Bazének na balkonu...

28.06.2010

Ahojky,chtěla jsem se zeptat,jestli vy které bydlíte v paneláku dávate dětem na balkon bazének?? Mě jde o to,že s holkama na koupák sama nemůžu,starší 4-letá dcerunka je divoška,samotnou ji do vody nepustím a malinká zase do bazénu nesmí,má téměř 4 měsíce a samotnou ji taky nenechám,manže je většinu času v zahraničí a když půjdu s kamarádkou,sama bude mít co dělat se svým malým,natož jestě aby hlídala tu moji,tak mě napadlo,že by ji dala bazének na balkon (bydlíme v přízemí-tudíž by nikomu nemělo vadit že třeba bude cákat..dolů to poteče na trávu). Jak to příp.řešíte vy? Tedy jestli se tu někdo s podobným dilema najde! Papa a díky za vaše názory!

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, nějak nemůžu přijít na důvod, proč bys na balkón bazének dát nemohla? mi u bytu balkón nemáme, ale máme společný balkon pro 8bytů (chodba pro 8bytů je oddělena od společné chodby). I když je balkón společný,tak tam bazének mám. Bydlíme v 1.patře. KOlem zábradlí dávám deku-aby na nás nebylo z ulice vidět. Dětičky se vněm rachtaj a pěkně se vydováděj...
klidně bazének dej :a:

In reply to by JaMiOn

Ahojky..jen jsem chtěla vědět jestli i vy ostatní dávate bazének,i třeba pokud jste ve vyšších patrech,byla jsem prostě zvědavá..naštěstí deku nepotřebuju,máme ten no jak to popsat betonový okolo.. :? prostě nemáme klasický zábradlí,ale beton v kuse,jen od země je kousek oddělený...ach jo..já než se vykváknu :C]]:

Zrovna včera se Robíno cákal na balkoně a jak byl šťastnej, i loni měl bazének na balkoně. I my jako děti jsme se vždycky cachtali na balkoně, takže směle do toho! :one: My teda bydlíme v pátém patře, takže stékající vodu jsem vyřešila ručníkem kolem bazénku, z deky udělám sluneční clonu a je to. :)

Díky všem..!!! :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: a na to video se ráda podívám! Zítra bazének vyzkoušíme,ten náš balkon,i když někteří tady tomu říkají taky lodžie je dost prostorný,tak snad se nám tam vleze a malá se může čachtat!!!

In reply to by miuinka

Říkat tomu mohou jak chtějí - lodžie je zapuštěná jakoby v budově, tudíž ze 3 stran krytá ... balkon je vystrčený před budovu :///: .. to jen pro upřesnění. Tak pěkné pocákáníčko :///:

Ahoj, bydlíme v 1.patře a máme docela velkou lodžii, takže bazének máme, Dala jsem pod něj pěnová puzzle, aby to měla měkčí, kdyby jí to náhodou podklouzlo a upadla .... a je maximálně spokojená. Zrovna za chvilku budu vkládat video :!k:

My taky davame...v tech vedrech je v tom malej porad...akorat kdyz ho vyprazdnujem, tak to tece primo na schody od podzemni garaze....ale stejne moc nikdo nepouziva ty schody, takze pohoda...paa

My máme 1+1 a balkon máme v mezipatře.....pod balkonem přímo zadní vchod a taky ho tam dáváme :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka