vybavení do kočárku

31.10.2009

Ahoj holky, dnes jsem tu prvně a hned s jedním praktickým dotazem. Postupně nakupuji výbavičku a zajímalo by mě, co je třeba koupit do kočárku. Fusak na zimu již mám, objednala jsem i speciální deku - kupujete i nějakou podložku pod mimčo a co peřinku nebo polštářek a v jaké velikosti?
Díky za rady, Káča

Kliknutím vložíte smajlíky:

mit mimi na zimu tak doporucuji kvalitni fusak,na jaro spanelskou deku,perinky a polstarek to je takovy prezitek,to bych nekoupila je to k nicemu,podlozka byva soucasti lepsich kocarku,nevim co budes mit za kocar.

ahoj,
my máme objednaný kočárek-korbičku s matrací a nánožníkem, takže jsme přiobjednali zimní fusak (jde i do autosedačky) a pak už jenom deku, nic speciálního, je to taková prostě larisa. Polštářek se nemá používat, takže ten ani neplánuju, navíc má ten fusak takový jako opěrky na hlavičku z boku. Takže myslím, že ti stačí už jenom hračka :)

ahoj, malá se narodila v červnu a tak jsem koupila peřinku. Až do včera jsem sní venku jezdila-dnes jsem vyndala fusak. Ty budeš mít mimčo v zimě tak peřinku dle mého nevyužiješ. Využiješ fusak, kombinézu a deku. Polštářek ne-jedině takovej jako polštářek-kvůli páteři miminka. Podložku jsem nekupovala-vše bylo součástí kočárku

ahoj, já kupovala peřinku a polstářek a je to uplně k ničemu. deka poslouží mnohem líp (dá se složit a můžeš do ní dítko zabubat). takže podle mého názoru peřinka s polštářkem do kočárku jsou vyhozený peníze. podložku jsem žádnou nepoužívala, nejdřív jsem měla kluka v zavince a když už byl "jen tak" a měla jsem pocit, že by se mohl prokadit, tak jsem pod něj dávala látkovou plínu.

já měla malou v prosinci a v kočárku jsm měla fusak a,deku a nánožník jinak nic víc.Pod hlavičku jsem dávala plínku.Na jaře jsem vyndala fusak a dala jsem tam dečku.

Ahojky, tak já na zimu mám fusáček ale teď čekám druhé miminko a to bude na léto a budu si do kočárku kupovat prostěradlo a rychlo-zavinovačku. Pak kdyby bylo potřeba ho přikreji jen dekou. Tady je stránka na moc hezké věcičky, sice dražší ale fakt super. Jo a ještě jsem si na léto do sporťáčku pořídila takovou vložku, kterou když je od rohlíku nebo tak :) hodím do pračky a nemusím čistit celý kočárek :) pa pa http://www.aesthetic.cz/

Tak ja do kocarku dam jenom takovou fleecovou deku na to fusak a pak mam takvou soupravicku do kocarku,ktera se prodava jenom v jedne velikosti,ale za to spoustu barev...je to polstarek a decka.

In reply to by Kakuka

Díky za radu...a ta decka s polstarkem se kupuje i s povlecenim nebo se to da vyprat a povlikat se to nemusi? Narazila jsem na nejake setiky na Aukru a prodava se to bez povleceni, tak nevim , jestli je treba to dokoupit nebo je to pratelne

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky