nema nekdo zkusenosti s timhle kocarkem???

19.03.2009

http://www.i-kram.cz/205-http-www-i-kram-cz-205-Maxi-Cosi/2020-http-www… je fakt moc peknej a ja potrebuju nejakej lepsi sportak pro malou

já mám ten kočárek jako tříkolku jsem s ním zatím spokojená. Koupili jsme to jako trojkombinaci s autosedačkou, hlubokou korbou a sporťák. Sporťák máme zatím schovaný, páč je malá ještě malá, má 2,5měsíce. Ale už se na sporťák těšíme je super, takový sportovní a určitě i pohodlný.

In reply to by EliškaZ

sice osobne zkusenost nemam, ale docela me zarazila vaha kocarku- 17kg, prijde mi to na sportak hodne, ale samozrejme zalezi kde budes jezdit, jestli ho budes tahat do schodu atd.Jinak je fesackej :qu: , ale mohli ho vymyslet trochu lehci.Pa a at dobre poridis.

In reply to by JuditkaZ

Mě teda taky zarazila ta váha, na sporťák si myslím, že to je hrozně moc.. když už bude dítě capkat, tak jendou rukou vést dítě a druhou tlačit tolik, nevím nevím.. Já se rozhodla teda pro kombinaci Firkon, a váhově i v kombinaci má míň, no a pak se buď koupí lehký golfáč, nebo to zvládnu z kombinací, asi bude záležet, zda malá pak bude chtít ještě do kočáru.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka