Tření, žmoulání a sahaní na oška..

26.07.2010

Ahoj holky :a: , mam takovy dotazek..predne tedy napisi ze vzhledem k tomu ze je mi to divne tak dnes stejne budu pro jistotu volat :*8*: ale rada zjistim jak to mate vy. Klarce bude za tyden 5mesicu a posledni dobou si porad zmoula, tre nebo macka oska, obe! Neplace mi u toho ani neni nijak "jina", neklidna nebo tak :€}€: max. se mi ted v noci zacala budit ale dame :q: a spinka dal jako by se nemetlo..Delaji to vase mimca taky? Je to tim ze by zjistila ze ma ouska?? :? Mam docela strach ze zanetu tak by me zajimalo jestli vase miminka vubec vi ze nejake ouska taky dostali do nadilky?? :€): Mejte se moooooc fajn!! Ja jsem ted stastna jako blecha - pocasi podle meho gusta :rain: :qu:

Ahoj nas Krystof si taky tre a zmoula ouska, dela to kdyz je unaveny, pred spanim, kdyby to byl zanet, tak ma horecky a place a v noci nespi a kdybys ji sahla za ouska tak by ji to bolelo.... ;)

Ahoj Luci, tak my vůbec ještě nevíme, že ouška máme :s: Vlastně ani nohy moc neobjeuje. U přebalování je má přímo před očima, tak to jo, ale jinak ne...Máme oooobrovský břuch, tak tej jí tam překáží :s: Už jsme za váma pozadu víc než 14 dní :€m:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jee ahoj Simi Davidku :-) No ja se docela "bojim" toho ze uz nam tam vazne brzy neco vyrasi :-( hodne veci tomu nasvedcuje, obcas kouse hracku a z niceho nic je videt jak ji to zaboli a zacne natahovat..tak jsem zvedava, ale vzhledem k tomu ze manzovi narostl prvni zub v 5mes. tak bych se ani nedivila...a co Davidek, jak se ma? Uz se chysta na lezeni? Nasa Klarus uz "uleze" o dve zruckovani, ale zatim s hlavickou zarytou, pac zvednout ji a jeste zkoordinovat ruce a nohy to uz je asi moc :-D

Luci, od jiných mamin jsem četla, že jejim dětem, VŽDY když jim rostly zuby, tak si tahaly a třely ouška. Takže třeba už budete mít zoubečky :)

Tak Neli si žmoulá nos,očička,když je unavená - uši si nežmoulá.V noci se mi budí normálně - dřív dvakrát za noc - teď začala i 3krát - jednou stačí dát jen dudu a to ostatní odkojíme v noci.Taky jsem z počasí nadšená. :rain: :C]]:

Kdyby měla zánět oušek,tak ti strašně pláče a má horečku,miminka to dělají když jsou unavené,ten muj si zase tře očka.Monina

Emi byl ted rok a od dvou mesicu to taky dela....pokazde co je unavena....:-), nekdo holt mne ocicka jinej ouska:-)

už jsem ti chtěla psát, jestli žijete :) Tak u nás se teda o ouškách ještě neví, občas o něj zavadí,ale to je tak všechno :D preferujeme nožičky a ručičky :s:

In reply to by Beru

Beru caaaaaaau!!! No nas Ti uz rucicky vubec nezajimaji, cely dny cekame az se sunda plina a sup nohy uz ma v pusine :s: No a ty oska me prave docela prekvapily, ale snad to bude fakt jen tak unava pac si u toho vetsinou mne i ocka...a co cvico - jeste cvicite?

In reply to by Lucik P.

no, měli by jsme,ale jsme na dovče, tak jsme se na to vyprdli. Moje dr to prý tiše schvaluje :)nic se nemá přehánět. My jsme taky nejraději bez plenky a nohy si do pusy taky strkáme,ale úplně se nám to ještě nepovedlo :s:

In reply to by Beru

tak to brzo prijde, nam to ze zacatku taky neslo a ted uz si tam s prehledem svihne vsechny prsty :-D A musime se teda pochlubit, fakt uz mame tendence lezt - je to fakt prca pozorovat jak se snazi..

tak našemu Kubíkovi je 7 měsíců a zhruba tak od toho 5tého to dělá taky...... Hlavně, když je ospinkanej, nejdřív si mne očičko a sjede na ouško a to si žmoulá, mačká...... ale byli jsme u dr, koukla tam a je to v pořádku.....ouška čistý a bez zánětu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka