ještě pořád miluješ a podle mě o to víc budeš potřebovat nějakou pomoc, aby ses s tím nějak vyrovnala a rozhodla se, co bude dál. A psycholog ti určitě pomůže alespoň si ujasnit, jaké máte možnosti a co všechno vás čeká, abyste na to byli připraveni. Moc ti držím palce, abys to všechno zvládla a vše dopadlo v rámci možností co nejlépe :€s€:

no tak to je pecka :-( rozhodně bych se to nesnažila udržet ,to by bylo trápení pro všechny . Jestli má tu touhu a chce změnit pohlaví ,nech ho nic s tím neuděláš a že to přejde na to bych nesázela ani omylem , jednou by to stejně ruplo . A když už to má být , ať je to hned . Bude to bolet a bude to boj ,ale časem si zařídíš život podle svých představ a bude zase dobře :-) Máš právo být naštvaná , nebylo to od něj fér ale tahle skupina lidí se snaží být tak moc normální a stejně jim časem dojde ,že na to prostě nemají . Jsou v těle co se jim ani za mák nelíbí a snaží se hrát roli ,kterou jim společnost určila . Dá se to dělat roky ,ale jednou se to prostě zlomí . Přeju hodně sil a ať to brzy překonáš :k: a najdeš si partnera pro sebe a svoje děti .

Clovek takovyhle sceny vidi vetsinou ve filmu a ejhle,tyhle veci se ve skutecnosti deji.Bohuzel tohle je realita a clovek tedy nemuze ocekavat happyend z americkych filmu!
Ja myslim,ze tvoje reakce je uplne normalni.Troufam si rict,ze reakce tvyho partnera je taky normalni.Tezko radit v takovy situci,ktera se nas vetsinou netyka.Myslim,ze tohle bude zalezet ciste jen na vas,jak to nakonec doresite..Mozna by bylo vhodne zajit k nejakymu specialistovi,i kdyz ja osobne moc temhle vecem neverim...zkusit vyhledat lidi,ktery jsou ve stejny situaci jako ty...Nejlepsi reseni z meho pohledu je to,aby jste se rozumne domluvili at uz jako partneri,otec s matkou,kamaradi...v zajmu deti,v zajmu sebe samu.Drzim moc palce...snaz se myslet pozitivne :k:

Ahoj MEnno nevím jestli ti to pomůže ale ted zrovna v posledním dílu zábavného pořadu s Krausem na primě byl taky pán který tím podstoupil.Zkus kouknout a třeba ti to pomůže pochopit tvého přítele. Určitě bych společně navštívila psychologa.Však na to koukni na netu je to díl z 18.3 :odkaz http://www.iprima.cz/showjanakrause/videoarchiv .Je to 38min a 48s . A na toto se nedá zapomenout a nebo si to rozmyslet ,ten člověk jako tvůj přitel je hrozně nešťastny.Prostě se stím narodil.Koukniopravdu na to video hodně ti pomůže.Přeji hodně sil at už se rozhodněš jakkoliv.Já bych vztah ukončila a byla příteli oporou ,dovolila bych mu vídat děti ale samozřejmě začala říct svůj nový život Kristýna+Natálka

Ahoj Meeno, naprosto chápu, že jsi nešťastná a těžko hledáš východisko.
Když napíšu sama za sebe. Asi bych na něj byla naštvaná až na půdu, říkala bych si, proč jsme si pořídili další miminko spolu a tak. No, ale myslím, že časem bych byla určitě ráda, že mám dvě děti a jemu bych odpustila a až by mě přešel všechen vztek, tak to i pochopila. Každopádně bych se s ním rozešla co nejdříve, protože pro mě by to bylo jen samé trápení bez konce a taky bych si asi chtěla najít nový život. Těžké je to potom všechno vysvětlovat dětem, ale ony to také jednou pochopí. Taky je možné, že bych si našla nějakého dobrého psychologa, který mě podpořil a kterému bych se mohla otevřeně vypovídat.
Tobě držím moc palce, ať to brzy vyřešíte a můžeš být zase šťastná...
Lištička Kačka + Matýsek

No tak to je mazec!!! Myslím že ať uděláte co uděláte tak pro někoho to bude vždycky o moc horší :r:
Drž se, máš dvě krásné děti a ty tě moc potřebují!!! :a:

Ahojky Meeno
teda, řešíme tu všelijaké problémy, od malicherných po ty vážné, ale tohle je opravdu jeden z těch, na které není lehké odpovědět.
Je pochopitelné jak se cítíš a já tě i chápu, že jsi ještě neodešla od člověka, kterého miluješ a je to otec tvých dětí.
Pro něj je to možná ještě těžší, ty můžeš odejít, ale on se s tím musí poprat a vyřešit to sám v sobě, ať už to řešení bude jakékoliv. Rozhodně si myslím, že potřebuje podporu okolí, ne kritiku.
Z tvého pohledu to bude taky těžké i když s ním zůstaneš nebo i když odejdeš. Myslím, že on by se měl hlavně rozhodnout, jestli podstoupí operaci nebo ne. Pokud ano, tak chápu, že si neumíš představit žít se ženou a nevím, jestli on by byl v tomto soužití šťastný. Napadá mě to, že když se "rozejdete" tak ty si časem najdeš vhodného partnera a nového taťku pro děti, kterého oni potřebují. A s jejich biologickým otcem byste měli zůstat stále v blízkém přátelském vztahu, aby mohl trávit s dětmi dostatek času, vidět je vyrůstat.
Nevím, je to jen můj pohled na problém jako 3tí osoby. Možná trochu chladný, ale možná řešení.
Drž se holka, bude to chtít hodně statečnosti a trpělivosti.

Uf, tak to je teda "pecka". Vůbec nevím jak bych se zachovala já. Z takové situace nejde vyjít způsobem, aby byli všichni šťastní. Vždycky to někomu strašně ublíží. Jemu ublíží když zůstane mužem (měl by sice tebe a byl tátou pro děti, ale vnitřně by trpěl). A když bude ženou, už nemůže být tvým partnerema a tátou vlastně taky ne. A on je tedy transexuál a ještě je na ženy? Když by z tebou byl ochoten uzavřít to registrované partnerství... Nemyslím si ale, že by to k čemukoliv bylo, abys s ním byla jako se ženou. A taky se to asi nedá, když ho miluješ jako muže. Ach jo.
Je strašně nefér, že si z tebe udělal "zkoušku mužnosti" a pořídil si další dítě. Vždyť to prťátko ho v případě operace ani nebude znát jako tatínka, ale jako druhou "maminku". Děti ale druhého rodiče potřebují. Chtělo by to tuto situaci nějak /ale jak?/ co nejšetrněji vyřešit, aby z toho vaše dětičky nevyšly špatně. Určitě by se s ním měly stýkat, trávit s ním čas, chápat ho dál jako jednoho z rodičů... ale žít společně už podle mě nemůžete. Už tak bude asi dost přítomný ten tlak společnosti. Přece jen jste se dostali do dost nestandartní situace. Přála bych ti, aby se to pro vás všechny vyřešilo co nejlépe! Tuším jak je to všechno pro tebe strašně těžké, ale snaž se držet. Už kvůli dětem!

No je to velice komplikované - když se nad tím zamyslím --- nebylo od něj vůbec fér pouštět se s tebou do druhého dítěte --- Já bych mu nebránila --- ať jde k sexuologovi a pak se uvidí zda je opravdu Transexuál --- za tohle fakt nemůže ,ale za svoje činny jo!!! Tak ať nese důsledky.To že byl jednen čas prostitut - lidé v zoufalství jsou schopni zoufalích činnů a tohle mi nenáleží soudit.

šílený,ale asi odejit no...mam dojem že k tomu stejne dojde...možná si zvyknou deti na noveho tatínka...ufffff ty jo to je fakt složita situace:-(

Vau, tak to je teda šílený, to si nedovedu představit :00: Musí to být hrozný pro oba, pokud o tom věděl, měl ti to dávno říct a ne čekat, že se to změní, to přeci nejde a to by v dnešní době měl vědět, že to není nemoc, která se vyléčí a tím sopíš ne dítětem. Já osobně bych s ním dál zůstat nemohla, asi bych už ani nezkousla tu jeho dřívější "práci", měla bych pořád před očima co kde s kým dělá.
Takže za mě by rada zněla ukončit to, protože i taková operace a i papírová zmena pohlaví, je běh na dlouhou trať, dětem by to jen komplikovalo život a on by stejně jako "žena" tíhnul k chlapům, takže by jste spolu žádný vztah neměli. Vyživovací povinnost mu zůstane, takže když si to tak "zkomplikoval", bude se muset starat ať už jako chlap nebo žena. Věřím, že pro tebe bude těžké se odmilovat, ale opravdu to nemá smysl.

Ahoj,no pro tebe to musí být strašný šok. Pokud je opravdu transexuál nebude váš partnerský život nic moc a to ikdyž si nenechá změnit pohlaví.Navíc je to dlouhodobá záležitost,vetšinou na několik let.Záleží na tom jak se dohodnete,zda ho podpoříš a pak se budete vídat jako příbuzní nebo ho vyškrtneš ze svého života.
Já bych také nedokázala žít v reg.svazku,který ti přítel nabízí,jen dle mého názoru bylo od něj hodně pitomé si pořidit druhé miminko jako potencionální lék na jeho orientaci. :€\€: Tak příroda prostě nefunguje.
Budeš to mít hodně těžké ať tak či tak,držím ti pěstičky ,aby jsi vše zvládla. :k:
Monina

To je zvlášní, šílená situace... Ani si tohle moc neumím představit, jak by to bylo dál... Je to hrozná bezmoc, nejspíš tvůj přítel dřív nebo později operaci podstoupí,jinak bude nešťastný a ty asi nebudeš umět žít se ženou a rozejdete se. Držím palce, ať jste oba brzy spokojení...

to je šílený neumím si to předstvait co bych dělala na tvým místě..nezbude ti než se rozejít nebo to překousnout a bydlet se ženskou :( já si to neumím předsatvit, mám kamaráda kterej se nechal přeoperovat na ženskou,nevěděla jsem to neviděli jsme se dlouho,potkali jsme se až na FB po dlouhý době a jako uplně mi to vyrazilo dech!!! ale je z ní teda kus baby a nejde totálně poznat že to byl chlapale i tak si na to nemůžu furt zvyknout :)

To je mi moc líto. Rozhodně nejsem ani nemám nic společného s transsexuály apod., ale myslím že to myslí dobře. Co jiného může dělat? Nechci se zastávat jeho, ale shodou okolností jsem nedávno viděla Show Jana Krause a tam byl taky přeoperovaný chlap a mluvil otevřeně a šťastně, že už je "ve své kůži" (a dokonce má dceru!). Tito lidé to mají ve společnosti jo těžké - buď vše zatajovat a psychicky trpět, nebo být upřímný ke všem a doufat že jej okolí pochopí a přijme ho takového jaký je. Je mi to moc líto, přála bych vám, aby se vše urovnalo do starých a "klasických" kolejí. Musí to být pro vás oba hodně těžké, zvlášť když máte tak malé dětičky. Moc ráda bych ti chtěla poradit, ale bohužel nevím jak :( Možná společně navštívit nějakého odborníka...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka