S.O.S. Co koupit mamce k 60 nam???

01.03.2011

Holky, prosim, poradte, jsem dost bezradna. Mam za sebou a jeste castecne pred sebou sileneho litani kolem uradu, soudu, rozvodu atd atd, ze jsem UPLNE zapomnela poridit mamce darek, a to vsude rikam, jak jdeme s malym v sobotu na bajecnou oslavu! Hlavne, ze uz vim, jaky hracky s sebou vezmu malymu. Jsem to ale dcera :(
Ted mi prcek onemocnel, takze se do oslavy nedostanu ani na krok, ale mohla byt vyslat nejakou spojku do obchodu ci objednat nejakou bezvadnustku fofrem pres net.

Budu vam vdecna za jakykoliv tip. Mamka je dama, rada se canca, chodi na masaze, lymfy, kosmetiky atd. Je uz v duchodu, manzel domaci pecka a samotnou ji nikam poradne nepusti, myslim na vylet treba, vede celou domacnost a vari , co se do chlapa vejde.
Jenze, copak ji muzu dat k 60 nam robot? To je nutnost ne darek, ze...

Diky predem :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Kocky, ja mam napad! Co ji koupit nejakou poradnou sperkovnici na alespon cast jejich zdobitek? :) :) A do ni ji dat treba nejaky set nausnice, nahrdelnik naramek- bizu. Jen tak jako darek v darku ;)
Neni to blby k 60 nam? Jsem z toho tu uz zpocena, tak uz jsem bez usudku...

Ahoj, tak já jsem kupovala dárek babičce k šedesátinám. Je celoživotní fanynka Karla Gotta, tak jsem ji objednala vstupenku do Gottlandu včetně jízdenky do Prahy a zpět (z Brna) :). Vzala s sebou svého přítele a on pak chudák poslouchal asi půl roku, jak babička byla u Gotta na záchodě, jak sahala na stejnou kliku u dveří atd. atd. Řekla mi, že to byl nejlepší dárek, co kdy dostala. :D :///:

ahoj :a: ,
moje mamka bude mít letos také 60.
Zvažujeme jí zaplatit nějaký pobyt v lázních, wellnes, či koupi šperku či foťáku /ten si přeje/.
Tak hodně štěstí při vybírání! :ooo:

Jen, co jsem vlezla do vany, doslo mi, ze jsem vam sem mela napsat, ze jsem zrovna dnes u mamky zhlidla cely SANON slevovych kuponu snad na vsechno a do konce roku. Uz si nakoupila sama vse, co chtela a jiste bude pokracovat. To mi tak vzalo vitr z plachet, ze jsem ten Slevin atd dnes ani neotverela :(
Ten vylet je uzasny napad nebo cely den v salone, jej to bych si prala ja ;), ale ten jeji chlap ji nikam samotnou nepusti a najit pro oba vhodnou alternativu, tak to vyjde moc draho. A pak jeho ukecat, aby taky jel, je vic nez uuufff. Za 30 let jejich manzelstvi byli spolu jednou na dovolene- no comment.
Potrebuju neco pro ni tak do 3000,- max , a to uz hluboce sahnu do uspor.
Sperky miluje, tak to snad jedine, neznate nejaky sikovny web, prosim? Nemusi to byt drahokamy a kdyz by nebylo zbyti, tak nejaka shick bizu.
A nebo hodinky?

Diky moc za reakce :)

Nevím, jestli ti poradím, moje mamka je pravý opak, nečančá se a je hooodně moc praktická. Takže ona si ten robot k 60ti nám vybrala sama :-) a byla z něja naprosto nadšená, další dárek dostala Presovač na kafe (podotýkám, že ona kafe nepije, takže to švagrovka trochu neodhadla :-). Jinak myslím, že lístky do divadla, wellness víkend, poukaz na masáže, drahá kosmetika, šperk... to vše by mohlo udělat radost.

Ahojky!
Koukni se, na webovky www.skrz.cz nebo na my deals nebo na Slevomat - jsou tam moc hezké poukázky - můžeš si tam koupit voucher téměř na cokoliv. Jsou tam až 50% slevy na lázně, na pobyty, do restaurací, i na věci ... poukázky na masáže atp. Já přes to kupuju docela ráda dárky pro rodinu a zatím nebyl problém - ťukám, abych to nezakřikla :-)
Zkus na to kouknout - třeba něco vybereš. Platit se dá kartou ( to Ti voucher přijde mailem ihned ) nebo převodem - info tam najdeš :-)
Držím pace na výběr, a ať má dárek úspěch - pokud budeš moct, tak pak napiš, co jsi vybrala :-)
Papa V.

AHojda, nevím zda ti nějak poradím, ale napadlo mě, když se ráda čančá, co ji zaplatit(poukaz) celodenní pobyt v nějakém luxusním salónu,aby ji hýčkali - kadeřník,masáže, kosmetika, nehty,...? Nenosí třeba nějaké šperky:-) Co kvalitní parfém? Taky záleží kolik do toho chceš investovat?

Dobrej dotaz,počkám si na odpovědi s tebou,teda jestli se můžu vtírnout :? Tchýně má letos taky šedesát :00: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka