Podprsenka?

17.09.2009

Holky, mám takový dotaz, možná hloupý. Zítra jdem s přítelem večer ven, malýho hlídá mamča. Chtěla bych si vzít jinou podprsenku než kojící. Je to push-upka s kosticí. Trošku mi teď tlačí, jak mám nalitý prsa a jak jsem si zvykla na látkový kojicí. Nemůže mi ta těsná podprsenka negativně působit na laktaci? Někde jsem to slyšela, ale nevím, jestli je to pravda????

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak snad se za 1 večer nic nestane. vezmu si jí , ať mám větší prsa ve výstřihu a trochu to odpoutá pozornost od tý pneumatiky na břiše :s:

Talk u těch kostit jde o to, že se ti před nimi může městnat mléko, ale spousta holek nosí normálně s kosticemi, já si ji taky občas vezmu.

Já kojící měla jen v porodnici a chvilku doma. Jinak už asi 7 měsíc normálně nosím s kosticí jako v těhu a předtěhu, pushupku nee, bo nemám, co by mi padla a není čas chodit po obchodech a vybírat, bo mě sedí tak jedna z tisíce...

No já myslým že ne,Já tedy kojila u prvního pul roku a nosila jsem ven normální podprdy kojící jsem měla jen na doma.tak,že si ji klido vem a pěkně si to užij ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka