Autosedačka

16.11.2009

Ahojky,
mám prosbu, nehledala jste některá testy bezpečnosti autosedaček apod. Potřebujeme koupit další autosedačku po vajíčku, malej se do něj už nevejde a vůbec nevím jakou. Koukala jsem na nějaký testy, ale spíš z toho vyplynulo, že každej výrobce upřednostňuje tu svou - takže klasika.. Děkuju moc za Vaše rady a tipy :-) :k: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

:k: :a: Tak jsme byli dnes v obchodě a máme zamluvenou Babypoint Zenith Music ..neznáte ji někdo? vypadala dobře a paní řikala, že se dost prodává..tak snad bude OK a bude nám vyhovovat.. Jestli ji někdo máte, písněte prosím jak jste s ní spokojení .. Děkuju

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Myslím že je šedočervená ...Tak já nevím, snad bude dobrá. Asi v tom hledám moc vědu..

Ahojky, nás právě dnes vezla švagrová, ona má 3,5 letého chlapečka a nám je půl roku 8 kg. Za minutku přehodila pásy o řadu níž, zapolohovala do polosedu a Matýsek seděl jak starosta. Má Maxi-cosi. Takže nám sedla, i když nemáme ještě těch 9 kg. Pásy auta se připevnili na několika místech pákou, takže seděla jako přibitá. Taky potah za těch několik let stokrát prala a nic mu nebylo. Koupila to jako loňský model za 2800,- :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Super, mrknu na ní hned na netu. Jen je mi divný, že sem Babypoint všeobecně..nenašla vůbec v žádných testech :-( A to sem koukala na víc stránek :-( Tak nevím no..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no vypadá dobře, cena taky super. Tak uvidíme. Dnes se na ně jedu podívat, tak snad mi v obchodě taky kapku poraděj ..

no tak já se v tom zrovna plácám a je toho tolik, že taky nevím kterou. Navíc když se kouknu podle výsledků testů, tak mezi nejlepšíma jsou autosedačky Römer Babysafe Plusa a Römer Safety Plus TT a Cybex. Bohužel, ale tolik penízků se mi do toho nechce dávat, takže koukám po levnější variantě - já bych chtěla koupit nějakou do 3000,- Kč.
Četla jsem, že je určitě lepší koupit menší kategorii jako je 9-18 kg než 9-36 kg - protože prej ty menší kategorie jsou víc uzpůsobený tělíčku mimísků.
No fakt nevím nevím, už jich mám cca 5 v hledáčku - a nevím podle čeho se rozmyslet kterou.
Za kolik peněz ty budeš kupovat?

In reply to by brandik

právě, je jich tak hrozně moc :-(. Taky mám představu tak kolem těch 3 tisíc, 6 a více tisíc se mi zdá fakt moc, i když zas na druhou stranu se jedná o zdraví našich dětí že jo.. :-) Takže je to fakt těžký no. Můžu se zeptat jakých pět máš vyhlídnutých?

In reply to by brandik

Ten prostřední odkaz mi nejde otevřít, ale z těch co máš vybráno se mi nejvíc líbí ta Babypoint a nebo ta druhá. Jenže co jsem koukala na ty testy, tak Babypoint nikde nebyl ..tak nevím no..

nedávno jsme malýmu taky kupovali větší, kategorii 9-18 kg, koupili jsme Römer King Plus Highline, je sice dražší, ale určitě se to vyplatí. testy najdeš např. zde http://www.babystyle.cz/clanky/nove-testy-autosedacek. Nedávno jsme tu četla článek od jedný holčiny, která autosedačky prodávala a ta doporučovala po vajíčku ty 9-18 místo 9-36, protože ty prvně jmenované jsou prý pro ty děti lépe pasující, oni vydrží tak do 2,5 let třeba a pak už většinou to dítě může mít i podsedák. papa

In reply to by Bubišta

No o tý slyším samou chválu, ale je z těch dražších no. Uvidíme kolik bude mamka ochotna přispět - chtěj ji malýmu koupit k Vánocům. Možná bych si něco připlatila abysme koupili tu lepší. Ještě uvidíme. Asi bych šla do tý kategorie 9 - 18 ..taky sem slyšela, že je to lepší ..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky