!!!Manžel!!!

30.11.2009

Ahojky,musím se vypsat.Drahé polovičce jsem řekla,že bude mít dneska studenou večeři.No to jsem si dovolila.Prý už zase.Měl jí naposled minulou sředu.Já myslela,že mne klepne.Prý,že to vaření flákám.

Kazdy ma sve mouchy! ale ten muj teda uklidi nez prijdu z prace, vytre, vysaje, uvari ( a to vari vyborne) . ja sem zvykla varit kazdy den teple jidlo a to on ani nechce, ma rad i studenou veceri :)
ale neboj je to jen chlap :)

:s: To já svému řekla, že by měl jíst ovoce a on, že když mu to každý den nakrájím na talířek, že to sní.

zháčkanec jeden - můj si od 6. do 18.tt vařil sám nejen všednodenní večeře, ale i víkendové obědy ;)

chlap.V klidu to přejdi.ať si zvyká,až budete tři tak to bude to samé.Nebudeš 24.hodin stát u plotny.Tak ať uvaří někdy on,ne?

:n: Tohle nechápu....holt každý si asi musíme v životě najít toho správnýho přesně pro sebe, protože s tvým už bysme spolu určitě nebyli :ww:. Já vařím málo, ale když už uvařím, ať je to jakýkoli jídlo, vždycky mi chlap poděkuje a pochválí, popřípadě pokonejší, když se mi to nepovede. Je vděčnej i za chleba s pomazánkou, zrovna včera mě tu vynášel do nebe za pomazánku z tuňáka. Uklízíme spolu, nákup dělá velkej jednou týdně manžel, občas něco malýho v týdnu pokoupí ten, kdo má zrovna čas nebo potřebu vypadnout na chvíli od malýho. Hlídá pravidelně jak přijde z práce, koupe manžel, večer uspává...No tak ten můj by si teda zasloužil taky svatozář :-)))

Ahojky neboj nejsi v tom sama,já jsem taky lemra první třídy podle mého manžela si tu mateřskou pěkně užívám,už nedomýšlí že v noci i 5 krát vstávám k malé že jí pořád nosím když je nemocná že musím vařit,prát žehlit atd....áááále on chodí do práce přeci,včera mi nadal jak svini do koryta že jsem s ním nešla balit věci( stěhujeme se) když malé měla v 7 ráno 38 teplotku,....no jsou to fak divná plemena ti chlapi...nejhorší je to vždycky obrečím :§) já a od něho se omluvy nedočkám,a když malou nechám jeden den v roce jemu na hlídání tak má problém jí i ohřát skleničku z jídlem,prý to není jen tak...mě to bude vyprávět kokoti....
drž se :a: :)

já když to tady čtu, tak by můj manžel zasloužil nejméně svatozář :#~: Jsme spolu přes 5 let, z toho 2 roky manželé a celou dobu mi pořád pomáhá s čím potřebuji (i když toho po něm moc nechci), a aby se ohradil (bez legrace) nad večeří či zda-li je nebo není uklizeno, vyžehlebo... apod., tak to se nám opravdu nikdy nestalo. Ach jo - chlapi jedni blázniví - co si to ti "páni tvorstva" myslí sakra, že Vás budou holky takhle buzerovat, kór když jste těhule a ne vždy Vám je do skoku nebo máte celý den pod nohoma malé rarášky... :)

Tak mu rekni, ze po narozeni mimi bude hur, nech si vazi co ma.
Ja kdyz chodila do prace, mneli jsme porad studene vecere, ted jak jsem na PN, ma manzel luxus, protoze si varim obed, takze ma teple jidlo na obed v praci a vecer i doma.

Tak to tě upřímně lituji.Mě by to muž neřekl ... jen se zeptá co je k jídlu a buď mu řeknu,že ho má v mikrovlnce(jako dnes-má špagety co sme měli s malou k obědu) a nebo že jí má v ledničce. :) A úklid,to mě spíš říká,že pořád jen uklízím-a přijde dom a řekne,jé tady to voní.V tomhle je zlato,ale samozřejmně má jiné mouchy ostatně jako každý chlap,že. ;)

on je teda taky chorobně pořádnej ale když ho nechám s emčou osamotě a ještě se zmínim o tom že by jako třeba přes víkend mohl vyluxovat jdou mu packy dozadu a chytá mdloby
nejlepší je šoková terapie typu myslíš si že jee to prdel jo tak tumáš a čau jedu k mamince a bez dětí

Uprimnou soustrast,ti chlapi!!!!Muj prvni byl takovyhle rejpal,a to jsem pritom hospodynka kazdym coulem a porad mu neco vadilo....rozesli sme se ted mam zlaticko co by porad jen michana vejce :00: :s: :s: :s: ,ale ja mu rada navarim :dance: Drzim palce pevne nervy chlapy jsou holt fakt jiny zivocichove :///:

ahoj, vítej do klubu. Já jsem si ještě většinou vyslechla že když nejsem schopná uvařit, tak jak se chci starat o 2 děti (to jsme zrovna uvažovali o druhém mimču). Potom byl tak vytočenej, že hned začal rejdit po bytě a hledat nedostatky. A hned z ložnice. Máš nevyžehlené prádlo, co jsi celej den dělala? proč neni utřenej prach? a mohla bych pokračovat. Tyhle výstupy má jednou za 2měsíce a fakt to stojí zato. Připadám mi jako cvok. Akorát že je to často nepříjemné a mě to dovedlo až k pláči. Přitom člověk se tak snaží. Nebo stačilo že jsem na celý den jela s malym a kamarádkou na výlet a nestihla doma to co normálně-no to bylo keců..opravdu hrůza..tak jsem mu řekla, že doma na prdeli sedět nebudu a nebudu skákat jak on píská. Pokud mu to nevyhovuje tak ať podá žádost o rozvod. Tohle ho vždycky probere a pak se omlouvá :s: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka