chlupaté bříško :)

19.05.2009

ahoj holky, dneska jsem si všimla, že se mi pěkně chlupatí bříško.... :s: měla jste to některá taky?? to je mazec :s:

Normálně mě dostáváš,zrovna včera jsme tohle řešili :o))) hele abysme nebyly jak opice,než půjdeme rodit

Ahoj, já jsem teď 33+2 a místo pigmentové čáry uprostřed břicha ji mám chloupkovou :-) Dole pod pupíkem jsou černější, směrem nahoru světlají...a jestli to platí o holčičkách, nevím, protože mi čekáme kluka :-)

Tak na tom chlupacení asi fakt něco bude, páč když se čeká holčička, tak se to prý stává a někdy je to prý i pravidlem. :00: No a u nás začaly chloupky růst taky někdy kolem 15tt a čekáme holčičku. :girl: :qu: Tak uvidíš, schválně, pak dej vědět, co čekáš, ju? :h: :k: Měj se a holení zdar! :s: :s: :s: :a:

Ahojky, když jsem byla těhotná, tak se mi taky strašně chlupatilo bříško. Tak jsem se pak dočetla, že to dělá, když čekáš holčičku. No, samozřejmě jsem tomu nevěřila a byla jsem si jistá, že čekáme chlapečka. No a narodila se nám Anička :!k: Tak možná na tom něco bude. No, ale teď jsou Aničce 4 měsíce a chloupky už jsou pryč. Tak neboj, zmizí.

jo jo..nedávno tady k tomu probíhala diskuze...v létě stejně ukazovat bříško sluníčku nemůžeme, tak to nevadí...po porodu se to snad zase vrátí k normálu :ooo:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tož ten knírek si nech... :s: já mám na tom bříšku takové jemné chmíří, takové bílé chloupky, ale nebyly tam.... až tedka... :s: co náš ještě čeká?? viď :dance:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

musíš nakoupit zásobu žiletek.... :s: pár tmavých jsem už vytrhla..to jsem si všimla už min. týden, že jich tam pár bylo...ale ted ležím , zrovna jsem si chtěla natírat bříško...a koukám,,,srst :s: doufám, že jich neztmavne moc, jinak budeme opičky dvě :c:

Achojky, tak nějak v tom 14tt se mi též začalo chlupatit, ale pak to přestalo. Jen budeš mít asi pár chloupků na víc, ale za tu radost pak Ti to určitě stojí. Hezké těhulkování. Achoj Ani.

In reply to by Danzy

jéééjdaaaaaaaaaaa... tak dík... :s: , ale kdyby to mělo být jen tohle, tak je to supeerrr...
černé jsem tam měla jen čtyři,,,teď jsou tam jen bílé... zatím :s: , to jsem ráda, že nebudu opička jen já ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka