Tak a jdeme na to...

24.01.2011

Ahoj kočeny,

tak jsem byla dnes na kontrole, pravděpodobně je vše ok. V sobotu jsem měla hrozné bolesti a vzápětí ze mne vypadla sraženina s hnisem,fuuj,ale strasne se mi ulevilo. Rikala,ze kdyby to neodeslo,musela bych znovu na vycisteni...tak jsem rada, jinak uz jsme objednani do Podoli na 16.3.,a ve stredu jdu na hematologii,tak mi snad zjisti,proc se to stalo a pak uz bude vse v pohode.

Ted po vsech vysetrenich a po zjisteni bychom radi tehulili uz v lete,co myslite?..ale uvidime...

Mejte se krasneee,pohladte briska,papapapapa

Ahoj,
také nám to bohužel nakonec nedopadlo a v sobotu jsem byla na revizi.. 14 dní už jsem nekrvácela, žádné bolesti.. myslela sem, že už bude vše ok a v pátek mi doktor řekl, že se miminko nevyvíjí a netluče srdíčko.. Ale pravda je, že jsem celou dobu cítila, že něco není v pořádku.. Takže si dokážu představit, co právě prožíváš a je mi to opravdu moc líto..
My počkáme 3 měsíce a pak to zkusíme znovu. Tělo si po tom všem opravdu potřebuje odpočinout, dát se "do kupy". Tak moc doufám, že se tu v létě / na podzim znovu potkáme jako těhulky a tantokrát to klapne. Nejdůležitější je, že nás ti naši chlapi drží.
Jarka

In reply to by m.bartosicka

ahoj, ráda bych si oddychla, ale mám doma 17měsíčního prcka, který mě moc odpočívat nenechá..
A aby toho nebylo málo, čeká nás v pondělí nástup do nemocnice a v úterý operace nesestouplého varlátka.. Je to asi hloupé, ale po tom co jsem přišla o tu fazolku v bříšku se o malého strašně bojím - tím spíš před tou operací.. včera se mi zdál sen, že mi doktor řekl, že jsme přišli o miminko.. já dorazila dom a našla jen prázdnou postýlku.. vzbudila jsem se v slzách a pak 2 hodiny koukala jak prcek spinká..než jsem byla schopná vůbec vlézt z5 do postele.. Asi je to tím, že mě přes den malej zabaví a přivede na jiné myšlenky..ale podvědomí udělá své..

Budu držet palečky a myslet na tebe..neboj všechno bude v pořádku a určitě se to brzy povede...Buď silná:) zvládneš to:)

Ahoj koci, moooc ti drzim palecky, aby uz bylo vsechno v poradku a miminko se vam hned povedlo a za rok uz jsi nam ukazovala jake dela pokroky!!!!! :h:

Neboj na tom že do třetice všeho dobrého něco je já jsem taky dvakrát potratila a to jsme se snažili skoro čtyři roky!Vyšetření jsem také podstoupila a to nám řekli že aby se nám to pivedlo normální cestou nám dávaj jen 1%A abych to donosila tak 20%!Poprvé jsem potratila v září 2006 a to nám říkali že se můžem snažit za půl roku!Po druhé jsem potratila leden 2010 taky tvrdili půl roku ale počkali jsme měsíc a v květnu jsem otěhotněla!Sice taky s problémem krvácení a hematomem tak jsem si dva měsíce poležela brala utrogestan přibrala a to dost ale nakonec za dva týdny mám termín!Tak nezoufej a určitě se to povede držím palce!Pá

ahoj, delší dobu jsem tu nebyla a úplně valím oči nad tvým příspěvkem!!moc mě mrzí, jak to dopadlo..ale vidím, že jsi silná a zvládáš se přes to přenést, což je asi ta nejdůležitější věc, když se člověk dostane do pohody po psychické stránce, je to potom jednodušší..všechno..obdivuji tě, jak to zvládáš, jsi opravdu silná osobnost a s tímhle přístupem vaše cesta k miminku bude jednodušší..přeji hodně zdraví a štěstí na další cestě za miminkem..

Ahoj, jsi statečná holka, líbí se mi tvůj pozitivní přístup, i když už jsi tolik prožila... Jak jsem se dočetla, potkal tě podobný osud jako mě - revize v říjnu, a v listopadu hned po první MS těhu :) Mám hned od začátku Utrogestan, tak se opatrujem, ale jsem trošičku nervozní, nemůžu se dočkat páteční kontroly, až se ujistím, že je vše ok, ale snad by mělo být. Tak ti přeju hodně zdraví, pořádně si odpočiň a načerpej nové síly aspoň ty 3 měsíce, ať následující těhu dopadne co nejlépe!!!

Ahojky, tak hlavně, že nemusíš na druhé vyčistění ;) já bych počkala ty 3 menzes, co doporučují a pak bych se na to vrhla, teda pokud Ti nedoporučí počkat déle...., možná se to teď přihodilo, že jsi otěhotněla brzy po revizi, mě doktorka říkala, že mám opravdu vydržet 3 menzes, že by se mimi nemuselo udržet atd., takže jsme s manželem vydrželi od října do ledna a teď se začínáme snažit. Léto je krásný čas, zajedete si na dovču, hups na to a nejpozději v září budeš hlásit dálnice, jak hrom ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to je super,ja uz potom hematom taky nemela na posledni kontrole, bolesti jsem nemela vubec,jen jsem zakrvacela a preslo to,ale potom uz nebilo srdicko,takze nevim,co se tam mohlo stat...
ale u tebe to bude urco v poradku!!!
VUBEC NEMYSLI na takove veci!!!!!!uzivej si tehu:)

ahojky, to je super, ze mas zase elan:))) drzim pesticky, at vysetreni dobre dopadne,a ty uz mas na vanoce velky brisko:)))))

nevíš, jakou radost jsi mi udělala, že jdeš na to Podolí, pan doktror Ti určitě pomůže!!!!! My jedeme teď v pondělí, tak doufejme, že už budou výsledky lepší než v listopadu!!!!!!!!!!!!!!!! Opatruj se, Miško!!!!!! papa Jana

In reply to by janda

dekujuuu, rekla jsem si o tu imunologii,tak mi doktorka napsala zadanku a hned jsem se objednala ,ale driv nebylo misto...tak drzim pesticky!!!!!

In reply to by m.bartosicka

na první návštěvu jsme čekali 2 měsice!!!! Pak manžel onemocněl tak nás vzali o 14 dní později! Opravu panu doktorovi věřím a pomůže Ti tak, aby jsi v létě mohla se snažit o mimíska..... Díky za Tvoje pěsitčky, budu je moc potřebovat!!! Teď se těch výsledků bojím jak hrom... ale musíme doufat!!!!!! Opatruj se a odpočívej, doufám, že nechodíš ještě do práce!!!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dekuju,zlaticko:)sice mam porad bolesti,jak se mi to tam vsechno stahuje zpatky,ale da se to vydrzet...jen, aby mi na neco prisli a uz se to vyresilo a mohli mit uz v pohode mimiska...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo,toho se bojim,ze to bylo jen nespravne nacasovane a proste nahoda....jo,ted se me ptal milacek,jakou mam velikost prstenu,tak nejak ocekavam,ze me pozada o ruku:)tak uvidime....
snazim se na to nemyslet a planovat si ted ruzne veci s milackem a pak to prijde,uz v poradku,doufam:)

In reply to by m.bartosicka

Ahojky tak to mám velkou radost že ti je lépe pořád jsem na tebe myslela jak to zvládáš! to je supr že se budete snažit za chvíli nam napíšeš že máš dálnice jak hrom a čekáš mimíska! tak držím pěsti at máte štěstí! Drž se pa pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka