Sraz Třebíč!!!! 30.3. ve 12.00h. cukrárna pod lampou

27.03.2009

Ahojky,
Chystám sraz všech maminek, těhulinek,snažilek. Kdo má zájem, at se přidá. Zatím je účast jistá 5 holčin :one: :one: :one: Kdo příjde tady???? Napiště, at vím kolik objednat míst???? :k:

Ahoj happysil, můžu se zeptat, jak to v té cukrárně vypadá? Vy už jste tam sraz někdy měly, že? Já bych docela ráda dorazila, jenže malej (půl roku) mi pořádně nikde nevydrží, chovat se nechce a brzo je protivnej :00:

In reply to by Rokl

hele vždyť tam přijít můžeš a odejít taky můžeš vždycky když bude moc ukřičenej ;) Třeba se mu s dětima bude líbit a ani to nevíš :) .

In reply to by gabula

jj, to si taky říkám. Dneska jsme křtili a ze čtyř miminek byl zrovna ten náš prcek už po deseti minutách nespokojenej:-)) Když to jen trošku půjde, tak bych aspoň na skok dorazila. Třeba děti Zbyndíka zaujmou a překvapí mě.

In reply to by Rokl

ahoj, myslím, že holky plánují cukrárnu pod Lampou. tam jsou nachystaný na dítka, my tam chodíme celkem často. v pohodě můžeš mít u stolu kočár...taky je tam hrací koutek, ale to je pro vás ještě zbytečný :s:

In reply to by Tesa

co se máš co vzdělávat když jsi na mateřský :s: tý jo, to já bych nevydržela, možná jeden dva dny, ale víc neeeeeeeeeeeeeeee :n: . Ale je to škoda, že když mě to konečně výjde tak se nesejdem všici :r: Školení si užij a ať ti to rychle uteče a jsi zas u Toníčka, taky mu bude smutno :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka