40+0....a pořád nic :-(

31.03.2010

Ahojda babulky a milí deníčku :a:
dneska máme s Terezkou termín a pořád se nic neděje :§) už jsem fakt zoufalá. každý večer chodím spár s tím že tuto noc se snad něco začne dít a každé ráno vstávám s tím že NIC.
V pondělí jsme měli pořád stejný nález- čípek na 2,5 cm a na prst prostupné.
Jsem si naivně myslela, že na Velikonoce budeme mít maličkou doma a ono asi prdlačky :(
Prvního klučíka jsem přenášela 10 dní a nakonec vyvolavák, ted to bude asi stejnéé.
Klidně vyvolavák přežiju, ale to čekaní je děsné, ještě můžu 10 dní chodit s pupíkem a nejspíš budu protože ta naše lumpačka prostě ven nechce.
achjooo holky kolik je tady ještě Březnátek 2010 :#o:

už je to 3 měsíce a bohužel mi nedorazila už druhá MS,takže příští týden jedu na vyvolaní,jestli se to nerozběhne.Pak počkat až do července,dr.na mě mrkne a řekne,jestli už na to můžem vlítnout.Nasadí kortikoidy,Anopyrin a my budeme doufat,že už na žádnou revizi nebudu muset.A ty sebou hoď,chci vědět,jaký byl porod.

Ahoj Zdeni,
i já se hlásím, že jsme stále :€O: malej si z toho dělá nějak mamahotel :)
my měli termín včera a dnes jediná změna je, že mi častěji tvrdne břicho, jinak fakt nikde nic...možná mi odteklo trochu hlenové zátky, ale jen maličko...já si jen přeju, aby vylezl brzo a nemuseli jsme na vyvolávačku, já se toho bojím,no...a jak říkáš, to čekání, to je nejhorší, to už člověk ani pomalu nedokáže myslet na nic jiného.. :€\€:

In reply to by marcy

Marcy ahoj :a:
mamahotel to je dobrý :€): nechce se jim nechce lumpíkům. Mě taky dneska pobolívá nějak víc břicho, ale už jsem si zvykla z toho nic nevyvozovat...radči..potom je to o to větší zklamaní když to přejde. :^O^:
Mě právě udivuje, že ani zátka potvora nikde :jawdrop: kdyby mi aspon zátka odešla tak si řeknu super, něco se děje, ale takhle to je na palici.
Já už bych i tu vyvolávačku snesla Marcy, stejně na ní skončíme..ale možná malá překvapí a vyleze sama.
Jsem zvědavá co zítra, třeba se něc pohlo.
Davájí nám zabrat ty naši mimískové a to ještě nejsou na světe :s:
Musíme věřit holky, že to příjde brzy. :$$:

A nechces si to na tech deset dni vymenit, s pupkem se sice spalo blbe ale spat se dalo :-D Ne vazne Zdeni, drzim moc pesticky at je to co nejdriv, holt musis pochopit ze ta tvoje kocenka chce byt krasna tak ji to holt dele trva.. Vydrz berusko vydrz!! :h:

In reply to by Lucik P.

Lucíku bobku já jsem četla vaše trápeničko s kojením a spinkáním, ale to přejde ;) .Bohužel jsem tohle ještě nezažila tak víc neporadím, ale máte krásnou kočenku co víc si přát, jenom se asi pořádně jednou vyspat co ...to zase věřím že musí být na kebuli ://: ale ona Vám to Klárinka potom vynahradí. :)
Já chápu ,že je to holka že musí být krásná, ale víš jak to je čeho je moc toho je přílíž, nic se nemá přehánět :D Snad už ji to nebude dlouho trvat ;) jááá už to cí mít za sebou :$$:

Zdeni,posílám kytičku :k: ... a držím palečky ať se Terinka umoudří a netrápí už maminečku.Já první přenášela 4 dny a druhé 5 dní - takže tě chápu.Je to opruz. :(

In reply to by Lyret

Terísku děkujííí za kytí, Terinka se asi jen tak neumoudří , i když ono to může být s hodiny na hodinu, že co já vím. U vícerodiček to může být rychle.
Já prvního právě 10 dní :jawdrop: to bylo něco, pořád budem čekat, budem čekat a nakonec stejně vyvolavák. :n: Ted ten vyvolávák snesu ale to čekaní je na nervy. :(
Tak děkujem.. :k:

tady taky, termín máme taky dneska, ale našemu lumpíkovi se ven ale vůbec nechce....taky jsem si malovala, že budeme na velikonoce doma a ono prdlajs, na velikonoce budu na 100% strašit ještě s pupkem. V úterý máme kontrolu, pokud se malý do té doby nevyklube, tak se budem domlouvat na vyvolání :a:

In reply to by RendulkaR

takýýýý :jawdrop: to je mazec..nikomu se nechce ven :D já jdu zítra do porodky tak jsem zvědavá.
Ale moc růžově si to nemaluju, dr. říkala že budou čekat 10 dní, pokud bude s malou všechno v pořádku.
Taky to vidím spíš na vyvolaní ;)
Na Velikonoce budu určo ještě :€O: a po Velikonocích mi to asi vyvolají ,,,achjooo..už aby to bylo.

Jsem zvědavá kolik z nás nakonec porodí do Velikonoc :€):

jsem ráda,že tě tady vidím.Letí to jak blázen,vždyť ty už budeš rodit.Se máš!O holkách se říká,že jim to trvá dýl,protože se strojí.

In reply to by lena

Ahoj Lenííí :a: ;) už jsem Tě tady pěkně dlouho neviděla, jak se daří???
JOJO sletělo to hrozně :( ted už jenom porodit :girl:
jenom kdyby se malé chtělo :(

Tady se jedno hlásí !!! Podle přesnýho výpočtu podle poslední UZ by ten termín měl být dnes, ale nevím nevím. Včera mi dělala Hamiltona, před chvílí mi odešla velká zátka, ale jinak nic. taky jsem chtěla být na Velikonoce s prckem doma, ale zatím to vypadá, že doma sice budu, ale pořád s pupkem. Třeba se nám to ještě rozjede.
Tý vyvolávačce by ses ráda vyhnula vid? Hodnoty máme stejné, čípek je sice pro prst prostupný, ale má pořád 2cm, CS 5. No tak uvidíme, každopádně máme poslední den březňátek a pak už bychom patřily mezi dubínky :)

In reply to by Slunko

Kači my máme stejný termínek :D akorát že mě ani ta hlenová zátka neodešla :( niiiiiiiiiiic prostě nic.
Jenom mám bolestivé poslíky a tím to končí. I když jsem měla někdy v průběhu těhu čípek 4,8 cm a ted je na 2,5 cm ale pořád je ho na porod hodně. Nejlépe když je úplně vstřebaný.CS mám už od začátku těhu 3.... :s: no musím se smát, já nechápu že ti moji špunti se ven nehrnou. Ani Marta před 5 lety ani malá ted.
U tebe bych i věřila že se to rozjede, přece jenom aspon zátku nemáš,přála bych ti to Kači, ale já si tady ještě asi ztvrdnu :jawdrop:
Tak si budem držet palušky , at to máme brzo za sebou :)

In reply to by Zdenka26

No ale termín máme "teprve" dneska, přála bych nám všem, abychom na žádný vyvolávačky vůbec nemusely. A ty bolestivé poslíky zase neznám já, tak to si nevybereš :). Může to nastat jak u mě, tak u tebe stejně tak :). Nezbývá nám než si držet palce a ty poslední dny se na to tak neupínat, i když je vždycky smutné se probudit a mít toho břucha a ne mazlíčka vedle sebe :)

In reply to by Slunko

kééž bychom nemusely Kači, jsem zvědavá kolik z nás nakonec půjde na vyvolaní, i když bych to nepřála nikomu z nás :(
Tak já dneska poslíkuju skoro pořád...a stejně na prdlačky, tak to už ani neřeším.
Hold musíme vydržet...i když mám skoro každý den telefon, jestli UŽ a to na psychice taky moc nepřidá :^O^:
pořád opakuju až něco bude zavolám a stejně jim to nedá a za 2 dny volají znova... :n:

In reply to by Zdenka26

já dneska taky poslíčkuju od rána - bolí podbřišek a co to měřím asi od dvanácti tak je to po 5-7 minutách, ale stejně si myslím, že jsou to fakt jen poslíčci, uvidím, neočekávám od toho nic :).
ty telefony a sms mně taky vytáčí, ale musíme to brát tak, že mají starost a těší se, ale já už jsem taky trochu byla nepříjemná na mamku, protože ta to hrozně prožívá a já se snažím být v klidu, nebýt nervozní a ona mi nepřidává, tak jsem už musela zasáhnout, ale mám výčitky, prostě mají starost a tak to musíme brát.

In reply to by Slunko

jojo mě pořád volá babička :D ale už mi brečela do telefonu, jako co semnou je, že už slyšela že jsem v porodnici že mám kontrakce.....to jsem fakt byla vytočená...zvládla jsem to jednou tak podruhé to taky zvládnem. Ale fakt už mi z toho hrabe, já se snažím být v klidu, protože se porodu docela bojím, ale na druhou stranu to chci mít za sebou a takové telefony mi moc nepřidají.
Ale chápu, že mají starosti to joo, ale zase ví že budou první kdo se dozví že už je malá na světě.A přesto volajíí nebo píšou ob den.

In reply to by Zdenka26

jj, tak ty věčný smsky mě už taky dost odrovnaly, nejhorší to bylo včera, když jsme měli termín, to i tchýně volala (a to normálně mě nevolá!) a milion sms od různých lidí...to mě fakt dost dostalo a hodilo do takové skeptické nepohody... :(
já jdu zítra taky na kontrolu do porodnice, tak uvidím, s jakou zase přijdeme ...držte se děvčata :k:

Ahoj Zdeničko,zrovna dneska ráno jsem na tebe myslela a říkala si,jestli už třeba nerodíš a jak tak koukám,tak pořád nic :-( Ale neboj,ber to s nadhledem,vždyť víš,že nejpozději za 10 dní budeš mít Terezku u sebe ;) A co ty víš,třeba tě překvapí a budeš mít aprílové miminko :girl: Držím pěstičky,ať už to máš co nejdříve za sebou a moc se těším na fotečky Terinky :c:

In reply to by bsimonka

Ahojí Simonko :a: ;) pořád pořád :§) už mám nervy na dranc :D kdybych aspon neměla pořád stejný nález už asi měsíc, jenom se mi o 0.5 cm zkrátil čípek, ale co to je :jawdrop: ...nebo kdyby nečekali a vyvolali mi porod dřív :( ale to asi nehrozí.Zítra jdu do porodky tak jsem zvědavá.Děkuji Simi, potom pošlu fotečky, snad už to bude brzo. :k:
Pozdravuj od nás Ondráška :h: papa ;)

In reply to by Zdenka26

Zdeničko to ti věřím,že už máš nervy na dranc,přenášení musí být hrozné,člověk s napětím čeká a ono pořád nic,co :-( Já jsem tak ráda,že jsem rodila týden před termínem. Tohle by bylo ai nad moje síly,ale neboj,jednou to přijde a Terka bude muset ven :-) Přeji,ať to je opravdu co nejdříve :k: Posíláme s Ondráškem pohlazení na bříško :h:

In reply to by bsimonka

Simonko, kdybych už jednou nepřenášela tak bych i věřila, že se to rozjede samo, ale takhle spíš věřím, že budem muset na vyvolaní.A to čakání ani nemluvím, oni doktoři mají čas, když se miminku daří dobře ale co my maminy...no nic do 10 dnů bude muset ven, at chce nebo néé :||):
děkujem Simi :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka